QUOTE(Vicious Vici @ 2009 10 03, 13:55)
labai ne į temą pasisakei

jei nori provokacijų ir tokio pobūdžio diskusijų, tai eik į tam skirtą temą, be to dar nepamiršk visą gyvenimą, kol tavi vaikai bus pilnamečiai lakstyti jiems iš paskos, kad nemėtytų šiukšlių ir nedaužytų butelių lauke

nes kiek teko matyti visgi ne asocialai taip elgiasi, o tvarkingų tėvų vaikai, paaugliai, kurių tėvai tuo momentu matyt laiką leidžia auklėdami per kompą kitus, o ne savus vaikus
Gal ir ne į temą pasisakiau, gal kam į naudą bus... Nes jei niekas apie tai nekalbės, atrodys, jog normalu visas pievas paversti šunų tuoletais ir dergti smėlio dėžes, skirtas vaikams. Gal nors vienas žmogus suvoks, kad ne vien jie ir jų šunys gyvena, kurie yra savarbesni ir už vaikus... Į jus net neapeliuoju, matau, kad esat visažinė, netgi galit spręsti apie kitų vaikus, jų pati neturėdama
Beje, ačiū už rūpestį, bet jei jau aš sėdžiu prie PC, galit būt rami, kad mano vaikas yra gerose rankose (jis turi ne tik mamą).
Provokacijų tikrai nenoriu, nespręskit pagal save.
P.S. nemačiau čia nei vienos foto su gyvunu, kuri man būtų nepriimtina, visos labai žavios ir su katinais ir su šuniukais. Žinau, ko prikrečia tie padaužos. Nesuprantu tik vieno - bučiavimosi su jais ir valgymo/miegojimo kartu.
Hi,

visiškai pritariu nuomonei, kad tai nėra profų "saitas", tai ir nuotraukos atitinkamos. Gal kažkam tai tik pirmas konkursas ir tobulėt dar yra laiko. Pamatę nugalėtojus gal kitą kartą mamytės ir geriau pagalvos, ir labiau pasistengs. Būkim tolerantiški.

Tuo labau, kad skonis, ir menas tame tarpe, yra subjektyvi sąvoka...