Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Miegantys mažyliai"

QUOTE(praeive @ 2009 10 03, 23:49)
geriau jau butu trumpinamos tos kojos smile.gif
niekis, Ruste, ateity atsakingiau ziuresiu i taisykles. pirmas konkursas, nieko ir nesitikejom...

super reakcija thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(praeive @ 2009 10 03, 23:42)
mamyte tau 4u.gif ir atsiprasau uz padaryta tau zala blush2.gif

Atsakyti
kiek daug šaunių nuotraukų, smagu žiūrėt wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2009 10 03, 22:53)
a ko gi ji bloga? Man labai faina  thumbup.gif daug geresne nei ten visokie sfinksai ant vaiku, vaikai sumuturiuoti ir i lagaminus supakuoti ar siaip koks menas, kuris ant kiekvieno kampo siais laikais-ale nespalvota, kokia drobe dar uzmesta, fone meskiukas metosi irnesakyk.gif nuobodu... man gyvenimiskos pacios smagiausios, nuosirdziausios, tikru tikriausiai nesuvaidintos ir neispopintos pagal siu dienu fotografijos madas  rolleyes.gif ot dabar ziuresit po konkurso, kuri mano.. nu jo jo, ir mano is tos serijos  lotuliukas.gif

nežiūrėsim smile.gif nes foto konkursai ir yra meno parodymas, buitines nuotraukas reikėjo pasilikti sau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 10 04, 11:19)
nežiūrėsim smile.gif nes foto konkursai ir yra meno parodymas, buitines nuotraukas reikėjo pasilikti sau mirksiukas.gif

gal gali pavyzdziais detalizuot kas tavo akim yra menas vertas sio konkurso? Man atrodo reikia ziuret paprasciau - taip tai foto konkusas, bet cia ne fotomenininku portalas wink.gif Taip reikia siekt kokybes, bet zmones nebutinai turi ziuret kaip as ar tu - kartais tiesiog norisi pasidziaugti savo vaikuciu. O kas ten jei ne foto? Ne piesinys gi. Is kitos puses jei jau kokia nekokybe pjauna tai skalpuokit moderatorius - cia ju darbas atrinkt kas konkursui tinka tongue.gif Yra - reiskia butent siam konkursui keliamus reikalavimus tai atitinka. O kad jie mazi kitas klausimas. Matyt konkurso sumanytojams to per akis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 04 spalio 2009 - 11:03
labas 4u.gif
koks grožis. ... wub.gif
http://www.supermama...p...&phid=18658
Atsakyti
man gražiausios kokybiškos bet natūralios foto, ne visai buitines ( na kaip ir buvo kalbėta tėčiai su apželusiom pažastimi , vaikas su purvinu skudurų ir pan ir pan) nepatinka ( nors ir labai gražiai atrodo) sesijines foto kur paguldytas , teisingai sulankstytas sušukuotas ir pan na nors ir gražu bet trūksta kažkokio natūralumo, jaukumo ar ko ten ?... na kažko trūksta vienu žodžių biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 03, 21:17-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 10 03, 21:17)

lotuliukas.gif

kiek nuotrauku bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

na sitos nesuprantu... negi neturejo geresnes, grazesnes vaiko nuotraukos mastau.gif Cia juk fotokonkursas....
user posted image
Papildyta:
koks pasisiauses wub.gif
user posted image
o kaip meiliai kojytes suraites sraigiukas
Atsakyti
smile.gif+2009 10 03, 15:24-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 10 03, 15:24)

Į jūsų ilgą postą atsakysiu trumpai - man ta nuotrauka sukelia tik gailestį... kažin, ar toks fotokonkurso tikslas...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 10 04, 13:02)
Į jūsų ilgą postą atsakysiu trumpai - man ta nuotrauka sukelia tik gailestį... kažin, ar toks fotokonkurso tikslas...

Jums. Nes panasu, kad tiesiog del nesusisidurimo su tuo nesuprantate, kad nieko tragisko ten nera. Paaiškinau. Nebutinai ir kitiems wink.gif Man ne. Man sukelia siltus jausmus matant trapuma ir labai silta mazucio veiduko israiska. Ar tikrai nematot? Visa kirta jau surasiau, nebesikartosiu.

Nors jei kalbet apie foto fotokonkursuose apskritai (atsiejant nuo konkrecios foto)- tai pats blogiausias variantas, kai ji nekelia jokiu jausmu, gera nuotrauka turi kelti jausmus. Nebutinai tik euforinius wink.gif
Kad kelia nuoboduli, tai nieko - norma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 04 spalio 2009 - 12:14
QUOTE(Nerytė @ 2009 10 04, 12:47)
Cia juk fotokonkursas....

ne visi tai supranta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 10 03, 13:55)
labai ne į temą pasisakei smile.gif jei nori provokacijų ir tokio pobūdžio diskusijų, tai eik į tam skirtą temą, be to dar nepamiršk visą gyvenimą, kol tavi vaikai bus pilnamečiai lakstyti jiems iš paskos, kad nemėtytų šiukšlių ir nedaužytų butelių lauke mirksiukas.gif nes kiek teko matyti visgi ne asocialai taip elgiasi, o tvarkingų tėvų vaikai, paaugliai, kurių tėvai tuo momentu matyt laiką leidžia auklėdami per kompą kitus, o ne savus vaikus smile.gif

Gal ir ne į temą pasisakiau, gal kam į naudą bus... Nes jei niekas apie tai nekalbės, atrodys, jog normalu visas pievas paversti šunų tuoletais ir dergti smėlio dėžes, skirtas vaikams. Gal nors vienas žmogus suvoks, kad ne vien jie ir jų šunys gyvena, kurie yra savarbesni ir už vaikus... Į jus net neapeliuoju, matau, kad esat visažinė, netgi galit spręsti apie kitų vaikus, jų pati neturėdama thumbup.gif
Beje, ačiū už rūpestį, bet jei jau aš sėdžiu prie PC, galit būt rami, kad mano vaikas yra gerose rankose (jis turi ne tik mamą).
Provokacijų tikrai nenoriu, nespręskit pagal save. 4u.gif

P.S. nemačiau čia nei vienos foto su gyvunu, kuri man būtų nepriimtina, visos labai žavios ir su katinais ir su šuniukais. Žinau, ko prikrečia tie padaužos. Nesuprantu tik vieno - bučiavimosi su jais ir valgymo/miegojimo kartu. unsure.gif

Hi, drinks_cheers.gif visiškai pritariu nuomonei, kad tai nėra profų "saitas", tai ir nuotraukos atitinkamos. Gal kažkam tai tik pirmas konkursas ir tobulėt dar yra laiko. Pamatę nugalėtojus gal kitą kartą mamytės ir geriau pagalvos, ir labiau pasistengs. Būkim tolerantiški. mirksiukas.gif Tuo labau, kad skonis, ir menas tame tarpe, yra subjektyvi sąvoka...
Atsakyti