Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skaitot pasakas prieš miegą?

Sūnui jau daugiau nei 3 metukai ir kas kart prieš pietų ar nakties miegą skaitom pasakėles, pats išsirenka kokią nori... Jei nėra kantrybės ilgai pasakai, tai tiesiog papasakojam ką matom paveiksliukuose ir kas ten ką veikia ax.gif Čia daugiau jau jis fantazuoja thumbup.gif
Atsakyti
Skaitom kiekvieną vakarą, tik jei prasikalsta - "skaitosi" savarankiškai rolleyes.gif
Atsakyti
Stengiamės paskaityti-aš skaitau,arba MB paskaito ar papasakoja kokią istoriją 4u.gif
Atsakyti
Skaitom kiekviena vakara: tai MB, tai as (isskyrus, jei nebunam namie: atostogaujam, siaip kur isvaziuojam...). Pats pasirenka pasaka, t.y. sugalvojo taip, kad jis pats atsivercia neziuredamas ir tada jau ta ir skaitom smile.gif
Atsakyti
Jei nelankom darželio,pietų metu klausomės pasakos"Trys paršeliai".
Vakare dažniausiai būna užsakymas padainuoti apie žalią krokodilą.
Čia mėgstamiausia vaikų dainelė ax.gif
Atsakyti
Butinai, tik kartais sutrumpinu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bankininke @ 2011 07 25, 13:26)
Butinai, tik kartais sutrumpinu blush2.gif

puiku kad tau eina sutrumpint,mano mazasis jei tik praleidi ka tai tuoj perspeja kad ne taip skaitau biggrin.gif
Atsakyti
Bandziau skaityti saviskui pasakas. Nerodo jokio susidomejimo, zaidzia aplinkui, zuja. Skaiciau broliu grimu pasakaites ir lietuviskas ir latviskas. Gan sunkus zodziai, 3 metu vaikai tokiu dar nesupranta. Teko versti i vaikiska kalba, bet vis tiek nerode susidomejimo. Manau nebus skaitalius schmoll.gif . Gaila, nes pati megstu skaityti.
Atsakyti
Skaitėm pasakas, dabar skaitom eilėraštukus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2011 07 24, 22:16)
Skaitom kiekviena vakara: tai MB, tai as (isskyrus, jei  nebunam namie: atostogaujam, siaip kur isvaziuojam...). Pats pasirenka pasaka, t.y. sugalvojo taip, kad jis pats atsivercia neziuredamas ir tada jau ta ir skaitom smile.gif

O mes kaip tik vakarais neskaitom- vakarais mano vaikuciai jau miegot nori. Skaitom mes diena ir daug skaitom.
Papildyta:
QUOTE(blyksne @ 2011 07 25, 16:20)
puiku kad tau eina sutrumpint,mano mazasis jei tik praleidi ka tai tuoj perspeja kad ne taip skaitau biggrin.gif

drinks_cheers.gif Ir dar pasako, kaip turi but biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rupuziokas @ 2011 07 26, 11:20)
Bandziau skaityti saviskui pasakas. Nerodo jokio susidomejimo, zaidzia aplinkui, zuja. Skaiciau broliu grimu pasakaites ir lietuviskas ir latviskas. Gan sunkus zodziai, 3 metu vaikai tokiu dar nesupranta. Teko versti i vaikiska kalba, bet vis tiek nerode susidomejimo. Manau nebus skaitalius schmoll.gif . Gaila, nes pati megstu skaityti.

Kad vaikai dazniausia daugiau vaizdingesniu zodziu zino nei suauge biggrin.gif Mano sesei skaitant knyga mano vaikams,liezuvis pynesi, stebejos, kokie zodziai nezinomi - mano mazieji tuos zodzius puikiai istaria ir net kasdienybej pavartoja rolleyes.gif
Atsakyti
Savo 4m. sesutei prieš pietų miegą neskaitau pasakų, bandom be jų užmigti. smile.gif o vakare pasakai, kad jau laikas miegot... Tai verksmai prasideda. Tada prižadu, kad pasaka paskaitysiu. Pati pasirenka knyga ir paduoda, kad skaityčiau. biggrin.gif o jei pasakų vakare neskaitau tai padainuoju lopšinę. wink.gif
Atsakyti
O mes pasakas kuriam patys wink.gif kas vakara vis ka nors sugalvojam, apie lape, apie pasateli, apie traktoriu, apie darzeli ir pan smile.gif na gal cia daugiau istorijos nei pasakos, bet mums jos labiau patinka, nei tos knygines pasakos wink.gif
Atsakyti