Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skaitot pasakas prieš miegą?

Skaičiau, kai dukrytė buvo mažesnė nuo 2 metukų, dabar paaugo kazkaip jai nusbodo, pati paima knygutes pavarto, atseit pati skaito biggrin.gif ir užmiega, nors kartais dar pasiprašo pati kad paskaityčiau ar tėtis paskaitytų smile.gif
Atsakyti
Musu situacijoje, mazasis visai nenori, kas skaiktyciau pasakas, ir nuo pat mazumes jis nenoredavo, kai tik pradedavau skaityt, rankute uzdengia burna ir dabar sako lele nenoni, kazi kas cia per ciudas g.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Skaitome labai dažnai.. na per savaitę, gal tik kokį 1 kart "užmirštam" vakare paskaityti.. O šiaip, dabar kai dukrai virš šešerių metelių jau skaitom rimtesnes knygutes, pvz. Pepė ilgakojinė, Karlsonas, Ronja plėšiko duktė ir pan. Jai, o ir man, labai tokie vakarai patinka wub.gif
Atsakyti
Skaitau kiekvieną vakarą. Buvo laikas, kai nenorėjo, kad skaityčiau. Rinkosi lopšines. Dabar - atvirkščiai. Nenori lopšinių, laukia vakaro istorijos.
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2013 02 24, 23:10)
Skaitau ir skaitysiu kol pati išmoks.

Mano berniukui 6, ir visada skaitau pasakėlę prieš miegą. Kai jau išmoko skaityti, pradėjo jis man skaityti pasakas, o ne aš jam...... Tai dabar stengiuosi, kad pirma paskaitytų jis, o tada, kitą knygutę, aš smile.gif
Atsakyti
butinai!pasiimam is bibliotekos kruva knygeliu ir kas vakara skaitome vis kita pasakele,nors kazkada susimaciau,kad gal naudingiau,jei bent kelis vakarus ta pacia pasekciau,bent jau ismoktu kazkiek g.gif
Atsakyti
butinai smile.gif Siandien kai teveliai bega lekia ir vakarais aisku pavarge nori ir patys atsipusti- manau nieko nera maloniau nei tiek vaikui tiek teveliams ramiai atsipusti suarteti su vaiku pasakos metu smile.gif ax.gif
Atsakyti
skaitom kiekvieną vakarą. Dukrytei jau tuoj bus 8 metai, bet labai su noru laukia vakarinės pasakos. sūneliui 4,5 metų, tai kaip kada, būna labai klauso, būna išdykauja ir klausyt nenori. bet kadangi dukrytė labai nori pasakų, tai skaitysiu, kol jinai to norės. man pačiai tėvas labai ilgai vaikystėj pasakas vakarais skaitė 4u.gif
Atsakyti
seku. Po pasakos dar reikia padainuoti. Jei užsnūstu, išgirstu, kaip pats dainuoja tylutėliai-aaa, pupa, kas tą pupą supa biggrin.gif
Atsakyti
Būna skaitom, būna, kad ne. pagal poreikį.
Atsakyti
Skaito, skaitom 4u.gif
Atsakyti