QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 21, 22:12)
kas del dezodoranto, pries kokius metus man margaritos dezodorantai grauzdavo pazastis, taciau neseniai vel nutariau pabandyti, tai nieko nebegrauzia, viskas tvarkoje, kvapas malonus, rubu kolkas irgi nepastebejau,kad tepliotu..
Aš neseniai išbandžiau, šitas kur dabar naudoju pirmas mano dezodorantas iš Margaritos, pastaruoju metu daugiau jų neplanuoju pirkti, nes turiu 2 Organic trends dezodorantus, skaniai kvepia labai, o vėliau planuoju išbandyt Rasos naujuosius dezodorantus
QUOTE(Christyyyn @ 2009 10 22, 11:35)
Ačiū už info

tai reikės derinti, kad namie kas nors būtų
Naudoju drėkinamąjį toniką, prausiklį, kremą - na man jis visai "nesunkus", o labai labai puikiai drėkina ir susigeria liuksiškai (šitą ir MB naudoja, abiem mums labai labai tinka), rankų kremą. Visi produktai man labai

Naudoju pastoviai, jau nežinau kiek buteliukų, daaaaug

Niu parašiau, išgyriau čia kaip kokia reklamos atstovė

Bet tikrai esu patenkinta šitais produktais
Iš jautrios odos serijos naudojau toniką ir prausiklį - netiko, nepatiko. Traukė odą. Nebenaudojau, po to kažkada vėl pabandžiau (reikia gi sunaudoti

) - vėl tas pats, o kai perėjau prie mėlynosios - atgaiva odai tiesiog.
Dar šveitiklį turiu - daugiau nebepirksiu, mano odai per silpnas
Dėl buvimo namuose, tai nebūtinai savo namuose, pavyzdžiui, pas kokią draugę, jeigu būna namuose visada, arba kaip minėjo į darbą užsisakykit, nes adresą galit kokį norite vesti

Aš šiuo metu planuoju įsigyt maitinamąjį kremą mėlyną žiemai, nes
Maximoj yra visi mėlynieji Rasos kremai po 14,99 Lt tai norėčiau atsiliepimų apie šį

Jautriai odai žinau kad prausiklis labai sausina odą, nebandžiau nei jo nei toniko, bet ir netraukia kažkaip, užtenka kremo

Taip pat turiu mėlyną šveitiklį, tai man asmeniskai nieko nedaro, kaip prausiklis, nu bet žinau, kad negyvas ląsteles tai pašalina, kartais aš jį panaudoju, bet dažniau valomąjį nivea kremą su šveičiamosiomis dalelėmis
QUOTE(prieblanda @ 2009 10 22, 12:49)
kadangi serija probleminei odai su rūgštimis, tai nelabai man aišku, kam dar šveitiklis reikalingas? rūgštys dar geriau pašalina raginį sluoksnį

kaukė geriau irgi neišvalys, nes tokia salicilo rūgštis turi būti užtepta ir paliekama ant odos, o ne po 15 min. nuplaunama.
Šveitiklis ir kaukė nebūtinai turi būti su rūgštimis, tačiau poveikis galbūt būtų veiksmingesnis, kai oda pakankamai nušveista, na nors kaukės kaip ir nereikėtų, nes yra mėlyna kaukė valomoji