Įkraunama...
Įkraunama...

Neįpareigojantys santykiai

Pirmiausia, tai kiek pastebejau gyvenime, vyrai nera tokie jautrrus nuotaikoms ore, ir kol jiems nepasakai, jie mano, kad viskas yra gerai. Todel jus galite tureti sava poziuri i santykius, o jis sava. jei yra noras kazka keisti, reikia sakyti jam, o jis jau pritemps jusu norus prie savo gyvenimo budo, arba ne. Bet tikintis, kam jam pirmam pabos ir laukiant, gali praeiti pro sali gyvenimas rolleyes.gif Geriau nespelioti, o veikti nail.gif bet tik ne kaip kazkas siule, pastoti fear.gif vaikas - ne irankis ultimatumams, aki santykiai neaiskus, pastoti butu kvailyste. Be to, pastojimu nespresciau problemu, pastoti reikia buti pasiruosus ir to noreti, o ne imti ir bandyti suvystyti vyruka stupid.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2009 09 28, 17:17)
Pastoti....

o jei pasakytu kad darytis valyma... g.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa tema - idomu, kas toliau vyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2009 11 26, 21:51)
Perskaiciau visa tema - idomu, kas toliau vyksta  g.gif

Sakyciau tai jau rutina vyksta smile.gif
JAm patogu ir gerai smile.gif
Tik ar patogu jums ?
Manom kad si smogu tik lenta istiesins. Bet aiku kartai isismciu buna.
Atsakyti
QUOTE(swingteveliai @ 2010 01 13, 18:13)
Sakyciau tai jau rutina vyksta smile.gif
JAm patogu ir gerai smile.gif
Tik ar patogu jums ?
Manom kad si smogu tik lenta istiesins. Bet aiku kartai isismciu buna.

Na taip, jau rutina, kasdienybė; abejonės, prisipažinimai, ginčai liko praeityje ax.gif

O manyti galima ką tik nori, ypač apie nepažįstamus žmones biggrin.gif Juk čia laisva šalis, o ir kas ką mano, - kad tik jam nuo to geriau, tegu mano į sveikatą rolleyes.gif
Atsakyti
As manau ,kad tu rupi jam .nes padejo del darbo,nupirko kelione.Laikui begant eisis jusu santykiai ,bet jei ji labai spausi manau nieko nepesi.
Atsakyti