QUOTE(Elegant @ 2009 11 01, 19:07)
Man taip pat jis nebepatinka. Gal sunaudosiu vasarą, jei dar neišmesiu, labai blogai susigeria, neįmanoma ant jo tepti makiažo pagrindo - kremas nusilupa kaip plėvelė.
http://www.biok.lt/content/325
Man iš pat pradžių patiko, bet paskui siaubas

Na tikrai negaliu per daug peikti, yra žmonių kuriems jis tinka, tačiau daug yra ir kam netinka
QUOTE(delamorte @ 2009 11 02, 10:19)
Man su balzamu tas pats- kosminiu greičiu sunaudojau
Skaičiau pabaigtų priemonių temoj, kad jau baigėt, o juk visai neseniai pasirodė
QUOTE(Reklamiste @ 2009 11 02, 12:07)
Aš dabar prieš naktį naudoju serumą, man labai patinka. Man virš trisdešimt, oda linkusi į sausumą, yra mimikos raukšlių. Pojūčiai super, ilgalaikis rezultatas dar neaiškus
Padrėkina normaliai?
QUOTE(Beje @ 2009 11 02, 12:07)
O as siandien eisiu ju pirkti. Nezinau ar cia tas sildymo sezonas, ar nauja kepure, ar tas riebesnis maistas saltesniu metu, bet taip kakta pradejo berti, kad net pati stebiuosi. Praeita pavasari mane isgelbejo gelis probleminei odai ir tonikas, kuri naudojau lokaliai taip pat. Tikiuosi si rudeni taip pat nenuvils.
Atsimenu vasario mėnesį atrodo, kai prie Panelės žurnalo buvo kremo-gelio ir prausiklio mėginukai, tai išbandžiau ir bėgau į drogą pirkt

nes labai iš karto patiko

Dabar pirksiu irgi naujus, jau kremo-gelio ne vieną sunaudojau, labai patinka
QUOTE(krize @ 2009 11 02, 12:48)
Daugiau reikia tepti, nes mazai silikonu. Su silikonais priemones skalsiau naudojasi, nes silikono maza molekuline mase, tai yra lengviau uztepti plonu sluoksniu. Naturalus aliejai ir sviestai sunkesni, ju daugiau reikia. Bet man ta kauke superine, as ja vietoj balzamo tepuosi
Gerai yra, kad nėra daug silikonų, vis plaukam sveikiau
QUOTE(Lexa @ 2009 11 02, 13:02)
Internetiniame puslapyje Biok pabrangino nuo lapkricio savo produkcija. Idomu, tai kas menesi dabar brangs? Nespejau uzsisakyt....

O norejau prisipirkt prekiu virs 100 litu

Jei taip kiekviena karta kis kainos, tai geriau pirkti parduotuveje, kai yra nuolaida, nes cia nezinosi kada ir kiek kainuos
Tai kad jau tikrai juokingos kainos buvo, palyginus su parduotuvėm
QUOTE(prieblanda @ 2009 11 02, 13:46)
kątik kalbėjau su mama, prisipirko visokių Rasos ir Margaritos priemonių, sėdi baisingai apsipatenkinus, nes labai patiko
Šaunu kai tinka ir patinka