Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skaitot pasakas prieš miegą?

Mielos mamos ,skaitykim jei tik nori vaikai ,o ir amžius nėra svarbu. biggrin.gif .Pas mus didysis 11 m prašo pasakos,tai skaitau jam, o jau kita ,kitam kambary sesei,aišku ,būna kartais viena abiems,didysis ateina i mūsų kamb.Bet stengiuosi abiem po pasaka .Prisimenu ,kaip būdavo miela ,kai mama vakarais apklosto,pabučiuoja, juk gera,kai lieka geri prisiminimai.Tik mes turim susitarima,viena pasakytė.,parenku kad nebūtu labai ilga. bigsmile.gif
Atsakyti
Aš skaitau, jei aš negaliu, skaito tėtis. Išimtis- jei vaikas ilgiau nori pažiūrėti televizorių (pvz. eina vaikiškas filmas, kaip penktadieniais). Tada susitariam, kad tai daro pasakos sąskaita.
Atsakyti
Maniske be pasaku miegoti neina ypac megsta kai tete skaito nes jis dar prifantazuoja visko prie to kas jau parasyta smile.gif o as pati irgi megstu jai skaityti tokios mielos akimirkos kai mazoji sese jau miega o mes abi susiglaude ramybej pasakeles sekam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivule lmr: 18 vasario 2010 - 02:06
Sunutis kiekviena vakara eidamas miegucio praso papasakoti arba paskaityti pasaka. Dar savaitgaliais ir kai pietu eina miegoti su mumis, tai taip pat praso pasekti pasaka. Tik labai greitai pats jas ismoksta ir tada kartu vienas kitam pasakojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutasi @ 2010 02 17, 17:38)
Aš skaitau, jei aš negaliu, skaito tėtis. Išimtis- jei vaikas ilgiau nori pažiūrėti televizorių (pvz. eina vaikiškas filmas, kaip penktadieniais). Tada susitariam, kad tai daro pasakos sąskaita.

Pas mus tas pats. Jei nori ilgiau dėl kokios nors priežąsties neiti gulti, sutariam, kad gali pabūti, bet tada nebespėsim pasakos paskaityti.
O šiaip skaitom kiekvieną vakarą...
Atsakyti
Mes irgi skaitom. Megstamiausia Maddonos paska 'Anglijos rozes' kiekviena vakar tenka ta pati skaityti. doh.gif Kartais dukra sia pasaka man paskaito vakarais. biggrin.gif
Atsakyti
as neskaitau,nes uzmiega labai greitai.Bet sakiau jau reikes nusipirkti ir pradeti skaityti,nes tikrai labai miela,kai gali prisigalausti,apsikabinti siltai ir paskaityti pasakeles wub.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu ji labiau man skaito,nei man leidzia,kad as jai skaityciau doh.gif ,arba vietoj pasakos daineles dainuojam thumbup.gif irgi smagu buna,tai lyg ritualas pries uzmiegant wub.gif
Atsakyti
Kiekvieną vakarą skaitau ar pasaka arba knygelę apie gyvūnus..tėvui neleidžia skaityti, nes jis nemoka išraiškingai skaityti, o aš kai skaitau, tai su intonacijom, tai manaji labai patinka..tik vienas dalykas jog vieną ir tą pačią pasakau jau mėnesį skaitau, jau mintinai moku, tai nereik nė knygos, bet be knygos jai netinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2010 03 03, 15:10)
Kiekvieną vakarą skaitau ar pasaka arba knygelę apie gyvūnus..tėvui neleidžia skaityti, nes jis nemoka išraiškingai skaityti, o aš kai skaitau, tai su intonacijom, tai manaji labai patinka..tik vienas dalykas jog vieną ir tą pačią pasakau jau mėnesį skaitau, jau mintinai moku, tai nereik nė knygos, bet be knygos jai netinka  doh.gif

lotuliukas.gif O pati dar tos pasakos mintinai nemoka? Maniske tai nemoka jokios pasakos mintinai,nes kas karta vis kita knyga skaitom,vartom (jas parsinesam is bibliotekos) ,paskutiniu metu del princesiu svaigsta,nors visai neseniai serija Vinni Pucho mielai lausydavosi,Mickey mouse ir pan. ,klasikinemis pasakomis tik dabar pradejo dometis,ju heroes daznai princeses buna -"Pelene" ,"Sniego karaliene" ,"Princese ant zirnio" ir pan.
Atsakyti
Butinai skaitau kas vakara ! smile.gif
Atsakyti
Mums didžiausias džiaugsmas visai šeimai pasakos prieš miegą. thumbup.gif
Atsakyti