Musiau jau kokie 2men kai pradejau pries miegiuka skaityti pasakas, saziningai kasdiena atliekame pareiga

Stengiames skaityti pasakeles pries miega,tik jau visas baigem perskaityti,reiketu nauju isigyti

O aš sykį, ,,paskaičius pasaką" (dar tik vartom puslapius ir vardijam kas paveiksliukuose), pasakiau: - Na, o dabar atsisveikink su daktaru Aiskauda ir visais kitais ir palinkėk jiems labos nakties, nes einam jau miegoti.
Nuo tada kas vakarą būna ATE ATE tik atsivertus knygutę; Ir sąžiningai kiekvienam paveikslėliui, o kartais net raidelėms
Nuo tada kas vakarą būna ATE ATE tik atsivertus knygutę; Ir sąžiningai kiekvienam paveikslėliui, o kartais net raidelėms

skaitome mazai, labiausiai patinka mano pacios kurtos pasakos

tetis turi kantrybes net 5 pasakom, tad ir miegoti renkasi dukryte mieliau su teciu
o kai su mamyte, tai geriausia pasaka kaip duktyte pas tecius gandras nese ir slepe po sparnu, nes reikejo skristi per ziema ir slepti po sparnais, kad nesusaltu, tad gandras be konkurencijos

Mano keturmetis be pasakos neuzmigtu,viena paskaitau is knygos,ziuri paveikslelius,kita isjungus sviesa,ta kita visada buna PAGRANDUKAS ,jau nakti pazadinta isposkinciau sia pasaka be jokiu klaidu

Mano zuikis dar mazutis, bet jau turiu keleta knygeliu, tik va tos pasakos ar pasakojimai kazkokie keisti... iliustracijos grazos, o tekstas verstas ir neskamba graziai
noriu graziu pasaku
gal galite rekomenduoti kokias knygeles???

Dukrytei 4m. Turim visa lentyna pasaku knygu. Skaitom kas vakara,pries uzmiegant,jei jau visai buna,kad liezuvis neapsivercia is nuovargio,tai atsiklausiu,ar gali mama neskaityti sivakar,bet ryt paskaitysiu viena pasaka daugiau
visada sutariam graziuoju. Turim keleta pasaku rinkiniu,nuo klasikiniu (raudonkepuraite,batuotas katinas ir pan) iki naujoviskesniu,bet taip graziu ir pamokanciu. o siuo metu ''bumas'' yra walt disney ''pelene'', ''snieguole ir 7 nykstukai'', ''liutas karalius''.. turim sias knygas atsikras,kiekvienai pasakai atskira knyga,tad skaitymo nemazai
Na ir kaip be ''Daktaro Aiskaudos''
pati su juo uzaugau,ir dukrytei turim.