Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(Ingėnas @ 2010 01 18, 13:23)
Ar teisingai supratau, kad Rasa šampūno normaliems plaukams (seno dizaino pakuotė) jau nebėra?
Būtų labai gaila verysad.gif  Mano MB jis labai tiko.
Gal kas patarsit, kuris iš naujųjų Rasos šampūnų panašiausias į tą natūraliems plaukams?

Aš irgi supratau kad senus Rasos šampūnus pakeite naujais. Man tas naturaliems plaukams buvo pats paciausias, o nauji sekmingai keliavo i siuksliu deze, nes plaukai po ju kaip baisus vatos perukas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2010 01 18, 15:21)
Aš irgi supratau kad senus Rasos šampūnus pakeite naujais. Man tas naturaliems plaukams buvo pats paciausias, o nauji sekmingai keliavo i siuksliu deze, nes plaukai  po ju kaip baisus vatos perukas  blink.gif

Aš nesu iš principo prieš tuos naujuosius šampūnus. Tačiau mano minėtas labai tiko MB. O kai jam kuris netinka, tai tik pleiskanų atsiranda, kurias paskui sunku išnaikinti. Dar tinka jautriai galvos odai su vaistažolėmis, bet sugalvojau pakeisti, padaryti pertrauką.
O šiandien buvau nemaloniai nustebinta, kad to senojo gerojo neberasta pirkti doh.gif
Savo galvos odą aš geriau žinau, ir greit atsirenku, kas man pačiai tinka. O va su šampūnu MB, kurį aš perku, čia jau didesnė problema cool.gif
Atsakyti
Gerai, kad dar turiu užsipirkus senojo natūraliem plaukam pora buteliukų, vienas nepilnas, kitas pilnas, pirkau visai už centus, ir laiminga dabar, nes naujasis žvilgesio suteikiantis sualergizavo, išsausino labai galvos odą, sunaudosiu pavasariop, kai nebus tokia išsausėjus galvos oda smile.gif Dar kartą pasidžiaugsiu rasos kremu-geliu, tik reikia laukt akcijų kai vėl galėsiu nusipirkt, trečią indelį baigiu sunaudot, ir taip stengiuos taupiai naudot, po to pirksiu jau visą liniją, kai akcijų sulauksiu smile.gif
Atsakyti
DROGE 01.26-02.21:

brandžios odos serumas RASA - 24,49 Lt
brandžios odos dieninis / naktinis kremas RASA - 19,99 Lt
Atsakyti
Sveikos, mergaičiukės 4u.gif

Gal kuri galėtų mane paprotinti kaip naudoti Rasos gelį nuo spuogų?
user posted image
Gaila, kad nerašo ant įpakavimo. Ar tepti spuogelius ryte ar vakare? Ar jau ant susidariusio spuogelio ar nykstančio? Labai dėkui iš anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 01 26, 21:51)

Gaila, kad nerašo ant įpakavimo. Ar tepti spuogelius ryte ar vakare? Ar jau ant susidariusio spuogelio ar nykstančio? Labai dėkui iš anksto mirksiukas.gif

Naudokit ant pavienių spuogų visose stadijose, pagreitina gijimą, galit tepti ant pavienių spuogų kai tik jaučiat poreikį, ir aišku jei nealergizuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 01 26, 21:51)

user posted image

Man tai gal ir apnaikino tuos spuogelius, bet po to jų dar daugiau atsirado wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 01 26, 21:50)
Man tai gal ir apnaikino tuos spuogelius, bet po to jų dar daugiau atsirado wink.gif

aš tai kažkaip nebūčiau užtikrinta dėl tokio priežastinio ryšio mastau.gif

ir moteryyyyyys, vien BHA spuogų nepanaikina, bo spuogus sukelia ne viena priežastis, tai ir priemonės prieš jas skirtingos. BHA tėra viena iš jų nono.gif
Atsakyti
Nežinau, kaip kitoms, sakau, kaip buvo man ax.gif Jokių naujų kitų priemonių nevartojau, vienintelis tuo metu naujas daiktas odai buvo tas gelis. Nenoriu gąsdint, tiesiog mano oda jautri, gal dėl to g.gif
Atsakyti
Atėjau su atsiliepimais apie Rasos gelį nuo spuogų bei Rasos stangrinamąjį veido serumą brandžiai odai smile.gif

Vakare patepiau spuogelį šiuo Rasos geliu, o ryte jis jau perpus sumažėjęs bigsmile.gif Nei alergizavo, nei paraudo, super thumb_yello.gif Žinoma visko gali nutikti ateityje...

Apie serumą. Tepiausi vakare nupraususi bei tonizavusi odelę. Labai patiko, gerai bei greitai įsigeria, oda tokia švelnutė, jausmas lyg pastangrinta rolleyes.gif

Toliau sėkmingai naudosiu abi šias priemones bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 12 19, 22:54)
Aš naudoju paakių kremą brandžiai odai, man 26 ax.gif

jam dabar droge taip pat gera kaina,vilioja ax.gif
Galbut galetu kas palyginti pagal kokybe,ingredientus,poveiki ir pojucius Margaritos paakiu krema ir Rasos paakiu krema brandziai odai?
Idomu,nes esu ne karta nusivylusi brangesniais kitu firmu produktais paakiams.

QUOTE(Sophi @ 2010 01 13, 12:49)
O man atkuriamasis kažkaip greitai suėjo, nors, rodos, taupiai naudojau.

man taip pat,palyginus su kitais sampunais,jis skystas.
Antra karta nepirkciau,kaip ir naujosios kaukes.Kaukes ir kvapas nepatinka.Kol kas vertinu tik aliejuka is naujosios serijos.
Atsakyti
Jau pora vakaru bandau margaritos drekinamaji krema. Tai drekinimo is jo mazai (ypac dabar, kai oda issausejus labai), pats kremas toks riebus , sunkokai isigeria g.gif Esu as ji pirkus gal pries kokius 7 metus, tai kiek atsimenu buvo toks lengvas, skystas, gerai drekino, isigere g.gif Net nzn, ar cia kremas pasikeite, ar mano atmintis slubuoja doh.gif Bent jau kol kas nepastebejau, kad bertu ar kimstu poras, ziuresim kaip bus toliau.
Atsakyti