QUOTE(aistukke @ 2006 05 15, 21:25)
nu va ir as galiu tau padeti sioje situacijoje:) ir labai gerai:) man parekomendavo paciuose mobiliuose zmonese aruna su polo masina, nuejau i pirmaji vaziavima,vaziavau visai su kita masina,kuri yra nepritaikyta mokint vaziuot,neturi pedalu keleivio pusej ir taip nei siokia nei tokia,o kaip instruktorius jis man ziauriai nepatiko! tik atsisedau prei vairo gal kokias 20min jis manes klausinejo is teorijos,matesi kad nori kuo daugiau laiko prastumt,gal 20min vazinejau, ir po to pasake kad viskas nors siaip pagal viska turejau vazinet 1h30min bet tipo dar ant galo jis padaro taip kad palieka laiko,jei turi klausimu,o jei neturi tai fsio gali but laisvas:) ir taip ziauriai pagirunas ir t.t
todel iskart po pirmojo karto,persirasiau pas kita instruktoriu artura! apie ji galiu pasakyti tik pacius geriausius zodzius!
ziauriai fainas ir geras zmogus,toks prie bairio,niekad neuzmigsi prie vairo salia jo:) todel jam esu labai dekinga,nes egzamina islaikiau is pirmo karto!
nepersu savo nuomones,cia as taip manu,gal kitiems arunas ir patinka,bet kiek klausiau visi panasios nuomones:) tai wa. pasirink teisingai ir linkiu gerai islaikyt egzaminus(tiek teorijos,tiek vairavimo) sekmes
Labai taiklus pasisakymas. O as padariau klaida susimokejau uz viska ir teko su Arunu isvazineti visus vairavimus. Islaikiau is pirmo karto, bet... kaip mano tetis sake, jog matydamas kaip as vairuoju neleistu i gatve vienos, nes daugelio niuansu man instruktorius neatskleide.
Del pirmo vairavimo

as ir su kita masinike nei su polo vazinejau ir man

toks jausmas, kad instruktorius Arunas tai daro taktiskai uzsipelnyti kliento pasitikejima..
Taip begalo didelis pagirunas...