Ir galiu pagirti , kad labai gražiai tie mėginukai pateikti: įklijuoti aukso spalvos vokelyje , žodžiu labai skoningai ir solidžiai atrodo
Va jeigu kas norit pabandyti naujosios Rasos linijos kemus brandžiai odai, yra dieninio ir naktinio kremo mėginukai naujausiame Moters numeryje. Labai gaila, kad serimo mėginuko nėra
Ir galiu pagirti , kad labai gražiai tie mėginukai pateikti: įklijuoti aukso spalvos vokelyje , žodžiu labai skoningai ir solidžiai atrodo
uosčiau tą naująjį Rasos pažastiklį jautriai odai be aliumino druskų, skaniai kvepia
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 10 30, 15:05)
uosčiau tą naująjį Rasos pažastiklį jautriai odai be aliumino druskų, skaniai kvepia
labai įdomu, kiek jis efektyvus
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 10 30, 16:05)
jeigu išbandysit, būtinai apibūdinimą parašykit
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 30, 21:03)
ketinu greitu laiku pirkti, nes jau man baimė naudot tuos "aliumininius", kadangi mano mama yra turėjus guzelį pažasty, tai nenoriu ir aš būt supjaustyta
man svarbu, kad bent kvapą naikintų, nes man tas prakaitas upeliais nebėga, jei nebus kvapo, tai man pats tas bus
Isbandziau siandien zvilgesio suteikiancio sampuno ir maitinamojo balzamo meginukus, labai patiko, plaukai graziai atrodo, svelnu 
Gal kuri turite juos? Kaip sudetis?
Papildyta:
Man jis jau irgi pradeda nepatikti, nors pries tai pati gyriau
kazkaip nesusigeria, geriau dieninis, nors ir riebesnis, kazkaip geriau geriasi ir drekina..
Papildyta:
El. kataloge, jei niekur neimanoma rasti
Gal kuri turite juos? Kaip sudetis?
Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2009 10 29, 23:20)
Susigudziau pabandyt isgirtaji agurku krema - man nepatiko jo stiprus sintetinis kvapas. Pasitepiau priesh 20 minuciu ir dar stipriai jauciasi. Del drekinimo tai irgi nepasakyciau kad stebuklas.
Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis).
Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis).
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2009 10 27, 23:10)
El. kataloge, jei niekur neimanoma rasti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 26, 18:04)
superinis tikrai man, kuo daugiau naudoju, tuo jis man geresnis
Kai pasitaikys kokia akcija nusipirksiu, gal dar dovanom Kalėdom papirksiu
Žinoma jeigu BIOK kokią akciją pames prieš šventes
isbandziau aliejuka plaukams,patinka ir man,ir kvapas visai priimtinas,net malonus.Gal tik kiek vandeninis palyginus su kitu firmu produktais,bet man tai netrukdo.Kas bandziusi,pagal konsistencija jis man primena loreal serumukus plaukams mazose pakuotese dazytiems ir sausiems plaukams,tik loreal pigesni.
Dabar,kai 30 % nuolaida,nupirkau ir du Rasos aliejukus dovanu Kaledoms.Pirkau ir kauke plaukams pabandyti.O dabar prisiskaicius geru atsiliepimu,noriu ir serumo
Kazin gal dar bus ir didesnes nuolaidos?
QUOTE(xde @ 2009 11 01, 12:39)
nemanau, kad bus labai jau didesnės, nes paprastai rasa daro 30 proc nuolaida
QUOTE(lisik @ 2009 10 29, 23:20)
Susigudziau pabandyt isgirtaji agurku krema - man nepatiko jo stiprus sintetinis kvapas. Pasitepiau priesh 20 minuciu ir dar stipriai jauciasi. Del drekinimo tai irgi nepasakyciau kad stebuklas.
Man taip pat jis nebepatinka. Gal sunaudosiu vasarą, jei dar neišmesiu, labai blogai susigeria, neįmanoma ant jo tepti makiažo pagrindo - kremas nusilupa kaip plėvelė.
Ar kas išbandėt naujuosius Rasos dezodorantus mėlynais kamšteliais? Ar veiksmingi?
http://www.biok.lt/content/325
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 31, 19:25)
kazkaip nesusigeria, geriau dieninis, nors ir riebesnis, kazkaip geriau geriasi ir drekina..
Na, tai kas tiko vasara, naturalu, kad nebetinka rudeni.
QUOTE(Elegant @ 2009 11 01, 18:07)
Ar kas išbandėt naujuosius Rasos dezodorantus mėlynais kamšteliais? Ar veiksmingi?
porą kartų jau išbandžiau Deo Comfort, lyg ir veiksmingas.
tai pat vakar išbandžiau atkuriamąjį Rasos šampūną ir kaukę. šampūno kvapas labai patiko, bo kvepia tokiais labai jau neprastais kvepalais
QUOTE(prieblanda @ 2009 11 02, 09:16)
porą kartų jau išbandžiau Deo Comfort, lyg ir veiksmingas.
tai pat vakar išbandžiau atkuriamąjį Rasos šampūną ir kaukę. šampūno kvapas labai patiko, bo kvepia tokiais labai jau neprastais kvepalais
kaip šampūnas lyg ir tvarkoj. kaukė irgi tvarkoj, ale labai jau nemažai man jos reikėjo 
Man su balzamu tas pats- kosminiu greičiu sunaudojau