Įkraunama...
Įkraunama...

Protingų patarimų

QUOTE(wit @ 2009 10 02, 17:44)
ne man skirta, bet atsakysiu -nemanau kad savo moteri gerbiantis vyras sedetu ir leistu tai blondinei (ir kodel po velniu ne brunetei?) taip elgtis.

Bet tai ko gero skirtumas tik tame, kad dabar tai nedaroma prie žmonos. Kol kas. cool.gif O jei ir toliau tokia "laisvėjimo: ir egocentrizmo tendencija bus, ką gali žinoti ar tai ne taps "tokia gyvenimo realybe". O ką - juk blondinė niekam neįsipareigojus, daro ką nori ir kas Jai patinka, kokios pretenzijos? wink.gif Vyras irgi juk turi "dėl savęs gyventi", o jam gal malonus toks dėmesys, tai kodėl turėtų atsisakyt?... cool.gif Na o žmona "turi suprasti"... biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 10 02, 18:14)
Bet tai ko gero skirtumas tik tame, kad dabar tai nedaroma prie žmonos. Kol kas.  cool.gif O jei ir toliau tokia "laisvėjimo: ir egocentrizmo tendencija bus, ką gali žinoti ar tai ne taps "tokia gyvenimo realybe". O ką - juk blondinė niekam neįsipareigojus, daro ką nori ir kas Jai patinka, kokios pretenzijos? wink.gif Vyras irgi juk turi "dėl savęs gyventi", o jam gal malonus toks dėmesys, tai kodėl turėtų atsisakyt?...  cool.gif Na o žmona "turi suprasti"...  biggrin.gif  cool.gif

biggrin.gif biggrin.gif Eik sau...as tai negaliu suprasti .Nu aisku,kai mergos raitosi pries vyra- ziuriu kas cia bus,bet juokas tada paima matant jo pasimetusius zvilgsnius i mane :DMaziau kreiti demesi rweikia,o jei jau pamatai ,kad vyrui pradeda patikti toks kitu demesys,tada reikia paciai pries ka nors pasimaivyti .Oho ,kaip tada suveikia vyro savininkiskumo jausmas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 02 spalio 2009 - 17:26
QUOTE(burbanti @ 2009 10 02, 18:25)
biggrin.gif   biggrin.gif  Eik sau...as tai negaliu suprasti .Nu aisku,kai mergos raitosi pries vyra- ziuriu kas cia bus,bet juokas tada paima matant jo pasimetusius zvilgsnius i mane  :DMaziau kreiti demesi rweikia,o jei jau pamatai ,kad vyrui pradeda patikti toks kitu demesys,tada reikia paciai pries ka nors pasimaivyti  .Oho ,kaip tada suveikia vyro savininkiskumo jausmas  biggrin.gif

Baik, burbanti juokinti... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu kaip čia Geroji Žmona imsis tokių negerų priemonių, taigi taip žema... kaip ji gali??? specialiai kurstyti vyro pavydą - tai juk manipuliacija kitais žmonėmis siekiant savų tikslų... o dar jei tai jai suteiks smagumo, tai išvis bus pasmerkta (kad mėgaujasi kito žmogaus pavydo kančiomis) arba nusiųsta pas psichiatrą doh.gif cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 02 spalio 2009 - 17:35
QUOTE(alter ego @ 2009 10 02, 18:34)
Baik, burbanti juokinti...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu kaip čia Geroji Žmona imsis tokių negerų priemonių, taigi taip žema... kaip ji gali??? specialiai kurstyti vyro pavydą - tai juk manipuliacija kitais žmonėmis siekiant savų tikslų... o dar jei tai jai suteiks smagumo, tai išvis bus pasmerkta (kad mėgaujasi kito žmogaus pavydo kančiomis) arba nusiųsta pas psichiatrą  doh.gif  cool.gif  lotuliukas.gif

Oi zema,oi zema... biggrin.gif tik ,kad kuo zemiau ,tuo maloniau dusiai pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2009 10 02, 16:38)

Bet Maide, tu įsivaizduok... Sėdi, pavyzdžiui, tu su mylimuoju kaboke. Romantiška vakarienė ir taip toliau. Ir čia prisistato blondinė iš jo darbo. Prisėda. Ima murkti, gurkšteli iš jo taurės, uždeda ranką jam ant kelio, sušiaušia plaukus, pataiso kaklaraištį. Glaustosi. Kikena.
Jis tarsi atsiprašinėdamas kaltai dirsčioja į tave, bet nepasakytum, kad labai jau nepatenkintas...
Tu mąsliai kramtai petražolę ir dvasingai tyli, visa atsiribojusi.
Bet negi pakilus tai blondei nuo jūsų stalelio mintyse nepalinkėtum, kad jai kablas po velnių nulūžtų? Kad ji išsitiestų vidury restorano!

O jei taip imtų ir staiga nutiktų... Maidenana, ranką prie širdies pridėjus - ar tu tikrai nebūtum patenkinta? Tokiu kukliu spontanišku likimo kerštu?

Jei ne, tai tu šventoji. Rimtai.  smile.gif

Ne man, bet pritariu burbančiai. Kad tokių blondinių ir brunečių yra, tai taip pilna. Ir netgi jeigu vyras aiškiai pasako, tarkim aš va su kažkuo ir nekreipia į ją jokio dėmesio(yra buvę bigsmile.gif ), mergužėlė kuo ramiausiai toliau sau rangosi ir baubia: nuuuu einam pašoookt!!! Tai žodžiu aš jai nieko nesakyčiau, nes iki tokių žmonių lygio nenusileidžiu ir su tokiais net nešneku(kišk į šūdą rankas pats išsitepsi). Nu bet jeigu vyras nieko nedarytų, kad nutraukt šitą cirką, tai tikrai apleisčiau patalpas ir tegu sau aiškinasi kartu ir burkuoja. O nami etokią audrą pakelčiau, kad ogogo!!!! O jai tokių prakeiksmų užkalbėčiau, kad ne tik kabluką nusilaužtų.....
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 10 02, 19:07)
Ne man, bet pritariu burbančiai. Kad tokių blondinių ir brunečių yra, tai taip pilna. Ir netgi jeigu vyras aiškiai pasako, tarkim aš va su kažkuo ir nekreipia į ją jokio dėmesio(yra buvę bigsmile.gif ), mergužėlė kuo ramiausiai toliau sau rangosi ir baubia: nuuuu einam pašoookt!!! Tai žodžiu aš jai nieko nesakyčiau, nes iki tokių žmonių lygio nenusileidžiu ir su tokiais net nešneku(kišk į šūdą rankas pats išsitepsi). Nu bet jeigu vyras nieko nedarytų, kad nutraukt šitą cirką, tai tikrai apleisčiau patalpas  ir tegu sau aiškinasi kartu ir burkuoja. O nami etokią audrą pakelčiau, kad ogogo!!!! O jai tokių prakeiksmų užkalbėčiau, kad ne tik kabluką nusilaužtų.....

Baik ,negalima kabliuku nuluzusiu palikt ,ka pati paskui darysi be to kabliuko? lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=burbanti,2009 10 02, 19:09]
Baik ,negalima kabliuku nuluzusiu palikt ,ka pati paskui darysi be to kabliuko? lotuliukas.gif
[/qu

Oi jei neturėčiau tiek išdidumo kiek dabar turiu, tai blem grindis su ta blonde išplaučiau, nu nešventa aš, nekenčiu durnų žmonių, ir dar tokių asabų, kurios tyliai kitiems į ausį burba "kaip jis tooookią galėjo įsižiūrėti" doh.gif Ir vos ne ant kelių sėdasi. Gerai tik ka diedas protingas.... bo nežinau kokius prakeiksmus užsitrauktų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tikrai, kai pagalvoju, labai jau be skrupulų mergužėlės kai kurios būna....
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 10 02, 10:22)
Bilą Klintoną prisiminkit...

Klintoną pasmerkė ne už oralinį, o už melą. Neištikimybė amerikiečių irgi nepateisinama dėl melo, o ne dėl sekso. Na jie kažkodėl baisiai sureikšmina sąžinigumą rolleyes.gif

QUOTE(Kopytė @ 2009 10 02, 11:04)
Tyleti, tai nereiskia susitaikyti. Nera vienos visai teisios arba absoliuciai kaltos puses. Tai viena. Antra -jus pasisakyne neliko vietos vyrui-kodel? Gal del to, kad priklausote tai kategorijai moteru, kurios visada juos pateisina?

QUOTE(wit @ 2009 10 02, 16:30)
o tai vyras sitoje situacijoje nieko nekaltas?

Jūsų, brangiosios, klaida yra ta pati - jūs per daug sureikšminate vyrų racionalumą. Vyrai irgi labai dažnai nežino, ko nori. Nežinančiais, ko nori, labai lengva manipuliuoti. O ką aš daryčiau tokiu atveju, priklauso tik nuo mano jausmų tam vyrui.
Atsakyti
QUOTE(Vestute86 @ 2009 10 02, 14:38)
O del tos moters gal [...] jai visikai vienodai kad kazka skaudina.

O del tu sujauktu gyvenimu,tai jum atrodo ta moteris kaltesne uz vyra?vel pasikartosiu,jei vyras pats nebutu norejas,ta moteris jo niekaip nesuviliotu.O jei vyras norejo pats,tai tad tos moters nekaltinkit.

Jo, man irgi visiškai vienodai, jei man pabezdėjus Jums smirda irnesakyk.gif Ir nusikakot ant to, kad mes vienoj kameroj sėdim ir Jūs neturit kur dingt.
O tai moteriai gali būti visiškai vienodai, kad ji serga kokia nors chlamidijoze, bo ne su moterim ji miega, o su tos moters vyru irnesakyk.gif
Blyn, daug kas gali būti "visiškai vienodai", bet tik nedaugeliu atvejų "visi" sako "oj, tu nekaltas, viskas taip ir turi būti".

Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2009 10 02, 16:38)
Teisingas atsakymas – neigiamas emocijas autorė sukėlė pati sau. Deja, tik ji pati. Taip?  smile.gif
Nei vyras, kuris nėra autorės nuosavybė, nei ta kita moteris, kuri turi teisę mylėti autorės vyrą kaip visą žmoniją imtinai, nelinkėjo autorei nieko blogo, jie tenorėjo patenkinti vieną kitą savo poreikį etc etc. Ar ne?  biggrin.gif

Štai kaip viskas čia aišku.

Bet Maide, tu įsivaizduok... Sėdi, pavyzdžiui, tu su mylimuoju kaboke. Romantiška vakarienė ir taip toliau. Ir čia prisistato blondinė iš jo darbo. Prisėda. Ima murkti, gurkšteli iš jo taurės, uždeda ranką jam ant kelio, sušiaušia plaukus, pataiso kaklaraištį. Glaustosi. Kikena.
Jis tarsi atsiprašinėdamas kaltai dirsčioja į tave, bet nepasakytum, kad labai jau nepatenkintas...
Tu mąsliai kramtai petražolę ir dvasingai tyli, visa atsiribojusi.
Bet negi pakilus tai blondei nuo jūsų stalelio mintyse nepalinkėtum, kad jai kablas po velnių nulūžtų? Kad ji išsitiestų vidury restorano!

O jei taip imtų ir staiga nutiktų... Maidenana, ranką prie širdies pridėjus - ar tu tikrai nebūtum patenkinta? Tokiu kukliu spontanišku likimo kerštu?

Jei ne, tai tu šventoji. Rimtai.  smile.gif

Man yra buvus panasi situacija,su ex'o bendradarbe svenciant Naujuosius.ji jam ir ant keliu sedosi ir misraine is saukstuko maitino lotuliukas.gif doh.gif as zmogelis tiesus ir ne gyvatiskas.taip,kad paklausiau elementariai(ir garsiai prie visu):miela mergina,jeigu jau skolinies mano vaikina,tai gal tau ir savo triusikus paskolint lotuliukas.gif ?ta merguzele is kart eme vaidint auka,virtuvej sugebejo apsiraudot doh.gif (lyg as ant jos berno buciau lipus)ir visiems aiskino,kad as "nesveikai pavydi".po keliu metu(jau išsiskyre buvom),exas papasakojo,kad ta grazuole atviru tekstu siule pasimylet,bet jis pasiplove(meluot tuo metu jam nebebuvo prasmes).bet ot nachalku buna lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopytė @ 2009 10 02, 13:04)
Gali. Jei pats reikalauja jo lukescius pildyti.

Jūs turbūt juokaujate. Žmogus pats renkasi, ką jam daryti, kuo tikėti, ką išklausyti, su kuo kariauti, ir ką palikti ramybėje. Jei savo gyvenimą paversi kito žmogaus norų tenkinimu ir įprasminsi save to rezultate, pati liksi prieš save kalta. Niekas nieko neverčia. Ir pasiteisinimo nėra. Ar mes dar neišaugom iš smėli dėžės konflikto: "Jei tu man per galvą su kastuvėliu, aš tau per dantis su grėbliuku. Būtinai."

QUOTE(alter ego @ 2009 10 02, 14:06)
Kad vaikas pats kaltas, kad patikėjo ir jo lūkesčiai buvo klaidingi?

O žmona vyrui turi būti kaip vaikas? Ji jaučiasi vaiku? Vyras turi elgtis su ja kaip su kūdikiu, neišaugusiu iš vystyklų? Palyginot Jūs čia.
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 10 03, 02:35)
Man yra buvus panasi situacija,su ex'o bendradarbe svenciant Naujuosius.ji jam ir ant keliu sedosi ir misraine is saukstuko maitino lotuliukas.gif  doh.gif as zmogelis tiesus ir ne gyvatiskas.taip,kad paklausiau elementariai(ir garsiai prie visu):miela mergina,jeigu jau skolinies mano vaikina,tai gal tau ir savo triusikus paskolint lotuliukas.gif ?ta merguzele is kart eme vaidint auka,virtuvej sugebejo apsiraudot doh.gif (lyg as ant jos berno buciau lipus)ir visiems aiskino,kad as "nesveikai pavydi".po keliu metu(jau išsiskyre buvom),exas papasakojo,kad ta grazuole atviru tekstu siule pasimylet,bet jis pasiplove(meluot tuo metu jam nebebuvo prasmes).bet ot nachalku buna lotuliukas.gif  doh.gif

Nu tikrai aš baisiuosi kartais moteriška gimine. Siaubas pravirkdėte vargšę mergaitę lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu bet jūs man paaiškinkit, negi taip vyrų trūksta?! Ar čia kažkokia moteriška konkurencija, kad parodyti jog: va aš daug geresnė už tavė, vyrą tavo suviliot galiu doh.gif . gal čia savivertės pasikėlimas?
Atsakyti