Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 01 26, 21:51)
Sveikos, mergaičiukės 4u.gif

Gal kuri galėtų mane paprotinti kaip naudoti Rasos gelį nuo spuogų?

Aš tai visą veidą tepdavau, o paskui spuoguotas vietas (konkrečiai smakrą, nes bėrė)
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 27, 16:16)
Dabar laukiu kol pabaigsiu veido priemones daugmaž ir pirksiu visą liniją probleminei odai, dabar negaliu naudot, nes šalčiai, tai per daug jautriai po to reaguoja, ir šiaip visko prisikaupę, noriu to gelio, nes turiu garnier tai padeda šiek tiek, bet ne stebuklai  ax.gif

Droge jai nuolaidos, bet kremo - gelio jau nebebuvo, manau kitur gal dar neišpirko arba papildys. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2010 01 29, 02:14)
Droge jai nuolaidos, bet kremo - gelio jau nebebuvo, manau kitur gal dar neišpirko arba papildys.  mirksiukas.gif

Pirkite per čia www.biok.lt
ir kainos protingesnės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 01 29, 20:56)

nu taip, bet kalbant apie akcijinius produktus, Droge kremai brandziai odai - 20 lt, o cia beveik 23 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 01 29, 20:56)

Manau esant akcijoms nebūtina iš čia pirkti, plius ir atsiuntimas kainuoja. mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, matet, Biokas paleido SPA proceduras su Rasa kosmetika. Stai ir pigesnis variantas pasilepinti Valentino proga smile.gif Tik geriau butu, kad daugiau SPA centru tokias proceduras siulytu, nes atstumas gasdina... Nebent kibinu po proceduros ir visai nebloga akcija-atrakcija gautusi biggrin.gif
Atsakyti
o kaip tas paakiu kremas stangrinamasis,skirtas ne branziai odai,o jaunesnei? g.gif
Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif
Dabar eurovaistinė reklamuojasi, kad pas juos vasario mėn. su "Medumi" Rasos kosmetikai iki 30 % nuolaida... Tas "iki" labai abstraktu, gal kas jau buvote ir matėte, kokios realiai tos nuolaidos...
Varvinu seilę dėl drėkinamojo rožinės serijos kremo, turiu maitinamąjį ir prausiklį, tai esu maloniai nustebinta šios produkcijos kokybe smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bildukė: 02 vasario 2010 - 22:19
QUOTE(kumiko @ 2010 02 02, 20:37)
o kaip tas paakiu kremas stangrinamasis,skirtas ne branziai odai,o jaunesnei? g.gif

Tas kitas paakiu "preparatas" yra gelines konsistencijos. As kaip tik naudoju, man labai patinka. Bespalvis, bekvapis. Su juros dumbliais ir silko baltymais.

Rytais skundziuosi paburkusiais paakiais, tai pasitepus siuo geliuku vaizdas akyse pagereja. Jauciasi ir stangrinimo efektas, oda aplink akis tampa lygesne.

Visuomet naudoju akiu seselius, tai pastebejau, kad net ir pastarieji nebesukrenta i mazytes rauksleles prie pat akiu kampuciu. Cia gal ir dekoratyvines kosmetikos
prerogatyva apsaugoti nuo tokiu dalyku, bet man regis pradejus naudoti si geliuka viskas paprasciau.

Tiesa, kosmetologei parekomendavus, negailiu jo ir tepti ir kaklo oda. Pradzioje pocedura atrode keistoka, bet dabar pripratau. O kai produktus randu per akcijas, tai isvis gerai smile.gif

Atsakyti
Išbandziau melyna Rasos prausikli ir nepatiko. Toks jausmas kad svariai nenuplauna, bet labai dziovina ir traukia oda. Man ir melynos serijos tonikas netiko. Vienintelis prausiklis, kuris labai patiko - margaritos su ramunelem, 9 is 10 tikrai duociau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2010 02 03, 10:02)
Išbandziau melyna Rasos prausikli ir nepatiko. Toks jausmas kad svariai nenuplauna, bet labai dziovina ir traukia oda. Man ir melynos serijos tonikas  netiko. Vienintelis prausiklis, kuris labai patiko - margaritos su ramunelem, 9 is 10 tikrai duociau  rolleyes.gif

Man irgi labai patinka Mergaritos prausiklis smile.gif

Dabar planuoju pirkti Rasos drekinancia kauke, gal kas bande? Kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
Na va pabaigiau savo rasos aliejų plaukų galiukams, gan greitai baigėsi. Pirksiu dar wub.gif O tos kurios naudojat jį, ar tepat papildomai kitų serumų, ar pasitikit šiuo vienu? Nes aš kažkaip ne, visada tepu papildomai lorealio ar s factor serumus. Kažkaip tas Rasos man atrodo toks skystas, tinkantis ne tik galiukams, gal todėl ir nepasitikiu, jis man kaip ir kerastase oleo relax, tik šis dar skystesnis, bet poveikis man jų vienodas, o kaina keturgubai skirias. doh.gif
Atsakyti