Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 17, 19:39)
Dar merginos turiu pranešti, kad visose Maximos parduotuvėse su bet kuria Maximos kortele 25 procentu nuolaida visai kosmetikai, parfumerijai ir kūno priežiūros priemonėms  smile.gif  Tarp jų ir lietuviškai Biok kosmetikai, ką tik buvau, tačiau iš lietuviškos šiuo metu nieko nereikia  biggrin.gif

nusipirkau paakių želė, bandysiu, žiūrėsiu.
sakykit panos, ar jį tik ryte tept? nes nakčiai gal spec. naktinis turi būt?

taip pat mačiau seriją brandžiai odai, tą tokią persikinę, atrodo nauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 10 17, 23:24)

taip pat mačiau seriją brandžiai odai, tą tokią persikinę, atrodo nauja  4u.gif

Gal geriau rytais nenaudoti zele?juk dabar kai salciai tai negalima,bet vakarais arba jei namie bunat,tai tiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 10 17, 22:24)

Jei apie tą stangrinamąjį paakių kremą kalbat, tai aš tepu ir ryte, ir vakare, kada jaučiu poreikį.
Atsakyti

Ta serija brandžiai odai visai naujai išleista. smile.gif
Paakių želė manau kada norit tada ir tepkit, nes nėra parašyta, kada būtent ja teptis g.gif Nors mano nuomone nakčiai geriau tepti, nes oda ilsisi, tai automatiškai ir poveikis matomesnis mirksiukas.gif
Atsakyti

tikras dieninis turėtų būti su SPF, nes paakių oda yra pažeidžiamiausia. jei SPF nėra, tai jokio skirtumo kada jį tept.
Atsakyti

bandziau paakiu zele,nepatiko,toks jausmas buvo,kad sugipsavo paakius blink.gif ,nesijauciau komfortiskai,uzteko karto pabandyti.

O gal kas jau isbande persikines serijos kremus brandziai odai?Svarstau ,ar verta mamai dovanu pirkti g.gif

Beje,verta buti Biok klubo nare,islosiau ju loterijoje,kai atsiunte e-laiska ir reikejo atsakyti i klausimus.Atsakymus nesunku buvo rasti biok inernetiniame puslapyje,o gavau priza,pristatyta kurjerio-Rasa rinkini kunui:kuno losjona,duso zele,ranku krema grazioje zydroje pakuoteje.
Atsakyti
Aš taip pat ketinu pirkt mamai dovanu rasos produktų brandžiai odai, tai irgi domintų, jeigu kas jau išbandėte ax.gif

O kaip klubo nare tapti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2009 10 18, 20:05)
bandziau paakiu zele,nepatiko,toks jausmas buvo,kad sugipsavo paakius blink.gif ,nesijauciau komfortiskai,uzteko karto pabandyti.

Tikriausiai per daug sunaudojote. Užtenka mažiuko lašelio.

Šiandien Maximoje pigiau pasiėmiau margaritos toniką su medetkomis, o droge - agurkinį veido šveitiklį, nes maximoj jo neradau. Tikiuosi, kad patiks. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 10 18, 21:25)
O kaip klubo nare tapti?  g.gif

http://www.biok.lt/page.php?id=635
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2009 10 18, 21:30)
Šiandien Maximoje pigiau pasiėmiau margaritos toniką su medetkomis, o droge - agurkinį veido šveitiklį, nes maximoj jo neradau. Tikiuosi, kad patiks.  mirksiukas.gif

Manau patiks ax.gif
laukiu nesulaukiu kada baigsiu savo Rasos probleminei odai tonika, tada irgi grisiu prie medetkinio, kazkaip ne prastesnis jis man uz Rasa..
Papildyta:
QUOTE(xde @ 2009 10 18, 21:58)

Uzsiregistravau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2009 10 18, 21:05)

aš tepiau labai plonai, man tokių pojūčių nebuvo
Atsakyti
[quote=xde,2009 10 18, 22:05]

Rasa gels paakiams su silko baltymais ir juros dumbliais pasizymi stipriu stangrinamuoju poveikiu, del to tiketina, kad jautete tam tikra tempima. Cia tu juros dumbliu efektas smile.gif

Kai noriu "lifting'o" efekto pries kokia svarbesne vakariene, tai nepagailiu viso veido juo issitepti biggrin.gif Suglebes veidas pasitaiso moment. Na bet cia asmeninis atradimas tongue.gif
Ta pati metoda taikau ir groziui grazinti po audringo vakarelio...
Atsakyti