Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 11, 19:47)
bandziau visus, muilai kaip muilai, man kaip ir visi kiti ziauriai sausina ziema rankas biggrin.gif

Aš bandžiau kažkurį Margarita skystą muilą. Pirmas įspūdis buvo geras, bet po to pasirodė, kad vistik sausina rankų odą. Dabar naudoju jau ilgokai Palmolive skystą, su alyvuogėm arba su migdolais, man jie labiau patinka, sausina odą mažiau.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 12 11, 21:48)
Aš bandžiau kažkurį Margarita skystą muilą. Pirmas įspūdis buvo geras, bet po to pasirodė, kad vistik sausina rankų odą. Dabar naudoju jau ilgokai Palmolive skystą, su alyvuogėm arba su migdolais, man jie labiau patinka, sausina odą mažiau.

As tai isvis sugrizau prie paprastu tu muiliuku gabaliukais, man jie visi gerokai maziau sausina smile.gif
Atsakyti
Vietoj rankų muilo pradėjau naudot intym. prausiklį su pieno baltymais - puiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 12 12, 17:50)
Vietoj rankų muilo pradėjau naudot intym. prausiklį su pieno baltymais - puiku thumbup.gif

Kodel?
Gal netingetum savo krepsa sukelt i krepsu tema? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 12 12, 16:54)
Kodel?

Man jis toks daug švelnesnis nei muilas, o nuplauna kaip ir muilas smile.gif
Gal netingetum savo krepsa sukelt i krepsu tema? 4u.gif

Nesupratau, apie ką mes čia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 12 gruodžio 2009 - 18:14
QUOTE(Sophi @ 2009 12 12, 19:12)
Man jis toks daug švelnesnis nei muilas, o nuplauna kaip ir muilas smile.gif

Mintis gera. MB kartais rankas su juo prausiasi biggrin.gif neskaito, kas ant etiketės parašyta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 12 12, 19:21)
Mintis gera. MB kartais rankas su juo prausiasi  biggrin.gif  neskaito, kas ant etiketės parašyta  doh.gif

O as darbe maciau rankoms plauti vienu metu stovejo, galvoju kodel ne muilas biggrin.gif bet logiskai juk tikrai svelnesnis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 12 07, 14:16)
Man irgi labai patinka šis kremas.
Tačiau pastebėjau, kad jis man idealus šiltuoju sezonu. O šaltuoju norisi kažko riebesnio, tai dabar naudoju Margarita rankų kremą su šaltalankiais, irgi puikus thumbup.gif

Kremus su šilko baltymais ir šaltalankiais naudoju pakaitom.

QUOTE(_Kere_ @ 2009 12 08, 18:39)
Įdomu, kaip akių makiažo valiklis? Ar gerai nuvalo tušą g.gif

Aš jau kelis metus valau makiažą Margaritos pieneliu su daigintais kviečiais. Gerai nuvalo makiažą, svarbu, kad lengvai nuvalo tušą, negraužia akių, pigus smile.gif

QUOTE(prieblanda @ 2009 12 08, 21:58)
aš tą "nerekomenduoja" esu radus tik lietuvių kosmetologių tautosakoj. pati tepuosi veidą drėkinančiais žiemą ir nieko. blogiau buvo, kai niekuo netepiau.

Aš irgi tepuosi drėkinančiais kremais ir žiemą, iki šiol (tfu tfu tfu) nieko blogo nenutiko unsure.gif

QUOTE(Malena @ 2009 12 10, 16:27)
Rysium su tuo,kad gabalinis muilas slapias varvedamas prikiaulina po mano stilingaja muiline ant vonios ir vonia reik dazniau valyt,pakeiciau gabalini muila i Margaritos skysta ranku muila su saltalankiais.Turetu drekint pagal aprasyma,bet po jo vistiek reikia kremo rankom kaip ir po visu muilu man.Siaip labai patinka,kai bus akcija uzsipirksiu daugiau bigsmile.gif
Gal kas bandete saltalankiu ir kitus Margaritos skystus muilus,galite palyginti? 4u.gif

Bandžiau tik muilą su šaltalankiais, pats muilas gal ir nieko, bet kvapas labai nepatiko, todėl negaliu ir nenoriu daugiau jo naudoti doh.gif Muilas man turi kvėpėti labai skaniai biggrin.gif Šiuo metu naudoju Palmolive skystus muilus, prisipirkau nemažai, nes nuolaidos kaip tik ax.gif Labiausiai patinka su pienu ir medum- nesausina rankų, su alyvuogėm, migdolais.

QUOTE(Malena @ 2009 12 10, 16:30)
Ooo,aciu kad priminei imtymke biggrin.gif Jau kokia savaite naudoju Margaritos su pieno baltymais,sunkiai radau pirkt,ale patinka.Ankciau kitokia margaritos buvau bandziusi,tai nelabai patiko ir ilgai nepirkau nieko.Bet prisiklausiusi pagyru kazkaip susigundziau butent su pieno baltymais.

Anksčiau naudojau su pieno baltymais, dabar su alijošiumi, nepastebėjau skirtumo unsure.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 11, 22:27)
As tai isvis sugrizau prie paprastu tu muiliuku gabaliukais, man jie visi gerokai maziau sausina  smile.gif

Man kaip tik gabaliniai muilai labiau sausina g.gif Ir šiaip labai seniai naudojam tik skystus, nes gabalinį nepatogu naudoti schmoll.gif Skystas ir patogiau, ir paprasčiau, ir higieniškiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 12 gruodžio 2009 - 20:29
QUOTE(Finna @ 2009 12 12, 20:28)
Aš jau kelis metus valau makiažą Margaritos pieneliu su daigintais kviečiais. Gerai nuvalo makiažą, svarbu, kad lengvai nuvalo tušą, negraužia akių, pigus smile.gif
Aš irgi tepuosi drėkinančiais kremais ir žiemą, iki šiol (tfu tfu tfu) nieko blogo nenutiko unsure.gif

Kiek pienelių esu naudojusi - nepatiko schmoll.gif Apvelia blakstienas, nei nuvalo, nei ką cool.gif Kalbu apie tuos, kurie skirti akių makiažui valyti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Kere_: 13 gruodžio 2009 - 18:16
QUOTE(_Kere_ @ 2009 12 13, 19:15)
Kiek pienelių esu naudojusi - nepatiko schmoll.gif  Apvelia blakstienas, nei nuvalo, nei ką cool.gif  Kalbu apie tuos, kurie skirti akių makiažui valyti.

As simta metu naudojau margaritos pieneli, patikdavo, bet atradau geresni, tai nezinau ar grisiu prie margaritos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2009 12 13, 18:15)
Kiek pienelių esu naudojusi - nepatiko schmoll.gif  Apvelia blakstienas, nei nuvalo, nei ką cool.gif  Kalbu apie tuos, kurie skirti akių makiažui valyti.

Aš anksčiau irgi vengiau pienelio akių makiažui valyti. Nes nešioju kontakt. lęšius. Bet taip jau nutiko, kad turėjau akių alergiją nuo kosmetikos, dėl ko teko mesti į šoną visus skystus akių makiažo valiklius. Pabandžiau, ir labai džiaugiuosi, dabar valau tik su pieneliu akių makiažą. Ir blakstienoms, manau, kad geriau. Visgi daiktas riebesnis.

QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 13, 18:48)
As simta metu naudojau margaritos pieneli, patikdavo, bet atradau geresni, tai nezinau ar grisiu prie margaritos  ax.gif

Dabar naudoju jau antrą bonkutę Kolastyrna pienelio su alyvuogėmis. Sukau ratus apie Margaritos, norėjau pabandyti . Bet gąsdina , kad į jo sudėtį įeina mėtos (o gal tik jų aromatas) g.gif Nes mano akys linkusios į alergiją, bijau, kad nesualergizuotų tos mėtos cool.gif
Vat įdomu, jautrių akių savininkės ar kas naudojat Margarita pienelį su daigintais kviečiais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 13 gruodžio 2009 - 19:04
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 13, 18:48)
As simta metu naudojau margaritos pieneli, patikdavo, bet atradau geresni, tai nezinau ar grisiu prie margaritos  ax.gif

OT, bet koks pasirodė geresnis? biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2009 12 13, 19:03)
Dabar naudoju jau antrą bonkutę Kolastyrna pienelio su alyvuogėmis. Sukau ratus apie Margaritos, norėjau pabandyti . Bet gąsdina , kad į jo sudėtį įeina mėtos (o gal tik jų aromatas) g.gif  Nes mano akys linkusios į alergiją, bijau, kad nesualergizuotų tos mėtos cool.gif
Vat įdomu, jautrių akių savininkės ar kas naudojat Margarita pienelį su daigintais kviečiais?

Turėjau Kolastyna tą su alyvuogėm, visai nieko buvo, akių negraužė, bet jį pabaigus grįžau prie Margaritos pienelio smile.gif Mano akys labai jautrios, dažnai ašaroja, makiažo valikliai labai mažai kurie tinka, bet tas su daigintais kviečiais tinka, visai neerzina akių, nepaisant to, kad sudėtyje yra mėtos unsure.gif
---
Dar kartą pagirsiu Rasos stangrinamąjį kūno kremą su jūros dumbliais ir hialurono rūgštim. Labai patinka mano odai, kvapas neįkyrus. Po dušo pasitepu juo, oda kaip aksomas rolleyes.gif Aišku, poveikis laikinas, tik kol naudoji, bet aš jį naudoju kasdien tongue.gif Dabar kaip tik jau eina į pabaigą, dairysiuos nuolaidų ir pirksiu tokį patį ax.gif
Atsakyti