Įkraunama...
Įkraunama...

Protingų patarimų

Mano nuomone, tu per daug prisiziurejai muilo operu lotuliukas.gif nepyk, bet kaskokia keista, kaip is filmo g.gif
Atsimink lazda turi du galus. Kerstu niekada nelamesi! Ziurek kas pas tave seimoij negerai. Ko vyras nori is taves. ir kokiu tu pati turi problemu. Manau tau tikrai reikalinga psichologo pagalba. doh.gif ir dar
mylimas per prievarta nebusi unsure.gif ir jeigu ejo i kaire tai ir eis...nes seimoje kaskas negerai ir kalti esate abu, o nevienas.
Atsakyti
Vienintelis protingas dalykas šioje situacijoje būtų - atleisti jai ir išsivduoti nuo tos pagiežos. Tačiau tai didelis darbas.
Atsakyti
nu ,blyn,daug kas cia siulot autorei kreiptis i psichologa,o pacios bent esant susidurusios su taip jau siulomais psichologais.Galiu pasakyt,kad grynas briedas.Kaip su siena kalbi ir nieko tau pasakyt negali,tik tiek,kad viskas yra gerai,taip turi buti.Kai paklausi ko ,tai nieko neatsako,tik kad teisingai jus tai suprantate ir matyt,kad daug turite psichologiniu ziniu.Idomiau yra kokia knyga paskaityt,bet psichologai tikrai nieko nepadeda.Jau geriau su normalia drauge sampes ikalt ir pasikalbet.
Atsakyti
Na ką galiu pasakyti. Veltui siunčia mane pas psichologus ir abejoja mano protiniais sugebėjimais. Nieko šia tema įžeisti nenorėjau, ji nuėjo iš karto ne ta linkme.

Man visai nereikėjo patarimų ką man daryti su vyru, kaip išmokti atleisti ar analizuoti, kodėl tai atsitiko. Svetima šeima - tamsus miškas, ką čia galima parašyti SM? Faktus. O jie būtent tokie, kaip aprašiau.

Šiuo metu gyvenu laimingą gyvenimą. Uždariau tą puslapį. Ir laiko nemažai praėjo. Kas gali pasakyti, kokia yra atleidimo technika? Koks procesas ir kaip įvertinti teigiamą rezultatą - done, atleista? Pasakysit, jeigu nenorėčiau jai pakenkti, neprisiminčiau, tai jau būtų kaip ir rodiklis? Na, ne visisškai taip.

Vyro poelgį aš supratau. Taip, teisūs, tango šoka dviese. Aš dalyvavau tame. Galėjau supranti laiku ir nedaryti klaidų, kurias padariau (nesupaprastinkite, aš nebūvau neištikima).
Nepriėmiau sprendimo per vieną naktį. Apsisprendžiau - taip, greitai. Bet sprendimą svarsčiau per visas kančias, kurias galite šioje situacijoje įsivaizduoti.
Ir norėjau prie to nebegrįžti. Niekada.

Tačiau taip yra, kad ši (na negaliu aš jos vadinti moterimi) k.... iš tiesų yra daug daugiau nelaiminga, nei įsivaizduojate. Tačiau ji visais būdais stengiasi neeiti ten, kur buvo pasiųsta. Ir kelis kartus.
Kurį laiką ji ir mano vyras buvo susiję per verslą. Tačiau nebe. O ji sugalvoja vis, kaip pritraukti jį (konsultacijos, etc). Ai, iš tiesų, taip, čia neįmanoma staigiai paimti ir papasakoti savo gyvenimo ir išgyvenimų. ir nematau prasmės.

Iš tiesų, ši istorija seniai baigta. Na, tikrai, jau nebe aptarinėkite šio fakto. Tačiau ji visais būdais bando išlikti palikta šešiolikmete, nežinanti kaip gi jai gyventi toliau. Turi laiko, pinigų ir vienatvę (išsiskyrė). Ir svajonę su vibratoriumi rankoje. Nejaugi negaliu jai ant galvos nors kiek smulkių nemalonumų paduoti? Mano neapykanta yra pagrįsta. Ir tai daugiau gynybinė pozicija, jeigu supratote.

O dėl vyrų kelnėse esantį santykių matuoklį aš viską žinau, nereikia pasakoti. Praeityje ne viena istorija. Kad ten (pardon) "nestovi" ant šios damos tai tapo aišku beveik iš karto. Jis ir pats suprantamai negali paaiškinti, kaip tai galėjo atsitikti. Ji buvo jo kolegė ir didžiausia gerbėja ilgą laiką. Ir per visą tą laiką aš tiek juokiausi iš to, žinot, jos wow nuo mano vyro. O juokiausi, nes nu...ji...ir jis...eee...net na minčių tokių iš kur?

Ai, tiek to, padrikos mintys, aš suprantu. Kiek liūdnoka, kad negavau jokių praktinių patarimų. Tačiau veikiu pati. Padariau veiksmų, kurie jai neduos ramybės bent kelias naktis. Ir gal sutryps pagaliau galutinai jos savigarbą. Tačiau sprendžiant iš šios k.... istorinių (šios istorijos) faktų, būti pažemintai jai nieko nereiškia. Absoliučiai.

Labanakt. Gal jau nebetęskite šios temos. Viskas aišku.
Atsakyti
No comments..... doh.gif
Atsakyti
Ar jūsų vyras žino, kad jūs keršijat? O ar neturėtų žinoti? Nes jūs darote veiksmus, kurie veikia jam artimą žmogų, o jis apie tai nežino.
Gal pasakykite jam ką darote? Nes jūs jį dabar apgaudinėjate, jūs jam labiau neištikima nei jis jums.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 09 30, 08:46)
Ar jūsų vyras žino, kad jūs keršijat? O ar neturėtų žinoti? Nes jūs darote veiksmus, kurie veikia jam artimą žmogų, o jis apie tai nežino.
Gal pasakykite jam ką darote? Nes jūs jį dabar apgaudinėjate, jūs jam labiau neištikima nei jis jums.

tema kaip ir baigta...tik Jūsų postą norėjau pakomentuot...vyras taigi anksčiau irgi "darė veiksmus",veikiančius jo artimą žmogų-t.y.žmoną...gal jam savo ruožtu reikėjo pasakyti,kad TAI daro?Apgaudinėja,išdavinėja...kažkodėl tai turėjo išaiškėti kitu būdu.
Kodėl dabar apgautoji turėtų būt jam atvira ,už kokius nuopelnus?
O sąvokos "labiau neištikima"...na,atleiskit,nesuprantu.Primena garsiąją Brežnevo frazę "ekonomika turi būti ekonomiška" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 09 30, 09:46)

Man patiko apie artimą žmogų. Medini, atmetus biblinį motyvą apie artimą savo, ko reikia, kad moteris vyrui taptų "jam artimu žmogumi"?
Sekso automobilyje arba kontoros WC užtenka?
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2009 09 30, 10:49)
Man patiko apie artimą žmogų. Medini, atmetus biblinį motyvą apie artimą savo, ko reikia, kad moteris vyrui taptų "jam artimu žmogumi"?
Sekso automobilyje arba kontoros WC užtenka?

Kaip kam ir kaip kada. Paprastai "artimu" vadiname žmogų, apie kurį galvojame, jog jis mus supranta.
Atsakyti
QUOTE(Mintims @ 2009 09 29, 23:06)
Na ką galiu pasakyti. Veltui siunčia mane pas psichologus ir abejoja mano protiniais sugebėjimais. Nieko šia tema įžeisti nenorėjau, ji nuėjo iš karto ne ta linkme.

Man visai nereikėjo patarimų ką man daryti su vyru, kaip išmokti atleisti ar analizuoti, kodėl tai atsitiko. Svetima šeima - tamsus miškas, ką čia galima parašyti SM? Faktus. O jie būtent tokie, kaip aprašiau.

Šiuo metu gyvenu laimingą gyvenimą. Uždariau tą puslapį. Ir laiko nemažai praėjo. Kas gali pasakyti, kokia yra atleidimo technika? Koks procesas ir kaip įvertinti teigiamą rezultatą - done, atleista? Pasakysit, jeigu nenorėčiau jai pakenkti, neprisiminčiau, tai jau būtų kaip ir rodiklis? Na, ne visisškai taip.

Vyro poelgį aš supratau. Taip, teisūs, tango šoka dviese. Aš dalyvavau tame. Galėjau supranti laiku ir nedaryti klaidų, kurias padariau (nesupaprastinkite, aš nebūvau neištikima).
Nepriėmiau sprendimo per vieną naktį. Apsisprendžiau - taip, greitai. Bet sprendimą svarsčiau per visas kančias, kurias galite šioje situacijoje įsivaizduoti.
Ir norėjau prie to nebegrįžti. Niekada.

Tačiau taip yra, kad ši (na negaliu aš jos vadinti moterimi) k.... iš tiesų yra daug daugiau nelaiminga, nei įsivaizduojate. Tačiau ji visais būdais stengiasi neeiti ten, kur buvo pasiųsta. Ir kelis kartus.
Kurį laiką ji ir mano vyras buvo susiję per verslą. Tačiau nebe. O ji sugalvoja vis, kaip pritraukti jį (konsultacijos, etc). Ai, iš tiesų, taip, čia neįmanoma staigiai paimti ir papasakoti savo gyvenimo ir išgyvenimų. ir nematau prasmės.

Iš tiesų, ši istorija seniai baigta. Na, tikrai, jau nebe aptarinėkite šio fakto. Tačiau ji visais būdais bando išlikti palikta šešiolikmete, nežinanti kaip gi jai gyventi toliau. Turi laiko, pinigų ir vienatvę (išsiskyrė). Ir svajonę su vibratoriumi rankoje. Nejaugi negaliu jai ant galvos nors kiek smulkių nemalonumų paduoti? Mano neapykanta yra pagrįsta. Ir tai daugiau gynybinė pozicija, jeigu supratote.

O dėl vyrų kelnėse esantį santykių matuoklį aš viską žinau, nereikia pasakoti. Praeityje ne viena istorija. Kad ten (pardon) "nestovi" ant šios damos tai tapo aišku beveik iš karto. Jis ir pats suprantamai negali paaiškinti, kaip tai galėjo atsitikti. Ji buvo jo kolegė ir didžiausia gerbėja ilgą laiką. Ir per visą tą laiką aš tiek juokiausi iš to, žinot, jos wow nuo mano vyro. O juokiausi, nes nu...ji...ir jis...eee...net na minčių tokių iš kur?

Ai, tiek to, padrikos mintys, aš suprantu. Kiek liūdnoka, kad negavau jokių praktinių patarimų. Tačiau veikiu pati. Padariau veiksmų, kurie jai neduos ramybės bent kelias naktis. Ir gal sutryps pagaliau galutinai jos savigarbą. Tačiau sprendžiant iš šios k.... istorinių (šios istorijos) faktų, būti pažemintai jai nieko nereiškia. Absoliučiai.

Labanakt. Gal jau nebetęskite šios temos. Viskas aišku.

Hmmmm.. g.gif vyro elgesi supratote,o josios suprasti nenorite elgesio?Keista...labai...Dabar matot,kaip negalimo juoktis is dalyku vien tik todel ,kad JUMS atrodo jie juokingi Jei jusu vyras su taja "sena k..." pergulejo ,tai tik gali reiksti jog:
1. Ne tokia jau ji ir sena ,ir k...,kaip jus norite pavaizduoti.
2.Jusu vyras karjeristas ir lipa per galvas.Gerai pagalvokite ir atsiminkite ,kai tekejote uz jo -jus ,kartais,nebuvote is geresnes ,turtingesnes seimos ,nei jo?
..ir tas vibratorius cia ne prie ko...tik nesakykit ,kad pati tokio dalyko akyse maciusi neesat ..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 30 rugsėjo 2009 - 10:14
QUOTE(Medinis @ 2009 09 30, 11:53)
Kaip kam ir kaip kada. Paprastai "artimu" vadiname žmogų, apie kurį galvojame, jog jis mus supranta.

A... Nu tai čia tip top tai, apie ką rašė autorė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 09 30, 08:46)

Klausimas, kodėl artimą? Kad kažkada turėjo sex, o dabar bendrauja darbo reikalais? g.gif

Kitas dalykas, štai, juk galima tai pavadinti gynyba - autorė ginasi nuo moters, kuri vis nori sugriauti jos (ir šeimos) ramybę.
Atsakyti