Na ką galiu pasakyti. Veltui siunčia mane pas psichologus ir abejoja mano protiniais sugebėjimais. Nieko šia tema įžeisti nenorėjau, ji nuėjo iš karto ne ta linkme.
Man visai nereikėjo patarimų ką man daryti su vyru, kaip išmokti atleisti ar analizuoti, kodėl tai atsitiko. Svetima šeima - tamsus miškas, ką čia galima parašyti SM? Faktus. O jie būtent tokie, kaip aprašiau.
Šiuo metu gyvenu laimingą gyvenimą. Uždariau tą puslapį. Ir laiko nemažai praėjo. Kas gali pasakyti, kokia yra atleidimo technika? Koks procesas ir kaip įvertinti teigiamą rezultatą -
done, atleista? Pasakysit, jeigu nenorėčiau jai pakenkti, neprisiminčiau, tai jau būtų kaip ir rodiklis? Na, ne visisškai taip.
Vyro poelgį aš supratau. Taip, teisūs, tango šoka dviese. Aš dalyvavau tame. Galėjau supranti laiku ir nedaryti klaidų, kurias padariau (nesupaprastinkite, aš nebūvau neištikima).
Nepriėmiau sprendimo per vieną naktį. Apsisprendžiau - taip, greitai. Bet sprendimą svarsčiau per visas kančias, kurias galite šioje situacijoje įsivaizduoti.
Ir norėjau prie to nebegrįžti. Niekada.
Tačiau taip yra, kad ši (na negaliu aš jos vadinti moterimi) k.... iš tiesų yra daug daugiau nelaiminga, nei įsivaizduojate. Tačiau ji visais būdais stengiasi neeiti ten, kur buvo pasiųsta. Ir kelis kartus.
Kurį laiką ji ir mano vyras buvo susiję per verslą. Tačiau nebe. O ji sugalvoja vis, kaip pritraukti jį (konsultacijos, etc). Ai, iš tiesų, taip, čia neįmanoma staigiai paimti ir papasakoti savo gyvenimo ir išgyvenimų. ir nematau prasmės.
Iš tiesų, ši istorija seniai baigta. Na, tikrai, jau nebe aptarinėkite šio fakto. Tačiau ji visais būdais bando išlikti palikta šešiolikmete, nežinanti kaip gi jai gyventi toliau. Turi laiko, pinigų ir vienatvę (išsiskyrė). Ir svajonę su vibratoriumi rankoje. Nejaugi negaliu jai ant galvos nors kiek smulkių nemalonumų paduoti? Mano neapykanta yra pagrįsta. Ir tai daugiau gynybinė pozicija, jeigu supratote.
O dėl vyrų kelnėse esantį santykių matuoklį aš viską žinau, nereikia pasakoti. Praeityje ne viena istorija. Kad ten (pardon) "nestovi" ant šios damos tai tapo aišku beveik iš karto. Jis ir pats suprantamai negali paaiškinti, kaip tai galėjo atsitikti. Ji buvo jo kolegė ir didžiausia gerbėja ilgą laiką. Ir per visą tą laiką aš tiek juokiausi iš to, žinot, jos
wow nuo mano vyro. O juokiausi, nes nu...ji...ir jis...eee...net na minčių tokių iš kur?
Ai, tiek to, padrikos mintys, aš suprantu. Kiek liūdnoka, kad negavau jokių praktinių patarimų. Tačiau veikiu pati. Padariau veiksmų, kurie jai neduos ramybės bent kelias naktis. Ir gal sutryps pagaliau galutinai jos savigarbą. Tačiau sprendžiant iš šios k.... istorinių (šios istorijos) faktų, būti pažemintai jai nieko nereiškia. Absoliučiai.
Labanakt. Gal jau nebetęskite šios temos. Viskas aišku.
Hmmmm..
vyro elgesi supratote,o josios suprasti nenorite elgesio?Keista...labai...Dabar matot,kaip negalimo juoktis is dalyku vien tik todel ,kad JUMS atrodo jie juokingi Jei jusu vyras su taja "sena k..." pergulejo ,tai tik gali reiksti jog:
1. Ne tokia jau ji ir sena ,ir k...,kaip jus norite pavaizduoti.
2.Jusu vyras karjeristas ir lipa per galvas.Gerai pagalvokite ir atsiminkite ,kai tekejote uz jo -jus ,kartais,nebuvote is geresnes ,turtingesnes seimos ,nei jo?
..ir tas vibratorius cia ne prie ko...tik nesakykit ,kad pati tokio dalyko akyse maciusi neesat ..?