Įkraunama...
Įkraunama...

Protingų patarimų

QUOTE(alter ego @ 2009 09 30, 12:12)
Kitas dalykas, štai, juk galima tai pavadinti gynyba - autorė ginasi nuo moters, kuri vis nori sugriauti jos (ir šeimos) ramybę.

Gal tuomet jai reikėtų įtakoti vyrą? Vyras vienas, moterų daug...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 09 30, 12:15)
Gal tuomet jai reikėtų įtakoti vyrą? Vyras vienas, moterų daug...

Gal ir reikėtų (asmeniškai aš išvis trikampio situacijoje pirmiausia "nušaučiau" vyrą (jei ką, čia džoukas pagal vieną anekdotą)... bet ne apie mane kalba)...

Bet šiaip jau, nesuprantu, kodėl negalima duoti per nagus (vyrai ko gero tai duotų į snukį konkurentui be jokių subtilumų ir būtų ramu) tai, kuri nori man kenkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 30 rugsėjo 2009 - 11:31
QUOTE(alter ego @ 2009 09 30, 11:30)

Bet šiaip jau, nesuprantu, kodėl negalima duoti per nagus (vyrai ko gero tai duotų į snukį konkurentui be jokių subtilumų ir būtų ramu) tai, kuri nori man kenkti.

Matai, negalima, nes dauguma cia rasiusiu, masto apie moralini veida pries nusidejusi vyra. Aisku, kad reik duot i snuki, ir - viesai, kad kitoms pamoka butu.
Atsakyti
Matau, jog padaugėjo pritariančių kerštui.
Klausimas - ar reikėtų apie numatomą kerštą informuoti vyrą? "Brangusis, žinoma, kad aš atleidau tau tavo neištikimybę ir niekada apie tai nebeprisimenu. Bet noriu pasakyti, kad tai k... sugadinsiu visą gyvenimą, ji raudos kruvinomis ašaromis ir vakarais mels, kad greičiau numirtų...."
Atsakyti
Medini, jei jau kerstaut, tai - abiems.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 09 30, 12:56)
Klausimas - ar reikėtų apie numatomą kerštą informuoti vyrą? "Brangusis, žinoma, kad aš atleidau tau tavo neištikimybę ir niekada apie tai nebeprisimenu. Bet noriu pasakyti, kad tai k... sugadinsiu visą gyvenimą, ji raudos kruvinomis ašaromis ir vakarais mels, kad greičiau numirtų...."

Brangiajam ji jau atkeršijo, juk gyvena ir toliau su juo cool.gif biggrin.gif biggrin.gif

O jei rimtai, mane užkabino toks (neteisingas) dabartinis požiūris, kad žmonai (šiuo atveju) gali krėsti kiaulystes, meluot, apgaudinėt, psichologiškai traumuot (tiek vyras, tiek meilužė), o ji turi būti išdidi, morali, tyra skaisti ir kokia kitokia, atsukti kitą žandą, kad neduokdie net jokios piktos mintelės meilužės pusėn neturėtų, kitaip tariant net apsiginti negali.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 09 30, 13:40)
Brangiajam ji jau atkeršijo, juk gyvena ir toliau su juo  cool.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O jei rimtai, mane užkabino toks (neteisingas) dabartinis požiūris, kad žmonai (šiuo atveju) gali krėsti kiaulystes, meluot, apgaudinėt, psichologiškai traumuot (tiek vyras, tiek meilužė), o ji turi būti išdidi, morali, tyra skaisti ir kokia kitokia, atsukti kitą žandą, kad neduokdie net jokios piktos mintelės meilužės pusėn neturėtų, kitaip tariant net apsiginti negali.

Ta prasme, jei gatvėje pro šalį bėgantis vaikas jus apspjaus, tai jūs jį pavysit, apspjausit, po to dar surasit jo tėvus ir juos viešai apspjausit...

<alter ego>, jūs anksčiau tokia nebuvot... kas nutiko? Jūs artėjate prie SM vidurkio.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 09 30, 12:56)

Mintis net ir labai nebloga - gal vyras ir susimąstys kitąkart, kai situacija bandys pasikartoti, prisimins, kuom pasibaigė pirmas kartas, pagailės meilužės, žinodamas, kas jos laukia... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 09 30, 13:43)
Ta prasme, jei gatvėje pro šalį bėgantis vaikas jus apspjaus, tai jūs jį pavysit, apspjausit, po to dar surasit jo tėvus ir juos viešai apspjausit...

<alter ego>, jūs anksčiau tokia nebuvot... kas nutiko? Jūs artėjate prie SM vidurkio.

Kažkoks netikęs pavyzdys. Nespjaučiau atgal, bet su tėvais tai pakalbėčiau dėl tokio vaiko elgesio arba su juo pačiu... Na jau vaiko neprilyginkit suaugusiam žmogui biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 09 30, 14:43)

Aš esu SM vidurkis, na, gal trim ar šešiom padalom žemiau. Ir man dzin.
Ir jei mane apspjautų vaikas, aš turbūt nusijuokčiau ir sakyčiau: "Monstre tu!". Arba šūktelėčiau: "Tai ką, tėvuk, jautiesi kietas?" Arba kuisčiausi rankinėje ieškodama kokios nors vienkartinės nosinės ir nieko nesakyčiau.

Bet jei aš būčiau ta, kuri užverstų tave dieniniais bei naktiniais sms'ais, jei persekiočiau ir statyčiau tau kilpas, kad eilinį kartą taptum mano laimikiu, tada tavo žmona turėtų teisę mane apspjauti. Bet kur, bet kuria prasme. Ir tu neturėtum teisės jos moralizuoti, kad aaach, kaip ji galėjo šitaip vulgariai, infantiliai, netrauriai pasielgti.
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2009 09 30, 14:10)
Ir tu neturėtum teisės jos moralizuoti, kad aaach, kaip ji galėjo šitaip vulgariai, infantiliai, netrauriai pasielgti.

O kam moralizuoti. Tai visada beprasmiška. Tiesiog renkiesi kur ir su kuo tau geriau. Vyras pasirinko žmoną. Kitą kartą pasirinkimas gali būti ir kitoks.
Papildyta:
QUOTE(alter ego @ 2009 09 30, 14:05)
Kažkoks netikęs pavyzdys. Nespjaučiau atgal, bet su tėvais tai pakalbėčiau dėl tokio vaiko elgesio arba su juo pačiu... Na jau vaiko neprilyginkit suaugusiam žmogui biggrin.gif  biggrin.gif

O jei vaikui 15 metų? 18? 20? 25? Kada jau spjautumėt atgal? Ir dar vaiko tėvus apsjautumėt... viešai?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 09 30, 14:24)
O jei vaikui 15 metų? 18? 20? 25? Kada jau spjautumėt atgal? Ir dar vaiko tėvus apsjautumėt... viešai?

Na, jei jau TOKIO amžiaus VAIKAS spjaudosi gatvėj ant visų, tai jau su juo nebelabai gerai, galima ir ne tik apspjaut... unsure.gif
Aš asmeniškai apstaugčiau už tėvynę lotuliukas.gif
Atsakyti