Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(Tutia @ 2009 11 18, 16:09)
Dabar va prisiminiau, kad mano ciuciko albume yra mano foto, ir labai puikiai iš šono matosi, galit pasižiūrėt, nuoroda paraše. Tiesa, nuotraukos senokos, prieš porą keletą metų darytos, man šiek tiek pasikeitus aš dabar ir nosis vis dažniau užkliūna  doh.gif  blush2.gif

Labas. Man labai normali tavo nosis. As nieko nebuciau joje keitusi, nes minimalus pakeitimai gali blogai baigtis, o daug keisti cia nematau ka
Atsakyti
merginos, grįšiu namo, įdėsiu nuotraukas, darytas "ant dienų", man tai galvos skausmas ta nosis doh.gif bet neapsisprendžiu tikrai dar iki galo.
tik gal duotumėt prisijungimą prie albumo, kur visos esat? tokių foto nenoriu dėt viešai blush2.gif

QUOTE(Archideja @ 2009 11 18, 16:32)
Labas. Man labai normali tavo nosis. As nieko nebuciau joje keitusi, nes minimalus pakeitimai gali blogai baigtis, o daug keisti cia nematau ka

kol kas aš dar nieko jai nedariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 11 18, 16:32)

Vat butent to as labiausiai ir bijau, nes mano planuose yra labai minimalus paketimai, noreciau tik truputi patrumpinti ir pakelti pati galiuka. Man tai atrodo labai paprasta biggrin.gif taciau neaisku, kaip ten yra is tikruju... ax.gif juk taip galima pasidaryti ir dar blogiau, nei buvo pries tai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarsiux @ 2009 11 18, 17:42)
Vat butent to as labiausiai ir bijau, nes mano planuose yra labai minimalus paketimai, noreciau tik truputi patrumpinti ir pakelti pati galiuka. Man tai atrodo labai paprasta  biggrin.gif  taciau neaisku, kaip ten yra is tikruju... ax.gif juk taip galima pasidaryti ir dar blogiau, nei buvo pries tai... doh.gif

As tau siulau neskubet su operacija. Geriau pirma susitik su chirurgu ir viska detaliai aptark. Po to pamatysi, kaip bus viskas aiskiau ir lengviau apsisprest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 11 18, 17:30)
As tau siulau neskubet su operacija. Geriau pirma susitik su chirurgu ir viska detaliai aptark. Po to pamatysi, kaip bus viskas aiskiau ir lengviau apsisprest smile.gif

Na tikriausiai taip ir darysiu. Be to man chirurgas atrase, kad bus tik vietine nejautra, o as pati busiu samoninga verysad.gif ir kai as internete paziurejau, kaip tas op atlieka... blink.gif tai tik dar baisiau pasidare... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 11 18, 17:32)

thumbup.gif drinks_cheers.gif Nosies operacija viena sudetingiausiu,tikrai patarciau del minimaliu pasikeitimi nesikreipti
Atsakyti
QUOTE(BoruzheMamuzhe @ 2009 11 18, 13:21)
Sveika, Kita,

ziauriai laukiu tavo nauju foto  ax.gif

Jau imeciau, ka tik nusifotkinau bigsmile.gif
Lauksiu komentaru ax.gif
Angelinka, labukas, kaip begyvuoji?
Tutia, vietoj taves as gerai pagalvociau g.gif na bent nuotraukose as nieko nematau, ka reiketu koreguoti.... o operacija tikrai sudetinga tiek psichologiskai tiek fiziskai ir gyjimo procesas ne is lengvuju, bent jau man...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita: 18 lapkričio 2009 - 18:01
Panos siandien man iseme siules ir nueme gipsa,paliko tik pleistrus.Nosis, kiek maciau,labai sutinusi,bent jau tikiuosi,kad cia sutinimas.Man net vaidenasi biski kuprele,ar keitesi jums nosis po vienos savaites?Gal kas zino kokiu budu ar vaistu,kad sutinimas palengvetu?
ir gal galite man kas nors paaiskinti,kur yra albumas,kur dedamos visos nuotraukos ir kaip juo naudotis?Dekui
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2009 11 18, 16:58)
Panos siandien man iseme siules ir nueme gipsa,paliko tik pleistrus.Nosis, kiek maciau,labai sutinusi,bent jau tikiuosi,kad cia sutinimas.Man net vaidenasi biski kuprele,ar keitesi jums nosis po vienos savaites?Gal kas zino kokiu budu ar vaistu,kad sutinimas palengvetu?
ir gal galite man kas nors paaiskinti,kur yra albumas,kur dedamos visos nuotraukos ir kaip juo naudotis?Dekui

Keisis, nepergyvenk, ypac pirma savaite sumazes, man labai istinus buvo po gipso nuemino ir atrodziau kaip parselis, vos i panika nepuoliau, bet tikrai reikia tik kantrybes, kantrybes ir dar syki kantrybes 4u.gif
as nuo sutinimo ir melyniu geriau arnikos zirnelius + tepiausi arnikos tepalu.... be to gerk svieziu ananasu sulciu, jei turi galimybe.
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 11 18, 18:58)
Jau imeciau, ka tik nusifotkinau  bigsmile.gif
Lauksiu komentaru  ax.gif
Angelinka, labukas, kaip begyvuoji?

4u.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif Kita,grazuole,kaip gyveni?Kaip nosiukas tavo grazusis?Po tokio teigiamo pasikeitimo turetum buti labai laiminga!!Tavo pasikeitimas pats zaviausias is visu,nu tikrai kai pamaciau tavo nuotraukas,net susipavydejau blush2.gif Buvai grazi,bet nosis tave gadino,o dabar tikra grazuole,net akys tokios dideles atrodo,kai nosies,kuri trukdo nebera!!As po operacijos,labai sunki buvo,eme net kaula is sonkaulio,truko 4 h.Tikekimes bus gerai,siandien nueme gipsa,leido biski pasiziuret,tai labai sutinusi ir keistoka man biski.Bet matosi,kad sutvarkyta,kad tikrai geriau.Tikiuosi tik kad biski sutinimas praeis,nes is priekio tokia stamboka atrodo,nors profilis jau liux:)Nu dar tik savaite praejo,reik dar laukt:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelinka: 18 lapkričio 2009 - 18:07
Kita, man tavo nosytė tiesiog ideali wub.gif net nesitiki, kad taip gali pakeisti išvaizdą nosytė. Bežiūrint tavo pasikeitimus, mano norai ir užsispyrimas turėti gražią nosytę tik stiprėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 11 18, 19:05)
Keisis, nepergyvenk, ypac pirma savaite sumazes, man labai istinus buvo po gipso nuemino ir atrodziau kaip parselis, vos i panika nepuoliau, bet tikrai reikia tik kantrybes, kantrybes ir dar syki kantrybes  4u.gif
as nuo sutinimo ir melyniu geriau arnikos zirnelius + tepiausi arnikos tepalu.... be to gerk svieziu ananasu sulciu, jei turi galimybe.

Eik tu parselis,tu esi grazuole dabar biggrin.gif Dekui,tik ka vyrui paskambinau kad pirktu ananaso:)
Atsakyti