QUOTE(Ingėnas @ 2009 12 07, 14:16)
Man irgi labai patinka šis kremas.
Tačiau pastebėjau, kad jis man idealus šiltuoju sezonu. O šaltuoju norisi kažko riebesnio, tai dabar naudoju Margarita rankų kremą su šaltalankiais, irgi puikus
Kremus su šilko baltymais ir šaltalankiais naudoju pakaitom.
QUOTE(_Kere_ @ 2009 12 08, 18:39)
Įdomu, kaip akių makiažo valiklis? Ar gerai nuvalo tušą
Aš jau kelis metus valau makiažą Margaritos pieneliu su daigintais kviečiais. Gerai nuvalo makiažą, svarbu, kad lengvai nuvalo tušą, negraužia akių, pigus
QUOTE(prieblanda @ 2009 12 08, 21:58)
aš tą "nerekomenduoja" esu radus tik lietuvių kosmetologių tautosakoj. pati tepuosi veidą drėkinančiais žiemą ir nieko. blogiau buvo, kai niekuo netepiau.
Aš irgi tepuosi drėkinančiais kremais ir žiemą, iki šiol (tfu tfu tfu) nieko blogo nenutiko
QUOTE(Malena @ 2009 12 10, 16:27)
Rysium su tuo,kad gabalinis muilas slapias varvedamas prikiaulina po mano stilingaja muiline ant vonios ir vonia reik dazniau valyt,pakeiciau gabalini muila i Margaritos skysta ranku muila su saltalankiais.Turetu drekint pagal aprasyma,bet po jo vistiek reikia kremo rankom kaip ir po visu muilu man.Siaip labai patinka,kai bus akcija uzsipirksiu daugiau
Gal kas bandete saltalankiu ir kitus Margaritos skystus muilus,galite palyginti?
Bandžiau tik muilą su šaltalankiais, pats muilas gal ir nieko, bet kvapas labai nepatiko, todėl negaliu ir nenoriu daugiau jo naudoti

Muilas man turi kvėpėti labai skaniai
Šiuo metu naudoju Palmolive skystus muilus, prisipirkau nemažai, nes nuolaidos kaip tik
Labiausiai patinka su pienu ir medum- nesausina rankų, su alyvuogėm, migdolais.
QUOTE(Malena @ 2009 12 10, 16:30)
Ooo,aciu kad priminei imtymke

Jau kokia savaite naudoju Margaritos su pieno baltymais,sunkiai radau pirkt,ale patinka.Ankciau kitokia margaritos buvau bandziusi,tai nelabai patiko ir ilgai nepirkau nieko.Bet prisiklausiusi pagyru kazkaip susigundziau butent su pieno baltymais.
Anksčiau naudojau su pieno baltymais, dabar su alijošiumi, nepastebėjau skirtumo
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 11, 22:27)
As tai isvis sugrizau prie paprastu tu muiliuku gabaliukais, man jie visi gerokai maziau sausina
Man kaip tik gabaliniai muilai labiau sausina

Ir šiaip labai seniai naudojam tik skystus, nes gabalinį nepatogu naudoti

Skystas ir patogiau, ir paprasčiau, ir higieniškiau