Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(dilgelyt @ 2009 12 14, 17:25)
Noriu isbandyti paakiu krema is brandzios odos linijos, jei kuri nudojat idomu ar negrauzia ar malonus? Ir ar 23m. su paakiais jokiu problemu neturinciai tai geras pasirinkimas? ( lb mazai miegu, tad lb noriu apsaugot nors kremais oda nuo ankstyvo senejimo)

O kaip Margaritos vitamininis paakių kremas?

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 14, 19:17)
o kaip tas rasos akių makiažo valiklis, jaučiu nelb...
aš jau nebejaučiu asmeniškai jautriai odai drėkinamojo kremo kvapo, jau pripratau, ir jis man tikrai mažiau įkyrus, negu tie saldūs kvapai kai būna  smile.gif

O man net gi labai patinka. Kvepia močiutės palėpe ir džiovintu šienu smile.gif Už tai po n-tojo kremo buteliuko visi kiti kvapai itin erzina.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 14, 19:48)
O tai jau galvoji, kad 23 metu brandi tavo oda? Tikrai nepirkciau, juk norint buna akims lengvi kokie geliai, o ne brandziai odai kremai..

tai kad brandžios odos linija skirta nuo 25 metų rolleyes.gif
manau, kad 25 metai pasirinktas kaip atskaitos taškas, nes biologiškai tai laikas, kai žmogus nustoja "augti", t.y. jo kūnas visiškai subręsta fiziškai ir nuo to momento, deja, prasideda senėjimas.
Rasos kremuose nėra nieko tooookio, ko labai reikėtų bijot tept, nes va, gal per anksti ir susiraukšlėsiu. antioksidantai, hialuronas ir kolageno kiekio odoje palaikymas yra labai svarbūs dalykai. kai odoje natūraliai sumažėja kolageno, jo jau nebeatstatysi iki tiek, kiek buvo kažkada "jaunystėje". todėl jo neprarasti anksčiau laiko labai svarbu. o tam reikalinga odą ypač saugoti nuo UV spindulių wink.gif
tai vat UV spindulių apsaugos srityje labai laukiu kokių nors Biok'o žingsnių. ir ne mizeriškų SPF 5-7, o bent 15.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 12 15, 00:06)
Už tai po n-tojo kremo buteliuko visi kiti kvapai itin erzina.

Sintetiniai kvapai manęs irgi nežavi - nei kosmetikoj, nei buitinėj chemijoj, nei kitur. Žodžiu, kuo mažiau kvapo, tuo geriau smile.gif

QUOTE(prieblanda @ 2009 12 15, 08:04)
tai kad brandžios odos linija skirta nuo 25 metų  rolleyes.gif 

teoriškai taip, bet tas žodis brandus mano sąmonėj asocijuojasi su ne mažiau nei 40 m. rolleyes.gif
Atsakyti
butent tai,kad raso jog skirtas nuo 25m mane ir sumasinio,na bet daugumos jusu nuostaba atbaide,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 12 15, 12:18)
butent tai,kad raso jog skirtas nuo 25m mane ir sumasinio,na bet daugumos jusu nuostaba atbaide,aciu 4u.gif

Tai kad ta nuostaba visiškai be pagrindo. Na taip, 25-metes odos brandžia pavadinti ir man sunku. Nors biologiškai taip ir yra, bet taip nesinori sau prisipažint kad jau sensti biggrin.gif Visiškai sutinku su Prieblanda - nieko tame serume nera tokio, kas pakenktu 25-metei. Nuo jo oda tikrai greiciau nepasens. Na o 50-metei (jei senejimo pozymiai jau gan ryskus), jis tikrai nepades, nebent biski suletins tolimesnius odos senejimo procesus. Jei nenorit rauksliu - reikia uzsiimt ju prevencija (vitaminai, peptidai, oligosacharidai ir t.t.), ir kremai su SPF, o jei jau rauksles atsirado - jau jokie serumai ir kremai jums nepades. Ir nereikia saves apgaudineti, kad jei jum 30 ir rauksleles dar negylios ir nelabai matosii, tai dar palauksit, o veliau, kai pradesit naudoti kosmetika anti-age, vel turesit kudikio oda. Kosmetikos, kuri padeda atsikratyti rauksliu dar nesugalvojo. Ji tik gali paskatinti kolageno gamybą ir padeti greičiau atsinaujinti. Taigi kas norit - laukit rauksliu, arba laukit, kol jos taps gilesnes. Jei jau pastebejote, kad oda ne tokia stangri kap pries pora metu, kad jau atsiranda pirmos rauksleles - nelaukit kol situacija dar pabloges (o ji tikrai pabloges, nes rauksleles - tai pozymis, kad odoje sutriko atsinaujinimo procesai, jai neuztenka dregmes ir butinu maitinamuju medžiagu, ja veikia zalingi saules spinduliai ir viska dar pablogina). Aisku visas priemones reikia naudoti su saiku ir pagal poreikius, gi nesakau kad 25-mete gali drasiai kiekviena diena naudoti stipriausias koncentruotas priemones nuo rauksliu, bet jei yra poreikis ir nenorite laukti, kol viskas pabloges - karta ar dvi per savaite pasitept Rasos ar kitu panasios paskirties serumu ar kremu tikrai galima.
Atsakyti
Na ir dar pora žodžiu apie Biok brandžios odos seruma. Tikslios sudeties nzn, bet kas parašyta jų pslp: Nectapure ir hialuronas... Nectapure - augalinio pagrindo mišinukas nuo "city stress" - paprasčiau tariant, antioksidatai. Apie hialurona ir taip visi žino. Sprendžiant iš šiu sudedamujų daliu šis daiktas tik apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio ir drekina. Viskas. Oksidacinis stresas veikia ne tik brandžią odą. Na nebent kas nors turi kita informacija, bet pagal mane sita seruma gali drasiai naudoti kad ir 18-metes.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 12 15, 01:06)
O man net gi labai patinka. Kvepia močiutės palėpe ir džiovintu šienu smile.gif  Už tai po n-tojo kremo buteliuko visi kiti kvapai itin erzina.

aha, man irgi kažkokiais džiovintais augalais, bet neįkyrus tas kvapas ir greitai nusigaruoja, jau sunkoka man db su kvapikliais naudot priemones biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 15 gruodžio 2009 - 13:28
QUOTE(Becky @ 2009 12 15, 12:27)
Tai kad ta nuostaba visiškai be pagrindo. Na taip, 25-metes  odos brandžia pavadinti ir man sunku.  Nors biologiškai taip ir yra, bet taip nesinori sau prisipažint kad jau sensti  biggrin.gif

Ką reiškia sensti - gyvenimas dar tik įgauna pagreitį lotuliukas.gif
Ir nereikia saves apgaudineti, kad jei jum 30 ir rauksleles dar negylios ir nelabai matosii, tai dar palauksit, o veliau, kai pradesit naudoti kosmetika anti-age, vel turesit kudikio oda.

Tarkim, kad įtikinot ax.gif Kremas į pabaigą, bandysiu iš brandžios serijos rinktis rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 12 15, 13:55)
Ką reiškia sensti - gyvenimas dar tik įgauna pagreitį lotuliukas.gif

bet organizmo susinaikinimo laikrodukas tiksi vis tiek rolleyes.gif

QUOTE(alina @ 2009 12 15, 15:17)
diskutuojat apie amžių  tongue.gif  aš  ko gero visiškai nepagrįstai, bet bijau naudoti kremus brandžiai odai, nes įsivaizduoju, jog kai jų iš tiesų reikės, jie bus nebeveiksmingi, nes oda prie jų jau bus "įpratusi"  ax.gif  ką manot  blush2.gif

o kas yra veiksmingi kremai susiraukšlėjusiai odai? veiksmingas botoksas ir plastinės operacijos. atsipeikėkit.

serume yra dar pora augalinių ekstraktų, jei gerai pamenu, thyme (čiobrelis?) ir Deivido budilėjos, taip pat geruolis glicerinas. reiks namo grįžus pažiūrėt smile.gif vienžo absoliučiai nieko, nuo ko jūsų oda taptų nebeįgali būt paveiki "stebuklingiems" kremams, kai jums per 40 cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 15 gruodžio 2009 - 16:18
QUOTE(prieblanda @ 2009 12 15, 17:18)
o kas yra veiksmingi kremai susiraukšlėjusiai odai? veiksmingas botoksas ir plastinės operacijos. atsipeikėkit.

drinks_cheers.gif va čia tai tikrai su tavim sutinku Prieblanda smile.gif nėra veiksmingų kremų, kurie tikrai naikintų raukšles, juk net per reklamą nesako, kad išlygins raukšles, tik padės atkurti jūsų odos drėgmę, bet ir nesako, kad atkurs biggrin.gif jie nemeluoja, o moterys kurios filmuojas reklamose, tikrai dar neturi raukšlių, ir dar nušpaklintos kiek, tai tikrai per naivu tikėtis, laukti kažko stebuklingo, jeigu norit turėt tikrai gražią odą, reikia ja rūpintis nuo daug anksčiau, o tada jau jeigu per vėlu neatmeskit plastinių operacijų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 12 15, 01:06)
O kaip Margaritos vitamininis paakių kremas?

Mama naudoja, patinka, nesiskundzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 15, 19:05)
Mama naudoja, patinka, nesiskundzia smile.gif

aš margaritos kremų pradėjau bijot, kai netiko doh.gif
Atsakyti