Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

Dedu pliusa Rasa (purinanciam) ir Margarita (su gintaro ekstraktu) sampunams bei nenuplaunamam Rasa balzamui. Margarita ranku kremui su saltalankiais.
Po sampunu net balzamo nereikia ir plaukai puikiai krenta. Zodziu man tiko ir patiko, beje, labiau nei mano naudoti Sebastian ir Tigi sampunai bei balzamai smile.gif
Atsakyti
man labai patiko naujasis žvilgesio teikiantis šampūnas thumbup.gif plaukai glotnūs švelnūs. žadu dar bandyt purumo teikiantį ir laukiu nesulaukiu kada kaukė pasirodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasulensija @ 2009 10 08, 16:35)
man labai patiko naujasis žvilgesio teikiantis šampūnas thumbup.gif plaukai glotnūs švelnūs.  žadu dar bandyt purumo teikiantį ir laukiu nesulaukiu kada kaukė pasirodys smile.gif

tai kad jau maciau prekyboje yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 10 08, 16:41)

geras, kaip tik vakar droge buvau ir dar nebuvo g.gif gal iki kauno dar neatkeliavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 10 08, 16:41)

ė nu, o kas parašys KOKIOJ PARDUOTUVĖJ? umn.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 10 08, 12:37)
Dar apie Biok pasiekimus ir planus: rašo, kad šį rudenį turi pasirodyti 4 linijos, kurias sudaro 17 produktų.
tai dvi linijas jau turim: Rasa plaukams su 7 produktais ir Rasa brandžiai odai su 4 produktais, lieka dar 6 produktai  g.gif
vienžo laukiu  rolleyes.gif

o ir sita jau turim? net nezinojau kad tokia atsirado, kur butu galima info rast unsure.gif biok tinklapy neradau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 10 08, 20:08)
o ir sita jau turim? net nezinojau kad tokia atsirado, kur butu galima info rast unsure.gif  biok tinklapy neradau rolleyes.gif

Nugis čia tie, kur Džozefas S. pakuočių dizainą kurė. biggrin.gif BIOK'o puslapy tikrai dar nėra, va kur nuoroda buvo:

QUOTE(prieblanda @ 2009 10 08, 09:22)

_ _ _ _

Aha, ir kur jau parduoda naujus balzamus/kaukes? Galvojau, kad greičiausiai e-parduotuvėj turėjo atsirast...

Atsakyti
sakykit o kaip sudėtis tų naujųjų šampūnų, balzamų, aliejuko? daug parabenų? 4u.gif
Atsakyti
daug. litrais.
Atsakyti
QUOTE(asphalt @ 2009 10 08, 21:45)
Nugis čia tie, kur Džozefas S. pakuočių dizainą kurė. biggrin.gif BIOK'o puslapy tikrai dar nėra, va kur nuoroda buvo:
_ _ _ _

Aha, ir kur jau parduoda naujus balzamus/kaukes? Galvojau, kad greičiausiai e-parduotuvėj turėjo atsirast...

Daugiau apie brandzia oda kol kas cia: http://www.biok.lt/content/320
(oficialiai prekybos centruose tik nuo spalio vidurio!!!)

ir cia apie plaukus: http://www.biok.lt/content/241

Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2009 10 08, 22:30)
daug. litrais.

thumbup.gif
Atsakyti
As tai niekaip neprisiverciu kiausininio sampuno isbandyti doh.gif namuose nuolatos yra alaus, gintarinis ir dilgeliu. Ar verta verta ta kiausini pirkti, ar nieko naujo neatrasiu ? g.gif
Atsakyti
Radau dar vieną naujieną. http://www.biok.lt/content/325 . Dezodorantai. smile.gif Tik, įdomu, jie skaidrūs, ar balti-kreminiai.

QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 09, 13:53)
As tai niekaip neprisiverciu kiausininio sampuno isbandyti  doh.gif  namuose nuolatos yra alaus, gintarinis ir dilgeliu. Ar verta verta ta kiausini pirkti, ar nieko naujo neatrasiu ? g.gif

Tai čia turbūt nuo plaukų priklauso. Kol Rasos atkuriamojo nebuvo, tai kiaušininis man buvo geriausias. Dilgėlinį naudoju tik kartą per 1-2savaites, gintarinis netiko galvos odai, alaus nebandžius. Galvą dažnai plaunu, tai kiaušininis buvo toks paprastas „draugiškas“ šampūnas, švelnus, plaukai nesivėlė, nesausėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asphalt: 09 spalio 2009 - 14:18