Įkraunama...
Įkraunama...

Nedirbančios mamos

QUOTE(plazma @ 2009 11 17, 12:34)
o mes kai tvarkemes neigaluma pirma karta, tai reikejo ,kad ir vaikas butu,mat NDNT turejo matyt kam bus skiriamas neigalumas.bet si karta vaiko neimsiu,man su juo ten kariaut tikras vargas.tai vienu zodziu iraso gydytojas kuris tvarko dokumnetus i NDNT.nes man neurologe sake,kad tau reikes jau tvarkytis del neigalumo,as tau irasysiu del prieziuros,bet i NDNT dokumentus ruosia psihiatre.
bet dar kitas dalykas,prieziura skirima tik gaunant vidutine ir sunkia negalia?ar su lengva irgi gali duot prieziura?

Pirma karta vaika nuveziau kai buvo 18metu,ir tai sake,kad nebutina buvo veztis....Tai ta psihiatre ir turi visus dokumentus suruosti del neigalumo ir del prieziuros ar slaugos....cia jau kaip jai (psichiatrei)pasirodys vaikas....yra ,kad ir prie visiskos negalios gauna tik prieziura....visaip buna....gal nori pakisos??tada padarys ..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2009 11 17, 15:34)
Pirma karta vaika nuveziau kai buvo 18metu,ir tai sake,kad nebutina buvo veztis....Tai ta psihiatre ir turi visus dokumentus suruosti del neigalumo ir del prieziuros ar slaugos....cia jau kaip jai (psichiatrei)pasirodys vaikas....yra ,kad ir prie visiskos negalios gauna tik prieziura....visaip buna....gal nori pakisos??tada padarys ..... mirksiukas.gif

aciu uz info,matyt nori pakisos,tai teks pasirupint.o maziukui tai isvis uzeina kazkokie psichozes piepuoliai.darzelyje klykia isikibes i vaika ir taip jau antra diena,aukletojos pakraupusios ,sako nezinom ne ka daryt tokiu atveju.
Atsakyti
na zinot ir tos pakisos nelabai suveikia.as ir galvoju kaip apeit istatymus, bet...nes mano vaikui pagal juos nepriklauso, bet jis ir toks vienintelis yra tad jo atvejis konkreciai ir neitrauktas
Atsakyti
Jei vaiko liga nėra įtraukta į sąrašus tai galima pritaikyti panašia ligą tai ligai, nes mano paneliai taip buvo jos liga nebuvo įtraukta į sąrašą, bet pritaikė kita ir gavome neįgalumą.
Atsakyti