Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skaitot pasakas prieš miegą?

Prieš pora mėnesių nustojom skaityti, nors tokia mintis vis kirba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliandra @ 2013 04 11, 08:31)
Prieš pora mėnesių nustojom skaityti, nors tokia mintis vis kirba smile.gif

nereikia, pasaka gerai
Atsakyti
Skaitau ir skaitysiu kol klausys.
Atsakyti
QUOTE(ikama @ 2013 04 24, 00:45)
Skaitau ir skaitysiu kol klausys.

thumbup.gif

Mano vaikinukai jau lanko mokyklą, patys moka skaityt... tai jau kitaip padarėm - mama guli atsipalaidavusi, o jie man skaito biggrin.gif
Atsakyti
taip,skaitom pasakas prieš miegą 4u.gif
Atsakyti
kartais blush2.gif manau reiktu pasitaisyti siuo klausimu ir skaityti dazniau rolleyes.gif
Atsakyti
Manasis visuomet praso paskaityti pries miegeli smile.gif
Atsakyti
Maniškės dar nesusikaupia, kad ramiai klausytų, greit atsibosta ax.gif o aš jau norėčiau paskaityti kokią pasakėlę ir knygučių mes turim, atsimenu man tai labai patiko klausytis pasakų.... Dabar mums labiausiai tinka trumpi, lengvi eilėraštukai, dainelės, kuriuos ir pačios moka pasakyt ar padainuot smile.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as musu vakaro tradicijom smile.gif Skaitom pasakeles,eilerastukus arba patys kuriam kokias istorijas, dabar tai jau i pabaiga Astridos Lingrend "pepe ilgakoijne" Vyresneliui taip patiko ,kad turbut kai baigsim visa knygele bus gaila kad nera 2 dalies. Mazoji ir guli ciauska, bet visvien juk girdi, tai dabar jau tik vakare susiruosiam i lovytes ir ji saukia PEPY PEPY tai butinai ir jai kokia knygute paduodi turiu, o tada visi jau skaitom pepes nuotykius smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yda666: 03 gegužės 2013 - 11:11
Skaitom pasakas dažniausiai. Dabar žiūrim/skaitom/mokomės apie arklius (enciklopedija), arklių manija biggrin.gif
Atsakyti
Mes turim nusipirke Ingos Valinskienes Pasakas
Atsakyti
Aš pasakas seku, nes jei reikia skaityti, tai vaikams būtinai reikia paveikslėlius pažiūrėti. O tada jau migdytis sunku doh.gif
Atsakyti