Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(Maserati @ 2009 10 21, 16:21)
bet pamenu,skaiciau,kad jis tik nuo kvapo apsaugo,o ne nuo paties prakaitavimo.

Taip, prakaitavimo jis nestabdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Christyyyn @ 2009 10 21, 16:12)
Pamačiau, kad jau pristatoma ir į kitus miestus bigsmile.gif Liuks, labai man patinka "Rasos" priemonės, ypač visa mėlynoji linija. Prausiklio kvapas wub.gif Suvalgyčiau biggrin.gif Probleminės odos produktai (mano išbandyti - prausiklis, tonikas, kremas-gelis) irgi tiesiog fantastiški - tik, gaila, bet naudoti galiu vieną ar du kartus per savaitę. Jei dažniau - labai labai nusausina, tiesiog nušerpetoja oda, lūpos.

Tiesa, o pristatymas ne paštu  g.gif

Visą mėlynąją liniją esate išbandžiusi? bigsmile.gif Aš ruošiuosi nusipirkti drėkinamąjį toniką, nes tonikų-losjonų temoje jis buvo pagirtas ne kartą, šičia irgi ax.gif Kremai šios serijos kiek žinau ganėtinai "sunkūs", todėl aš mieliau renkuos seriją jautriai odai ir probleminei smile.gif Serija probleminei odai man taip pat labai patinka, tik ateityje galėtų šios serijos sukurti šveitiklį bei kaukę 4u.gif Kad efektas dar didesnis būtų mirksiukas.gif
Pristatymas ne paštu, o per kurjerį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 21, 16:21)
as Thai turiu(pirkau,tiesa sakant,siaip,kadangi ,,visi naudoja",nors reikalu su prakaitavimu neturiu visai),tai ka galiu pasakyti,kad grauzia man pazastis(gal todel,kad druska),daugiau nieko pakomentuoti negaliu,nes kaip minejau pirkau isvis be reikalo doh.gif  bet pamenu,skaiciau,kad jis tik nuo kvapo apsaugo,o ne nuo paties prakaitavimo.

As irgi pamenu kazkas rase, kad nuo kvapo saugo, bet galvoju gal ziemai kaip tik, vistiek prakaitavimas ne toks, kaip vasara g.gif
Vasara manau bijociau naudoti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 20, 20:56)
tokio apibudinimo ir tikejaus, nes tikrai superinis daiktas, as jau apie menesi turiu, tai labai mazai dar nunaudojau, nu bet ir tepu kas 2-3 dienas  smile.gif  oi ilgai man jo uzteks  thumbup.gif  tikrai pirksiu dar karta, jau nuspresta, nebent koki dar aliejuka pradetu gamint, noretus isbandyt  ax.gif
man kaip tik margaritos patinka dezikai, turiu "Banga", tai labai geras, nesiskundziu, nu bet as vakare ant dregnos odos ji tepu, o ryte netepu, tai labai gerai apsaugo, nepraikaituoja pazastys, ir kvapas malonus  ax.gif  cia matyt visiem skirtingai, nors man dar svarbiausia sito dezodoranto savybe, kad nekemsa poru pazastu  4u.gif labai jis man patinka wub.gif

Na man jis greiciau baigsis, kadangi kas ryta galva plaunu, tai man uztai visos plauku prieziuros priemones greitai eikvojasi biggrin.gif
----------
kas del dezodoranto, pries kokius metus man margaritos dezodorantai grauzdavo pazastis, taciau neseniai vel nutariau pabandyti, tai nieko nebegrauzia, viskas tvarkoje, kvapas malonus, rubu kolkas irgi nepastebejau,kad tepliotu..
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 21, 19:14)
Visą mėlynąją liniją esate išbandžiusi?  bigsmile.gif  Aš ruošiuosi nusipirkti drėkinamąjį toniką, nes tonikų-losjonų temoje jis buvo pagirtas ne kartą, šičia irgi  ax.gif  Kremai šios serijos kiek žinau ganėtinai "sunkūs", todėl aš mieliau renkuos seriją jautriai odai ir probleminei  smile.gif  Serija probleminei odai man taip pat labai patinka, tik ateityje galėtų šios serijos sukurti šveitiklį bei kaukę  4u.gif  Kad efektas dar didesnis būtų  mirksiukas.gif 
Pristatymas ne paštu, o per kurjerį  cool.gif

Ačiū už info 4u.gif tai reikės derinti, kad namie kas nors būtų g.gif

Naudoju drėkinamąjį toniką, prausiklį, kremą - na man jis visai "nesunkus", o labai labai puikiai drėkina ir susigeria liuksiškai (šitą ir MB naudoja, abiem mums labai labai tinka), rankų kremą. Visi produktai man labai thumbup.gif Naudoju pastoviai, jau nežinau kiek buteliukų, daaaaug rolleyes.gif Niu parašiau, išgyriau čia kaip kokia reklamos atstovė lotuliukas.gif Bet tikrai esu patenkinta šitais produktais smile.gif
Iš jautrios odos serijos naudojau toniką ir prausiklį - netiko, nepatiko. Traukė odą. Nebenaudojau, po to kažkada vėl pabandžiau (reikia gi sunaudoti biggrin.gif ) - vėl tas pats, o kai perėjau prie mėlynosios - atgaiva odai tiesiog.
Dar šveitiklį turiu - daugiau nebepirksiu, mano odai per silpnas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Christyyyn: 22 spalio 2009 - 10:42
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 21, 19:14)
Serija probleminei odai man taip pat labai patinka, tik ateityje galėtų šios serijos sukurti šveitiklį bei kaukę  4u.gif  Kad efektas dar didesnis būtų  mirksiukas.gif 
Pristatymas ne paštu, o per kurjerį  cool.gif

kadangi serija probleminei odai su rūgštimis, tai nelabai man aišku, kam dar šveitiklis reikalingas? rūgštys dar geriau pašalina raginį sluoksnį rolleyes.gif kaukė geriau irgi neišvalys, nes tokia salicilo rūgštis turi būti užtepta ir paliekama ant odos, o ne po 15 min. nuplaunama.

QUOTE(Christyyyn @ 2009 10 22, 11:35)
Ačiū už info  4u.gif tai reikės derinti, kad namie kas nors būtų  g.gif

galima ir į darbą užsisakinėti, jei tik yra galimybė.

su drauge šiandien padarėm jungtinį užsakymą, prisiplėšėm visko už netoli 200 Lt biggrin.gif įdomiausias man Rasos dezodorantas ir jautrios odos serijos intymios higienos prausiklis su kūno prausikliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 21, 22:12)
kas del dezodoranto, pries kokius metus man margaritos dezodorantai grauzdavo pazastis, taciau neseniai vel nutariau pabandyti, tai nieko nebegrauzia, viskas tvarkoje, kvapas malonus, rubu kolkas irgi nepastebejau,kad tepliotu..

Aš neseniai išbandžiau, šitas kur dabar naudoju pirmas mano dezodorantas iš Margaritos, pastaruoju metu daugiau jų neplanuoju pirkti, nes turiu 2 Organic trends dezodorantus, skaniai kvepia labai, o vėliau planuoju išbandyt Rasos naujuosius dezodorantus ax.gif

QUOTE(Christyyyn @ 2009 10 22, 11:35)
Ačiū už info  4u.gif tai reikės derinti, kad namie kas nors būtų  g.gif

Naudoju drėkinamąjį toniką, prausiklį, kremą - na man jis visai "nesunkus", o labai labai puikiai drėkina ir susigeria liuksiškai (šitą ir MB naudoja, abiem mums labai labai tinka), rankų kremą. Visi produktai man labai thumbup.gif Naudoju pastoviai, jau nežinau kiek buteliukų, daaaaug  rolleyes.gif Niu parašiau, išgyriau čia kaip kokia reklamos atstovė lotuliukas.gif Bet tikrai esu patenkinta šitais produktais smile.gif
Iš jautrios odos serijos naudojau toniką ir prausiklį - netiko, nepatiko. Traukė odą. Nebenaudojau, po to kažkada vėl pabandžiau (reikia gi sunaudoti biggrin.gif ) - vėl tas pats, o kai perėjau prie mėlynosios - atgaiva odai tiesiog.
Dar šveitiklį turiu - daugiau nebepirksiu, mano odai per silpnas rolleyes.gif

Dėl buvimo namuose, tai nebūtinai savo namuose, pavyzdžiui, pas kokią draugę, jeigu būna namuose visada, arba kaip minėjo į darbą užsisakykit, nes adresą galit kokį norite vesti ax.gif Aš šiuo metu planuoju įsigyt maitinamąjį kremą mėlyną žiemai, nes Maximoj yra visi mėlynieji Rasos kremai po 14,99 Lt tai norėčiau atsiliepimų apie šį 4u.gif Jautriai odai žinau kad prausiklis labai sausina odą, nebandžiau nei jo nei toniko, bet ir netraukia kažkaip, užtenka kremo smile.gif Taip pat turiu mėlyną šveitiklį, tai man asmeniskai nieko nedaro, kaip prausiklis, nu bet žinau, kad negyvas ląsteles tai pašalina, kartais aš jį panaudoju, bet dažniau valomąjį nivea kremą su šveičiamosiomis dalelėmis smile.gif

QUOTE(prieblanda @ 2009 10 22, 12:49)
kadangi serija probleminei odai su rūgštimis, tai nelabai man aišku, kam dar šveitiklis reikalingas? rūgštys dar geriau pašalina raginį sluoksnį  rolleyes.gif  kaukė geriau irgi neišvalys, nes tokia salicilo rūgštis turi būti užtepta ir paliekama ant odos, o ne po 15 min. nuplaunama.

Šveitiklis ir kaukė nebūtinai turi būti su rūgštimis, tačiau poveikis galbūt būtų veiksmingesnis, kai oda pakankamai nušveista, na nors kaukės kaip ir nereikėtų, nes yra mėlyna kaukė valomoji g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 22 spalio 2009 - 18:55
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 22, 19:54)
Šveitiklis ir kaukė nebūtinai turi būti su rūgštimis, tačiau poveikis galbūt būtų veiksmingesnis, kai oda pakankamai nušveista, na nors kaukės kaip ir nereikėtų, nes yra mėlyna kaukė valomoji  g.gif

aš bandžiau pasakyti, kad nėra efektyvesnių priemonių už rūgštis: tiek negyvos odos pašalinimui, tiek porų valymui.

vat už ką tikrai pasisakyčiau, tai už produktą su 2 proc. BHA, kuris nebūtų kremas (neatliktų drėkinimo funkcijos), o tiesiog priemonė tam pačiam negyvos odos šalinimui, tiek inkširų valymui ar prevencijai. ir dar kad būtų be sieros.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 10 22, 20:29)
aš bandžiau pasakyti, kad nėra efektyvesnių priemonių už rūgštis: tiek negyvos odos pašalinimui, tiek porų valymui.

vat už ką tikrai pasisakyčiau, tai už produktą su 2 proc. BHA, kuris nebūtų kremas (neatliktų drėkinimo funkcijos), o tiesiog priemonė tam pačiam negyvos odos šalinimui, tiek inkširų valymui ar prevencijai. ir dar kad būtų be sieros.

nors tikrai užtenka ir šitų efektyvumo ax.gif rūgštiniai produktai man tikrai padeda, bet aš dar kartais ir nušveičiu odą smile.gif
Atsakyti
Jau senai naudoju Rasa kremus. Net nemanau grysti prie Lorealiu, Shisheido ar kt. gerokai paploninanciu pinigine biggrin.gif
Pradejau naudoti gerai isanalizavusi sudetis, knaisiojausi internete, lyginau, skaiciau atsiliepimus ir panasiai.
Siuo metu mano megstamiausi is melynos linijos -kremas nuo rauksliu, stangrinamoji kauke su silko baltymais, ranku kremas,stangrinamasis kuno kremas.
Nuvyle dieninis kremas, nera labai blogas, bet kazkoks kremo jausmas ant veido visai dienai, konsistencija keistoka, tepasi lyg vaskas...na man kazkoks sunkokas, gal tiesiog netiko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekatakika: 22 spalio 2009 - 22:38
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 22, 19:54)
Dėl buvimo namuose, tai nebūtinai savo namuose, pavyzdžiui, pas kokią draugę, jeigu būna namuose visada, arba kaip minėjo į darbą užsisakykit, nes adresą galit kokį norite vesti  ax.gif Aš šiuo metu planuoju įsigyt maitinamąjį kremą mėlyną žiemai, nes Maximoj yra visi mėlynieji Rasos kremai po 14,99 Lt tai norėčiau atsiliepimų apie šį  4u.gif 

Tai taip, supratau viską, ačiū 4u.gif

O, akcija-atrakcija kremams smile.gif Biok puslapyje nėra parašyta. Gal žinot iki kada kaina galios?
Atsakyti
Labai graži ševeliūra man rolleyes.gif

user posted image

O brandžios odos serijos "veidas" man labai panaši į Nicole Kidman. Gudriai čia Biok parinko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekatakika @ 2009 10 22, 23:37)
Jau senai naudoju Rasa kremus. Net nemanau grysti prie Lorealiu, Shisheido ar kt. gerokai paploninanciu pinigine biggrin.gif
Pradejau naudoti gerai isanalizavusi sudetis, knaisiojausi internete, lyginau, skaiciau atsiliepimus ir panasiai.
Siuo metu mano megstamiausi is melynos linijos -kremas nuo rauksliu, stangrinamoji kauke su silko baltymais, ranku kremas,stangrinamasis kuno kremas.
Nuvyle dieninis kremas, nera labai blogas, bet kazkoks kremo jausmas ant veido visai dienai, konsistencija keistoka, tepasi lyg vaskas...na man kazkoks sunkokas, gal tiesiog netiko g.gif

gal galėtumėte apibūdinti kas nors rasos mėlynos serijos visiems odos tipams drėkinamąjį ir maitinamąjį kremus, nors jau beveik nusprendžiau, kad pirksiu maitinamąjį, drėkinamąjį naudoju iš ružavos serijos smile.gif bet vistiek įdomu blush2.gif

QUOTE(Christyyyn @ 2009 10 23, 09:57)
Tai taip, supratau viską, ačiū 4u.gif

O, akcija-atrakcija kremams smile.gif  Biok puslapyje nėra parašyta. Gal žinot iki kada kaina galios?

iki kito ketvirtadienio 4u.gif ir tik kremai iš mėlynosios serijos ax.gif 14,69Lt, šiandien buvau apsižiūrėt smile.gif
QUOTE(prieblanda @ 2009 10 23, 14:01)
O brandžios odos serijos "veidas" man labai panaši į Nicole Kidman. Gudriai čia Biok parinko biggrin.gif

Labai gražiai parinko, pastaruoju metu Biok tikrai labai stipriai tobulėja ax.gif
Atsakyti