Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skaitot pasakas prieš miegą?

taip pat skaitom, o jei esu pavargus tai papasakoju is atminities, kartais tiesiog pritruksta jegu pavartyti knygos puslapius rolleyes.gif
Atsakyti
schmoll.gif
Atsakyti
Musiau jau kokie 2men kai pradejau pries miegiuka skaityti pasakas, saziningai kasdiena atliekame pareiga biggrin.gif
Atsakyti
Stengiames skaityti pasakeles pries miega,tik jau visas baigem perskaityti,reiketu nauju isigyti 4u.gif
Atsakyti
Visada biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Visada smile.gif skaitom, sekam... tai taip puikiai veikia po dienos darbelių... thumbup.gif
Atsakyti
O aš sykį, ,,paskaičius pasaką" (dar tik vartom puslapius ir vardijam kas paveiksliukuose), pasakiau: - Na, o dabar atsisveikink su daktaru Aiskauda ir visais kitais ir palinkėk jiems labos nakties, nes einam jau miegoti.
Nuo tada kas vakarą būna ATE ATE tik atsivertus knygutę; Ir sąžiningai kiekvienam paveikslėliui, o kartais net raidelėms lotuliukas.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
skaitome mazai, labiausiai patinka mano pacios kurtos pasakos biggrin.gif
Atsakyti
tetis turi kantrybes net 5 pasakom, tad ir miegoti renkasi dukryte mieliau su teciu drinks_cheers.gif 4u.gif o kai su mamyte, tai geriausia pasaka kaip duktyte pas tecius gandras nese ir slepe po sparnu, nes reikejo skristi per ziema ir slepti po sparnais, kad nesusaltu, tad gandras be konkurencijos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano keturmetis be pasakos neuzmigtu,viena paskaitau is knygos,ziuri paveikslelius,kita isjungus sviesa,ta kita visada buna PAGRANDUKAS ,jau nakti pazadinta isposkinciau sia pasaka be jokiu klaidu biggrin.gif
Atsakyti
Mano zuikis dar mazutis, bet jau turiu keleta knygeliu, tik va tos pasakos ar pasakojimai kazkokie keisti... iliustracijos grazos, o tekstas verstas ir neskamba graziai sad.gif noriu graziu pasaku smile.gif gal galite rekomenduoti kokias knygeles??? g.gif
Atsakyti
Dukrytei 4m. Turim visa lentyna pasaku knygu. Skaitom kas vakara,pries uzmiegant,jei jau visai buna,kad liezuvis neapsivercia is nuovargio,tai atsiklausiu,ar gali mama neskaityti sivakar,bet ryt paskaitysiu viena pasaka daugiau smile.gif visada sutariam graziuoju. Turim keleta pasaku rinkiniu,nuo klasikiniu (raudonkepuraite,batuotas katinas ir pan) iki naujoviskesniu,bet taip graziu ir pamokanciu. o siuo metu ''bumas'' yra walt disney ''pelene'', ''snieguole ir 7 nykstukai'', ''liutas karalius''.. turim sias knygas atsikras,kiekvienai pasakai atskira knyga,tad skaitymo nemazai smile.gif Na ir kaip be ''Daktaro Aiskaudos'' biggrin.gif pati su juo uzaugau,ir dukrytei turim.
Atsakyti