Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(Sophi @ 2009 11 03, 21:53)
Kada registravotės? Aš užsiregistravus prieš kokius metus - gaunu naujienas, pora kartų jau ir dovanėlių neprastų gavau thumbup.gif

As tai pakeiciau savo nurodyta e-mail'a i darbini, tai kazkaip pradzioje i spam'a naujienlaiskius nusiusdavo, bet dabar viskas normaliai, viskas atkeliauja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2009 11 04, 12:37)
galima ir visada tepu. o kodėl neturėtų būti galima? man niekas nieko nedirgina. kaip tik nuramina, nes BHA turi savybę raminti sudirginimus wink.gif

Uch! Drasu biggrin.gif Bet jei nedirgina ir yra veiksminga, tai gerai.
Siaip oda bikini srityje kur kas jautresne (ir tuo labiau po sudirginimo), tai su eksperimentais atsargiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beje @ 2009 11 04, 11:47)
Uch! Drasu  biggrin.gif Bet jei nedirgina ir yra veiksminga, tai gerai.
Siaip oda bikini srityje kur kas jautresne (ir tuo labiau po sudirginimo), tai su eksperimentais atsargiai  smile.gif

kažkur jau girdėjau tą dainelę mastau.gif pasakos irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 11 04, 09:23)
jūs apie gelį ar kremą-gelį? jei apie gelį, tai jis ne visam veidui skirtas, o tik tiesiai ant spuogo tept.
jei apie kremą-gelį, tai aš irgi jo vieno nenaudoju, visada ant viršaus tepu drėkinantį kremą, nes kremas-gelis nedrėkina. bet inkštirams ir spuogams nykti tokios procedūros netrukdo wink.gif 

Turiu krema-geli mirksiukas.gif tai taip mėginsiu tepti nakčiai, kad dienai dviejų kremų tept nereikėtų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Finna @ 2009 11 04, 12:08)
Pasitepiau juo vakar vakare ir po geros valandos veidas susiriebalavo, ir blizgėjo kaip taukais išteptas- 

Pirma rekomenduočiau odelę nušveisti šveitikliu, nupilinguoti, tuomet ir naujas priemones oda priims geriau mirksiukas.gif kažkas panašaus pirmais kartais ir man buvo, bet oda kas kart patepus vis geriau jį sugėrė rolleyes.gif
Atsakyti
va plaukus man kad užpurino Rasos atkuriamasis šampūnas blink.gif
praeitą savaitę buvau plovus su žvilgesio suteikiančiu, tai be problemų gumytę apsukau 3 kartus (reikėjo, kad labai tvirtai laikytųsi). šįryt niekaip nesugebėjau 3 kartus apsukt - kalnus tų plaukų nors tu ką blink.gif tai taip ir likau nesupratus...
Papildyta:
QUOTE(Puk @ 2009 11 04, 12:14)
Pirma rekomenduočiau odelę nušveisti šveitikliu, nupilinguoti, tuomet ir naujas priemones oda priims geriau mirksiukas.gif kažkas panašaus pirmais kartais ir man buvo, bet oda kas kart patepus vis geriau jį sugėrė rolleyes.gif

jei naudojat kremą-gelį, tai jis jau atlieka šveitiklio funkciją, tik ne mechaniškai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 11 04, 13:32)
va plaukus man kad užpurino Rasos atkuriamasis šampūnas  blink.gif
praeitą savaitę buvau plovus su žvilgesio suteikiančiu, tai be problemų gumytę apsukau 3 kartus (reikėjo, kad labai tvirtai laikytųsi). šįryt niekaip nesugebėjau 3 kartus apsukt - kalnus tų plaukų nors tu ką  blink.gif  tai taip ir likau nesupratus...
Papildyta:
jei naudojat kremą-gelį, tai jis jau atlieka šveitiklio funkciją, tik ne mechaniškai wink.gif

Tai kokie čia tie plaukai gavosi g.gif papurę, pasipūtę ar pasišiaušę biggrin.gif O ar nesielektrina g.gif Man labai elektrinosi po švilgesio suteikiančio doh.gif
O tas kremas gelis, kaip vyksta tas šveitimasis nemechaniškas, odelė pati po kremo nusivalo prausiantis ar kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2009 11 04, 13:06)
Tai kokie čia tie plaukai gavosi g.gif papurę, pasipūtę ar pasišiaušę biggrin.gif O ar nesielektrina g.gif Man labai elektrinosi po švilgesio suteikiančio doh.gif
O tas kremas gelis, kaip vyksta tas šveitimasis nemechaniškas, odelė pati po kremo nusivalo prausiantis ar kaip g.gif

plaukai papurę, nu pūpso biggrin.gif bet nepasišiaušę. šiaip ir taip pas mane tų plaukų belenkiek.

BHA padeda pasišalinti negyvų ląstelių sluoksniui: "išlaisvina" tų negyvų ląstelių jungtis ir jos po truputį nusisluoksniuoja.
Atsakyti
Nevisai į temą, bet apie lietuvišką kosmetiką. Kažkaip nesinori kurti naują temą.
Neseniai užtikau internete lietuviškos profesionalios kosmetikos O.D.A. tinklapį. Gal esate kas susidūrę realiai su šia kosmetika? Kaip supratau ja prekiaujama tik grožio salonuose. Įdomu būtų sužinoti kuriuose. Mano veido oda gana problematiška, o pagal produkcijos aprašymus turėtų man tikti ir padėti.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 11 04, 15:55)
Nevisai į temą, bet apie lietuvišką kosmetiką. Kažkaip nesinori kurti naują temą.
Neseniai užtikau internete lietuviškos profesionalios kosmetikos O.D.A. tinklapį. Gal esate kas susidūrę realiai su šia kosmetika? Kaip supratau ja prekiaujama tik grožio salonuose. Įdomu būtų sužinoti kuriuose. Mano veido oda gana problematiška, o pagal produkcijos aprašymus turėtų man tikti ir padėti.

yra tema apie apie lietuvišką kosmetiką bendrai smile.gif
Atsakyti
Ar po naujojo Rasos plauku balzamo plaukai lengvai issisukuoja? smile.gif Nes siaubas man jie taip po plovimo susivelia,kaltunai pasidaro doh.gif Tai galvoju gal sia priemone reiktu isbandyti....
Atsakyti
QUOTE(lelyte99 @ 2009 11 04, 22:32)
Ar po naujojo Rasos plauku balzamo plaukai lengvai issisukuoja? smile.gif Nes siaubas man jie taip po plovimo susivelia,kaltunai pasidaro  doh.gif  Tai galvoju gal sia priemone reiktu isbandyti....

Man tai labai gerai issisukuoja. Plaukai tampa ypatingai glotnus, svelnus. Tiek po balzamo, tiek po kaukes. Paziurejau, kad net aliejuko nebutina naudoti, o efektas yra! Nors as didziausia aliejuko fane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lelyte99 @ 2009 11 04, 21:32)
Ar po naujojo Rasos plauku balzamo plaukai lengvai issisukuoja? smile.gif Nes siaubas man jie taip po plovimo susivelia,kaltunai pasidaro  doh.gif  Tai galvoju gal sia priemone reiktu isbandyti....

Na as tik meginuka bandziau, bet issisukavo puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 11 04, 11:08)
Kitą kartą bandysiu daryti kaip prieblanda minėjo- tepsiu kremą-gelį probleminei odai ir tik ant viršaus tepsiu rožinį drėkinamąjį kremą

Šitas dalykas pasiteisino thumbup.gif Prieš rožinį kremą užtepus kremo-gelio probleminei odai, oda neblizga visą dieną, tampa labai švelni rolleyes.gif
Ačiū prieblandai už patarimą 4u.gif Pati būčiau taip nesugalvojus biggrin.gif

QUOTE(Puk @ 2009 11 04, 12:14)

Šveičiau ir aš odą pilingu prieš tai.

QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 04, 22:39)
Noreciau atsiliepimu  ax.gif

Atsiliepimai apie purinantį šampūną bus po savaitgalio smile.gif
Atsakyti