nius sveikos
jau kurį laiką konkursuose buvau tik balsuotoja-savo vaikų neturiu,bet labai mėgstu balsuot

Tačiau nerašiau komentarų ir pan,bet dabar matyt pribrendo reikalas

žodžiu, dėl miegojimo su gyvūnais-nu tiems vaikams viskas gerai,jie sveiki sau auga ir pan. Beje,dažniausiai visokiomis dizinterijomis ir pan ligomis serga tie vaikai,kurie auga "šiltnamiuose", ypač tai pasireiškia einant į darželius ir pan.
Šaiip aš pati neleisčiau,kad ant mano vaiko miegotų šuo,katinas ar dar kas-bet ne dėl nešvarumų,o dėl to,kad netyčia neįdrėkstų ir pan.
Dėl komentarų apie pilnus pampius,ar tai,kaip čia viena išsireiškė,kad labai jau didelis vaikas miega su pampiu ir t.t.-tai išvis tyliu-nu koks kieno reikalas? Na.vaikelis miega jau ilgai,tai gal ir privarė tą pampį,bet va,į miegelio pabaigą fainą pozą "išlaužė"-tai kodėl nefotkint? o dėl to,akd vyresniam vaikui deda sauskelnes-tai... nu o gal jam reikia-ką jūs žinot? Ir išvis-koks skirtumas kada ta vaiką nupratina nuo sauskelių? Va,mano draugė savo 4mečiui miego metu VĖL deda sauskelnes. sakau VĖL,nes buvo kaip ir nupratintas,bet patyrė didelį išgąstį (patamsy jo mamą ir jį užpuolė,atimė mamos tašę),tai berniukas miego metu pridaro...ir ką dabar? ir yra tų foto pafotkinta,ir labai gražių yra,ir draugė yra dalyvavus konkurse su tokia foto (ne SM). Beje,gydytoja sakė,kad čia visai normalu tokia reakcija ir kad tas vaikas išaugs-va taip