Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Miegantys mažyliai"

QUOTE(Erszebeth @ 2009 10 03, 19:30)
O tai blogai?  g.gif
Man irgi šiaip jau panašu, kad brolis nemiega, tik šiaip užsimerkęs.

Mano nuomone ne smile.gif Tuo labiau, kad ir pati dažnai vaidinu miegančią, kad dukrytė greičiau užmigtų ax.gif Galbūt čia būtent tokia situacija ir nufotografuota?... (įjungiau fantaziją šiek tiek ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2009 10 03, 19:18)
Dar kartą pažiūrėjau nuotrauką ir visai susimėčiau, nes pas abu vaikus žandai raudoni ir rankos atsipalaidavusios biggrin.gif
lotuliukas.gif oi as jau visiskai susipainiojau biggrin.gif karoce sesute ta kuri migdo broliuka miega wub.gif ir bliliukas irgi miega 4u.gif bent taip man atrodo jog sesute migdo broliuka ar sesute,arba atvirksciai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 03 spalio 2009 - 19:22
QUOTE(Erszebeth @ 2009 10 03, 18:22)
O negi visi nuotraukos veikėjai privalo būti miegantys? Brolis gal ir nemiega, bet migdė sesutę, o ji tikrai miega... Tada turėtų netikti nuotraukos ir su mamom bei tėčiais, kurie nemiega.

nugis nebesipainiokit šitaip ir kitų nepainiokit doh.gif lotuliukas.gif

man atrodo ten abi mergaites smile.gif ar ne? lotuliukas.gif aš kol neperskaičiau užrašo galvojau kad leliukas tai berniukas o dicke mergaite biggrin.gif o db galvoju kad abi mergaites biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽuvelėNEauksinė: 03 spalio 2009 - 19:48
user posted image na koks man matytas šis vaikutis blink.gif bandau prisimint gal kaimynas? gal kokios narės vaikas? na nieko negaliu prisimint o vaikas labai matytas , prisipažinkit katros? biggrin.gif
Papildyta:
user posted image turbūt pirmos vietos tikisi ? kokybė ir kompozicija tiesiog "super"
Atsakyti
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 03, 18:12)
taigi jau šita buvo aptarta  wink.gif

sorry, aš visada kaip žirafa viską pastebiu paskutinė blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 10 03, 21:09)
user posted image turbūt pirmos vietos tikisi ? kokybė ir kompozicija tiesiog "super"

thumbup.gif lotuliukas.gif šita matyt irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2009 10 03, 10:12)
na, bet nežiūrint taip kategoriškai, juk galima primesti, kad situacija ta pati, kaip ir su vaikais, užmigusiais "ne vietoj" arba pridariusiais zbitkių (apie tai jau buvo kalbėta). Šunelis ant galvos - negerai, nehigieniška ir t.t. Bet šunelis yra šunelis, jis galėjo įsitaisyti prie šilto kūdikio, kol suaugę nematė (tuo labiau, kad čia mažiukas šuniukas, o jie tokie būdami labai ieško jaukumo, minkštumo, šiltumo, mamos vienžo). Kažkas pamatė šunelio išdaigą, bet prieš nuvejant jį, nufotografavo. Ar gi tai taip jau žiauru? Mano namų gyvis yra auginamas liberaliomis sąlygomis, jei jos neviršyja higienos. Bet paskui gyvio uodegą amžinai nevaikštom, kartais jis aplaižo maistą (dažniausiai pastebim ir baram, bet tikrai garantuoju, kad ne kiekvieną kartą pagaunu banditą), kartais įsirango į jam nepriklausančią vietą - spintą, lovelę, ant stalo, prie vaikų. Kartais jis įkanda erzinantiems jį vaikams. O kai vaikai buvo "ragavimo" pažintinėje stadijoje, gyvio uodega ne kartą buvo atsidūrusi jų burnose. Ir ką? Nusikryžiuot dabar?

Galejo buti ir taip....

QUOTE(*Širdelė* @ 2009 10 03, 10:54)
1. Skaitant net susijuokiau  biggrin.gif Turbūt neturit šuns namuose  biggrin.gif
2. jeigu pažiūrėjus į nuotraukas tai praktiškai visos nuotraukos kur ne lovytėje vaikai niega, jie yra klaikiai neprižiūrimi  Yra ir vaikutis miegantis paplūdimy, gali vėjukas papūsti ir atnešti smėlio, o ten gali būti mikrobų. Kad ir miega ant skėčio, skėtis padėtas ant žolytės, gali atropoti kirminiukas  biggrin.gif
3. Mano vaikai mielai žaidžia su gyvūnais, ima juos ant rankų, būna užlipa ant stalo, papūgos skraido, iškrenta laikas nuo laiko plunksnos   tai pagal jus mes augame klaikiai biggrin.gif
pati kai augau, miegodavau vienoje lovoje su šuniu, ir ne šiaip mažyčiu, o didžiuliu rotveileriu  tongue.gif ir ką, nenumiriau, bakterijos neužpuolė  rolleyes.gif
4. Tiesiog jeigu jums kažkas nepatinka, negalit žiūrėti tai ir nežiūrėkit  mirksiukas.gif

1. Suns neturiu, bet jei ir tureciau - jis nemiegotu mazam vaikui ant galvos mirksiukas.gif
2. Visiskai "keisti" ir nepavyke palyginimai... Neturiu ka ir pridurti mirksiukas.gif
3. I si klausima as atsakyti negaliu lotuliukas.gif (P.S. Jus pati irgi vis dar augate? biggrin.gif )
4. As galiu neziureti siaubo filmu, "zvaigzdziu karu" ir dar ko nors, kas zinau, kad man nepatinka. Siuo atveju, apziurinejau fotokonkursa, kuriame tarp visu nuotrauku buvo ir mano paminetoji.... Negalejau nepamatyti biggrin.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2009 10 03, 10:58)
1. tas šuo, tai ne šuo, o šuniukas tongue.gif jis taip pat traputis dar visai wub.gif o nagelius gal tvarkingi šeimininkai karpo
oj, kad tu žinotum kiek žmogus, tas pats vaikelis turi bakterijų, tai taip nešnekėtum, gyvenau, gyvenu ir gyvensiu niurkydama, bučiuodama šunis, kartais per pusę valgome ir nieko, gyva sveika bigsmile.gif
2.jei nejauti meilės gyvūnams, tai nežiūrėk ir nekomentuok, nes neišmanai šių dalykų, susijusių su gyvūnais ir šypsnį sukelia tavo postai mirksiukas.gif

1. Koks skirtumas, ar tai suo, ar suniukas... Tai yra GYVUNAS ant vaiko galvos.
Nagelius gal ir karpo, o gal ir nekarpo... Nenulupa gi tu nageliu - jie vistiek yra(nors ir trumpsni) prie vaiko akies !!!

2. Reikia skirti meile gyvynams ir pagarba vaikui mirksiukas.gif

Patikslink, prasau, kokiu "siu dalyku"? Kad valgyti ir vienos lekstes ir buciuoti sunis yra normalu?

Beje, o jei ant vaiko galvos butu jaukiai isitaises smauglys? (zmones ir juos laiko) wink.gif
Tai butu taip pat normalu?
Pati gali buciuoti savo sunis, kates, tritonus, tarantulus ar kokias smiltpeles... Tavo valia. Bet as tai patinka metuku ar dvieju vaikui, tai jau klausimas....

Kas del meiles gyvunams, as juos myliu, bet, manau, jie turi tureti savo vieta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 03 spalio 2009 - 20:44
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 10 03, 21:24)
Beje, o jei ant vaiko galvos butu jaukiai isitaises smauglys? (zmones ir juos laiko wink.gif
Tai butu taip pat normalu?

o jei Lochneso pabaisa? lotuliukas.gif

2. Reikia skirti meile gyvynams ir pagarba vaikui  mirksiukas.gif

galima ir kitaip pasakyti - nereikia to supriešinti. Čia juk nėra klausimas "arba arba".

Patikslink, prasau, kokiu "siu dalyku"? Kad valgyti ir vienos lekstes  ir buciuoti sunis yra normalu?

Priklauso nuo to kaip bučiuoji hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 03 spalio 2009 - 20:43
user posted image va čia jau tikrai bėgčiau greičiau namo , matosi stiprus vejas su sniegu tiesiai į vežimą pučia unsure.gif pačiai net šalta pasidarė biggrin.gif nu neočen man....

user posted image šita man ūtu daug gražesne nespalvota ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 03 spalio 2009 - 20:45
Pati gali buciuoti savo sunis, kates, tritonus, tarantulus ar kokias smiltpeles... Tavo valia. Bet  as tai patinka metuku ar dvieju vaikui, tai jau klausimas....

Man atrodo vaikų tėvai, esantys šalia savo vaikų kas patinka ir kas nepatinka jų vaikams žino geriau už visus jo nepažįstančius forumo komentuotojus. Paprastai kas natūraliai priimama tėvų, į tą natūraliai žiūri ir vaikai. smile.gif Nieko neginu, tiesiog esu įsitikinus kad normalūs tėvai tėvai (abejoju ar kitokie čia rašo) savo vaikų baimes ar džiaugsmus pažįsta geriau už visus kitus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 03 spalio 2009 - 20:47
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 03, 20:45)
man atrodo ten abi mergaites smile.gif ar ne? lotuliukas.gif  aš kol neperskaičiau užrašo galvojau kad leliukas tai berniukas o dicke mergaite biggrin.gif o db galvoju kad abi mergaites biggrin.gif
Po konkurso suzinosim paklausim pas autore?! ax.gif kur kas biggrin.gif isivaizduoju jai cia skaito autore ,jai nuo joko pilvas plista lotuliukas.gif
Atsakyti
1. Tai yra GYVUNAS ant vaiko galvos.
Nagelius gal ir karpo, o gal ir nekarpo... Nenulupa gi tu nageliu - jie vistiek yra(nors ir trumpsni) prie vaiko akies !!!

2. Reikia skirti meile gyvynams ir pagarba vaikui  mirksiukas.gif
Patikslink, prasau, kokiu "siu dalyku"? Kad valgyti ir vienos lekstes  ir buciuoti sunis yra normalu?

3. Beje, o jei ant vaiko galvos butu jaukiai isitaises smauglys? (zmones ir juos laiko) wink.gif Tai butu taip pat normalu?

4. Pati gali buciuoti savo sunis, kates, tritonus, tarantulus ar kokias smiltpeles... Tavo valia. Bet  as tai patinka metuku ar dvieju vaikui, tai jau klausimas....

5. Kas del meiles gyvunams, as juos myliu, bet, manau, jie turi tureti savo vieta.

1. ir kas? kuo tai gyvūnas turi neigiamą reikšmę? jei naminis gyvūnas, tai jis prižiūrimas ir jo švarumo lygis kaip ir žmogaus smile.gif miegodami retai kas draskosi, patikėk, jei tam šuniukui leidžiama ten miegoti, reiškias jis niekada nieko neapdraskė. Sakysi, kad gal apdraskys? Ir ką, o gal tas vaikas pagriebs kokią špilką ir pats susidraskys?... Nu neapsaugosi tu nuo visų gyvenimo negandų, kol jų dar nėra. Todėl tiesiog grožėkis nuotraukomis, neįžiūrėk siaubiakų, visiems linksmiau bus smile.gif
2. O kuo šuo yra negarbingas, kad negali miegoti prisiglaudęs prie garbingo vaiko?
Ne, to, kad tu taip bijai dėl vaiko, lyg prie jo gulėtų leopardas tiesiai iš džiunglių unsure.gif
3. jei tai būtų mano augintas ir mylimas smauglys - prašau, lai miega wub.gif
4. sakau, kad mažai išmanai apie gyvūnus ax.gif gyvūnai labai jaučia, neis, jei vaikas kažkokius neigiamus impulsus jam leis biggrin.gif o be to nelabai teko girdėti atvejų, kad jei tėvai mylėjo ir laikė gyvūnus, tai užaugę vaikai jų kaip kenkėjų kratytųsi smile.gif
5. o kur ta jo vieta? kas ją apibrėžė? dabar kanadoje net į bažnyčia leis šunis wub.gif tongue.gif tai kur ta vieta? prie būdos? blink.gif o kodėl? kas ją taip nustatė, a?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 03 spalio 2009 - 21:02