Įkraunama...
Įkraunama...

Neįpareigojantys santykiai

QUOTE(Maidenana @ 2009 09 30, 18:02)
Daugumos problema yra tame, kad jie kazkaip keistai jauciasi privalesiantys kazko noreti... ir lauzo sau galvas - ko cia uzsimanius. ir gimsta kvailos mintys is serijos "noriu to, ko nezinau, kad noriu".
Daug informatyviau pasakyti sau paprastai - nieko siuo metu nenoriu. Kai atsiras tikras noras - zinosi. iskarto. ir busi isitikines.

g.gif Sorry, bet šį kartą kategoriška būsiu aš ir išdrįsiu šį kartą nesutikti nei su Mediniu, nei su Maidenana schmoll.gif Visų pirma nemanau, kad autorė ir net "dauguma jaučiasi lyg privalo kažko norėti"...Nu niekaip į mano galvą nesusideda kas tai ir su kuo tai valgoma schmoll.gif Arba nori, arba ne.
Ir kažkaip man atrodo, kad vetyta metyta labai gerai žino ko ji nori šioje konkrečioje situacijoje ir, bent jau man - tai akivaizdu iš visos šios temos konteksto. Jei jau norit punktais, tai padariau tokią išvadą, kad vetyta metyta nori:
1. stabilumo
2. aiškumo
3. pilnaverčių santykių

Nebūtinai reikia norėti vyrą nusitempt prie altoriaus, pagimdyt nuo jo penkis vaikus ir numirti vieną dieną. Nors, greičiausiai, jei autorė būtent taip ir parašytų, manau nebūtų tokių pasisakymų, kad ji nežino ko nori mirksiukas.gif

Linkiu visiems DARBINGOS dienos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olilove: 01 spalio 2009 - 07:42
QUOTE(ulyja @ 2009 10 01, 06:49)
1. nemačiau žmogaus kuris "jaučia kad privalo kažko norėti"
2. dauguma tiksliai žino ko nori,nori daug ir iš karto-gal čia problema?

1. dauguma tiesiog niekada apie tai nesusimaste.... butent apie "privalejima" noreti. man neseniai senmergiu temoje bande irodyti, kad as privalau noreti tureti antra puse. nes tai instinktas. ir net tai, kad as tikrai noriu.
2. sutinku. dauguma nori visko ir is karto, nesusimastant ar reikia. tiesiog del pacio turejimo.
Papildyta:
QUOTE(olilove @ 2009 10 01, 07:38)
Ir kažkaip man atrodo, kad vetyta metyta labai gerai žino ko ji nori šioje konkrečioje situacijoje ir, bent jau man - tai akivaizdu iš visos šios temos konteksto. Jei jau norit punktais, tai padariau tokią išvadą, kad vetyta metyta nori:
1. stabilumo
2. aiškumo
3. pilnaverčių santykių

Nebūtinai reikia norėti vyrą nusitempt prie altoriaus, pagimdyt nuo jo penkis vaikus ir numirti vieną dieną. Nors, greičiausiai, jei autorė būtent taip ir parašytų, manau nebūtų tokių pasisakymų, kad ji nežino ko nori mirksiukas.gif

Linkiu visiems DARBINGOS dienos lotuliukas.gif

1. stabiluma ji turi. stabiliai susitikineja.
2. aiskuma ji irgi turi - kad jam tinka tokie "neipreigojantys santykiai".
3. sito ji neturi. ir vargu ar tures su situo vyru.

"reikia noreti"... nebutinai... - isiskaitykite.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 10 01, 10:02)
1. dauguma tiesiog niekada apie tai nesusimaste.... butent apie "privalejima" noreti. man neseniai senmergiu temoje bande irodyti, kad as privalau noreti tureti antra puse. nes tai instinktas. ir net tai, kad as tikrai noriu.

jum bandė įrodyti,bet nuo to juk jūs nepradėjot jausti,kad privalot norėti tos antros pusės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 10 01, 11:02)
2. sutinku. dauguma nori visko ir is karto, nesusimastant ar reikia. tiesiog del pacio turejimo.
Papildyta:

1. stabiluma ji turi. stabiliai susitikineja.
2. aiskuma ji irgi turi - kad jam tinka tokie "neipreigojantys santykiai".
3. sito ji neturi. ir vargu ar tures su situo vyru.
"reikia noreti"... nebutinai... - isiskaitykite..  mirksiukas.gif

Perskaičius susimąsčiau, bet neįsivaizduoju ir nesuprantu to "privalėjimo norėti" ir nors tu ką doh.gif Ir vargu ar įsivaizduosiu ir kada nors tokius pasakymus suprasiu, todėl net į diskusijas šiuo klausimu tikrai nesileisiu ax.gif

Maidenana, stabilumas Jūsų nuomone pasireiškia tuo, kad jie susitikinėja jau du metus?????? blink.gif

O dėl antro ir trečio punkto, tai net komentuoti nesinori. Pasakysiu trumpai - nesutinku ir taškas. Ir mes kalbam apie tai ko JI nori ir ką JI jaučia, o ne JIS. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olilove: 01 spalio 2009 - 09:20
QUOTE(ulyja @ 2009 10 01, 09:17)
jum bandė įrodyti,bet nuo to juk jūs nepradėjot jausti,kad privalot norėti tos antros pusės? biggrin.gif

aisku ne. bet 90% vis delto, bande irodyti butent "privalejima noreti".
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 10 01, 11:21)
aisku ne. bet 90% vis delto, bande irodyti butent "privalejima noreti".

doh.gif doh.gif doh.gif Vargšės moterys......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olilove: 01 spalio 2009 - 09:25
QUOTE(olilove @ 2009 10 01, 09:20)
* Perskaičius susimąsčiau, bet neįsivaizduoju ir nesuprantu to "privalėjimo norėti" ir nors tu ką doh.gif Ir vargu ar įsivaizduosiu ir kada nors tokius pasakymus suprasiu, todėl net į diskusijas šiuo klausimu tikrai nesileisiu ax.gif

** Maidenana, stabilumas Jūsų nuomone pasireiškia tuo, kad jie susitikinėja jau du metus?????? blink.gif 

***O dėl antro ir trečio punkto, tai net komentuoti nesinori. Pasakysiu trumpai - nesutinku ir taškas. Ir mes kalbam apie tai ko JI nori ir ką JI jaučia, o ne JIS. doh.gif

* turesit laiko, pamastykite.. tai ne vienos dienos darbas.
** stabilumas yra tame, kad jie susitikineja 2 metus, stabiliai. taip. o ka?
*** zinai, pasakysiu tau stai ka: kai tau kazko reikia ir tai sutampa su noru - tu darai viska, kad ta tureti. ka tas vyras turi galvoje - nezinia. gal jam post-skyrybine trauma, gal siaip laiko prie saves - nesvarbu. bet. santykiai turi vystytis. visada. jie turi eiti i prieki. jie nejuda is vietos 2 metus. JI nori judeti. JIS iniciatyvos nerodo - ar nenori ar negali ar bijo - nezinau. Bet tai faktas. ir suo kariamas pripranta. gal jis mano, kad JA tenkina tokie santykiai. tada tai JOS problema.
Papildyta:
QUOTE(olilove @ 2009 10 01, 09:23)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  Vargšės moterys......

Man irgi ju pagailo.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 10 01, 10:33)

Papildyta:

Man irgi ju pagailo.

tą patį jos galvoja apie jus beje.ai kokia vargšė ji neturi-nenori antros pusės.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2009 10 01, 10:20)
Perskaičius susimąsčiau, bet neįsivaizduoju ir nesuprantu to "privalėjimo norėti" ir nors tu ką doh.gif Ir vargu ar įsivaizduosiu ir kada nors tokius pasakymus suprasiu, todėl net į diskusijas šiuo klausimu tikrai nesileisiu ax.gif

Na yra teiginiai "visos moterys nori ištekėti", "visos moterys nori vaikų" arba kaip ir "visos storos nori būti lieknos"... Na tokia bendra visuotinė nuomonė, kad visos to privalo norėti, antraip yra/bus kažkokios nenormalios. Net jeigu neigia, vis tiek tai tik tam tikra poza, o giliai širdyje nori to kaip visos biggrin.gif biggrin.gif
Nors manau tikrai nėra blogai ir pripažint kad nori kažko kaip visos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 01 spalio 2009 - 10:05
QUOTE(alter ego @ 2009 10 01, 09:55)
Na yra teiginiai "visos moterys nori ištekėti", "visos moterys nori vaikų" arba kaip ir "visos storos nori būti lieknos"... Na tokia bendra visuotinė nuomonė, kad visos to privalo norėti, antraip yra/bus kažkokios nenormalios. Net jeigu neigia, vis tiek tai tik tam tikra poza, o giliai širdyje nori to kaip visos  biggrin.gif  biggrin.gif
Nors manau tikrai nėra blogai ir pripažint kad nori kažko kaip visos.

VAT VAT VAT. Butent ta man irodyti ir norejo. Ir niekaip nesupranta, kad ne. Bent jau siuo metu - nenoriu. kaip bus po metu - nezinau, sunku garantuoti. Bet siuo metu neturiu jokiu jegu ir jokiu noru jokiems santykiams. jie pagal nutylejima butu brokuoti. gal noras atsiras. bet gali ir nebeatsirasti.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 10 01, 11:33)
* turesit laiko, pamastykite.. tai ne vienos dienos darbas. Tegu tai būna ir viso gyvenimo darbas, bet aš neprivalau kažko norėti. Galbūt aš privalau kartais daryti tai, ko aš nenoriu, nes tai mano pareiga, bet aš neprivalau to NORĖTI doh.gif
** stabilumas yra tame, kad jie susitikineja 2 metus, stabiliai. taip. o ka? Ok, tebūnie smile.gif  Yra šeima - vyras ir moteris. Jie gyvena dešimt metų savo bute, turi bendrą šeimos biudžetą, augina bendrus vaikus, važiuoja kartu atostogauti, aplanko draugus, eina kartu apsipirkinėti, vakarais kartu žiūri žinias ir t.t. Tuo pat metu vyras (žmona) turi meilūžę (-į) su kuriuo susitikinėja, sakykim, kokius du metus. Jie susitinka, pamiega, gal pavakarieniauja kokioje Dievo pamirštoje kavinukėje, gal Kalėdom apsikeičia dovanelėmis, gal kartais pažiūri kartu tas pačias žinias, o paskui kiekvienas grįžta į savo gyvenimus. Tai kur tas stabilumas??? blink.gif Na vyro ir žmonos atveju kaip ir aišku. O vyro (žmonos) ir meilūžės (-io) atveju (ypač jei viena iš pusių nori daugiau, nei vien tik lovą)??? Čia ką - stabilumas??? Tai, kad jie stabiliai du metus miega kartu ir daugiau nieko bendro yra stabilu???Stabilu tik tai, kad jie karts nuo karto pamiega kartu. Ir tiek.
*** zinai, pasakysiu tau stai ka: kai tau kazko reikia ir tai sutampa su noru - tu darai viska, kad ta tureti. Sutinku, bet aš galiu norėti daug ko ir daryti daug ką, ir stengtis labai labai, bet jei mano noras nesutampa su kito žmogaus noru, tai aš galiu nors ir žvaigždės nuo dangaus surinkti, bet tai nereiškia, kad turėsiu tai ko AŠ noriu. Santykiuose juk esi ne tu viena, yra gi ir kitas žmogus. Ir vienas čia ne karys ka tas vyras turi galvoje - nezinia. gal jam post-skyrybine trauma, gal siaip laiko prie saves - nesvarbu. bet. santykiai turi vystytis. visada. jie turi eiti i prieki. jie nejuda is vietos 2 metus. JI nori judeti. JIS iniciatyvos nerodo - ar nenori ar negali ar bijo - nezinau. Bet tai faktas. ir suo kariamas pripranta.gal jis mano, kad JA tenkina tokie santykiai. SUTINKU tada tai JOS problema. O ji ir ieško šios problemos sprendimo, jei neieškotų - nesuktų sau galvos, nerašytų čia į forumą, neklaustų patarimų ir gyventų sau toliau, kaip ir gyveno.
Papildyta:

Man irgi ju pagailo.

Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2009 10 01, 12:20)
VAT VAT VAT. Butent ta man irodyti ir norejo. Ir niekaip nesupranta, kad ne. Bent jau siuo metu - nenoriu. kaip bus po metu - nezinau, sunku garantuoti. Bet siuo metu neturiu jokiu jegu ir jokiu noru jokiems santykiams. jie pagal nutylejima butu brokuoti. gal noras atsiras. bet gali ir nebeatsirasti.

Bet tu privalai to norėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2009 10 01, 10:22)
Bet tu privalai to norėti lotuliukas.gif

ppc. no comments. as privalau tik viena siame gyvenime - moketi bankui. nes man reikia kazkur gyventi. is to seka, kad privalau gauti pinigus. viskas. daugiau as nieko neprivalau.

jus ten kazkaip pacitavote - neeina atsakyti. jusu aprasytoj situacijoj - ten vuskas stabilu. seima, meiluze, tv zinios - viskas stabilu. ka tenkina situacija - ko ne - cia kita diskusija. stabiliai yra trinama, stabiliai susitikinejama, stabiliai meluojama, stabiliai ziurima zinias. viskas stabilu ir viskas aisku. stabilumas neatitinka kazkieno noru? - yra budai keisti situacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 01 spalio 2009 - 10:52