Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(Archideja @ 2009 11 18, 21:17)
Man normali tavo nosis smile.gif O 3 foto is virsaus tu is vis labai graziai atrodai su savo nosim, t.y. ji tau tinka. Ji taves tikrai nebjauroja schmoll.gif Aisku, galima apie 1 mm nuimt kuprele - bet ar verta del tiek? Vis tiek tavo atveju bendras vaizdas nuo to nepasikeis, manau.
O is priekio matosi kreivumas, bet juk, isskyrus pasa, tu niekur priekiu nesifotkini? Be to, nuotraukose visada defektai labiau isryskeja, nei naturoj. Visi zmones asimetriski. Net pas manekenes zurnalu nuotraukose dabar jau pastebiu kreivumus biggrin.gif Pas mane pries op. buvo nosies asis kreiva (tai matesi tik ant foto) del kreivos pertvaros. Po op. si kreivuma panaikino, uztat atsirado kitas. Bet as del to nepergyvenu, nes niekas realybej to nepastebi, o ir man nemaiso smile.gif
Tavo atveju irgi gali but panasiai: noresi panaikint viena nezymu defekta, po op. jis bus panaikintas, bet gali atsirast kitas. As tavo vietoje nieko nedaryciau, gyvenciau sau patenkinta bigsmile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Archideja as irgi manekenes tyrineju kartais bigsmile.gif Tikrai visi esame asimetriski,akys,kojos,krutys,visos kuno dalys nera vienodos.Tikrai del to neverta pergyventi
Atsakyti
Tutia, tavo nosyte, gal ir ne ideali, bet grazi, isskirtine, tau tinka, priduoda tik tau vienai budingo sarmo. As tavo vietoj nedaryciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 11 18, 18:28)
Kita, labai grazu, tau labai tinka thumbup.gif
Cia suleidus geli, kaip suprantu?

Aciu ir tavo grazi bigsmile.gif aha cia po gelio suleidimo, va tokia man grazi, tokios ir noreciau, galetu nebesikeisti. rolleyes.gif Kaip suprantu pas mus panasi problemyte, su ta duobute, tik tavo kiek auksciau, mano netoli nosies galiuko. Idomu, ar issilygins per metus ar vis del to teks pakoreguoti g.gif

QUOTE(Tutia @ 2009 11 18, 19:03)
Archidėjos ir Kitos nosytės labai gražios.
Aciu  4u.gif
Aš irgi savo pridėjau, laukiu komentarų  blush2.gif

O kaip tu jautiesi? Labai kompleksuoji? Visu pirma pamastyk ko tu nori, taip pat pagalvok ir apie pasekmes, man irgi MB, pries op sake nereikia nereikia, o dbr kai viskas jau ok, sako, na reikejo, grazi dabar, o svarbiausia pati jautiesi geriau bigsmile.gif

QUOTE(BoruzheMamuzhe @ 2009 11 18, 19:22)
KIta,  wub.gif  wub.gif  wub.gif 
kad man taip pasisektu kaip tau pasiseke...  blush2.gif
reikia kiba veztis tavo nuotrauka pries op?  lotuliukas.gif

Vezkis, man juk negaila lotuliukas.gif , kad tik i nauda... 4u.gif
Pasiseks, tik suderink detales, aiskai papasakok kokios nori, as tai tiesiog pasitikejau chirurgu, matyt musu auros sutapo, o mano kompiuterinis variantas, toli grazu nebuvo toks, gavosi 10kartu geriau, nei buvo pavaizduota kompe.
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 11 18, 23:49)
Aciu ir tavo grazi  bigsmile.gif  aha cia po gelio suleidimo, va tokia man grazi, tokios ir noreciau, galetu nebesikeisti. rolleyes.gif  Kaip suprantu pas mus panasi problemyte, su ta duobute, tik tavo kiek auksciau, mano netoli nosies galiuko. Idomu, ar issilygins per metus ar vis del to teks pakoreguoti  g.gif

Tas idubimas turbut gavosi del to, kad per daug nueme kaulo... Kaip tu manai?
As labai noreciau, kad mano galas dar nusestu. Tada butu puiku thumbup.gif O jei ne, gal rimtai pagalvosiu apie riebalu suleidima i idubusia vieta. Tik nzn., ar tai saugu ir sveika... g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif kaip smagu, koks pagyvėjimas smile.gif

Aš tai labai laukiu Fragolinos unsure.gif

Kita, jau čia buvo daug pagyrų tau, bet aš irgi negaliu nepasakyti kokia dabar graži mergina tu esi 4u.gif

Tutia , tu taip pat esi labai graži mergina 4u.gif labai. Tavo nosies kreivumas man labai suprantamas, nes mano kreivumas yra kažkuo panašus biggrin.gif tik skirtumas tame, kad aš po operacijos doh.gif kiekvieną kartą, pamačiusi savo nuotraukas, labai susinervinu.

Na mane tikrai pamiršo, reikia susikaupti ir pakalbėti su gyd. dar kartą.

Gaila, niekaip negaliu nuotraukų įkelti, nors prisižadėjau - paskolinau draugei fotiką, tai dar ir kompas mano nulūžo doh.gif Rytoj, tikiuosi, gal jau pataisys - bandysiu dėti nuotraukas.

QUOTE(angelinka @ 2009 11 18, 18:58)
Panos siandien man iseme siules ir nueme gipsa,paliko tik pleistrus.Nosis, kiek maciau,labai sutinusi,bent jau tikiuosi,kad cia sutinimas.Man net vaidenasi biski kuprele,ar keitesi jums nosis po vienos savaites?Gal kas zino kokiu budu ar vaistu,kad sutinimas palengvetu?

Prisimenu po op tepiausi lioton geliu nosį - nuo patinimo (gydytojas liepė)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katka: 18 lapkričio 2009 - 23:21
QUOTE(Archideja @ 2009 11 18, 22:11)
Tas idubimas turbut gavosi del to, kad per daug nueme kaulo... Kaip tu manai?
As labai noreciau, kad mano galas dar nusestu. Tada butu puiku thumbup.gif  O jei ne, gal rimtai pagalvosiu apie riebalu suleidima i idubusia vieta. Tik nzn., ar tai saugu ir sveika... g.gif

Gali buti, man tai minejo, kazka apie kremzles ir greiciausiai del to, kad pertvara operavo, sake sunku prieiti, na visiskai suprantu... Ziuresim kaip cia bus... Kol kas pasitenkinsiu geliu
QUOTE(Katka @ 2009 11 18, 22:12)
Sveikos  4u.gif  kaip smagu, koks pagyvėjimas smile.gif

Aš tai labai laukiu Fragolinos  unsure.gif

Kita, jau čia buvo daug pagyrų tau, bet aš irgi negaliu nepasakyti kokia dabar graži mergina tu esi  4u.gif

Aciu 4u.gif , tuoj nuo liaupsinimo, nosi uzriesiu visai bebe.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, merginos smile.gif

QUOTE(BoruzheMamuzhe @ 2009 11 18, 22:14)
Tutia, tavo nosyte, gal ir ne ideali, bet grazi, isskirtine, tau tinka, priduoda tik tau vienai budingo sarmo. As tavo vietoj nedaryciau 

ačiū už nuomonę 4u.gif vat aš vieną straipsnelį iš seniau esu skaičius ir jis mane labai paveikė, maždaug mintis ta, kad plastinė chirurgija ne visuomet padeda atsikratyti problemos, būtent psichologinės, ne vizualinės, kartais net žmonės gailisi, net jei ir rezultatas geras, vien dėl to, kad jaučiasi praradę savo išskirtinumą, savo individualų kažkokį bruožą g.gif aš vis pagalvoju, o kas jei pasiilgsiu aš tos savo kuprelės poto blush2.gif nu, žodžiu, tikrai turbūt "šiknoj smegenų" ieškau doh.gif

QUOTE(Kita @ 2009 11 18, 22:49)
O kaip tu jautiesi? Labai kompleksuoji? Visu pirma pamastyk ko tu nori, taip pat pagalvok ir apie pasekmes, man irgi MB, pries op sake nereikia nereikia, o dbr kai viskas jau ok, sako, na reikejo, grazi dabar, o svarbiausia pati jautiesi geriau

nėra, kad labai kompleksuočiau, bet į nuotraukas kartais tai nebegaliu žiūrėt doh.gif (nors kažkas teisingai pasakė, nuotraukos kartais dar išryškina tai, kas realiai ne taip pastebima g.gif ), kartais žiūriu į veidrodį ir konstruoju tą savo nosį, įsivaizduoju tiesut tiesutėlę unsure.gif kitaip tariant, pati ramybės sau neduodu, o gal reikėtų g.gif

QUOTE(Katka @ 2009 11 18, 23:12)
Tutia , tu taip pat esi labai graži mergina  4u.gif labai. Tavo nosies kreivumas man labai suprantamas, nes mano kreivumas yra kažkuo panašus  biggrin.gif  tik skirtumas tame, kad aš po operacijos  kiekvieną kartą, pamačiusi savo nuotraukas, labai susinervinu.

Na mane tikrai pamiršo, reikia susikaupti ir pakalbėti su gyd. dar kartą.

ačiū, labai smagu girdėt tai blush2.gif mes labai priekabi savo atžvilgiu doh.gif gal net per daug, tad labai malonu, kai kitas pagiria.
o ką tu savo nosytei darei? ir vis gi liko šioks toks kreivumas? noriu pažiūrėti blush2.gif

QUOTE(Kita @ 2009 11 18, 23:31)
tuoj nuo liaupsinimo, nosi uzriesiu visai  bebe.gif  biggrin.gif

su tokia nosyte - galima didis.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kita, nu idealesniu operacijos rezultatu ir negali buti wub.gif wub.gif wub.gif
Tutia, pasilik savo nosyte mirksiukas.gif

As konsultacija atidejau, vaikai susirgo....
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2009 11 19, 14:13)
Kita, nu idealesniu operacijos rezultatu ir negali buti  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Tutia, pasilik savo nosyte  mirksiukas.gif

As konsultacija atidejau, vaikai susirgo....

bis.gif

O jau chirurga issirinkai?
Vakar kaip tik ziurejau programa apie nose job, na ne itin malonu ir kaip pastebejau, dalyviai isgyvena pries ir po op, viena kandidate antra diena po op, sako, kas man uzejo, velnio as dariausi biggrin.gif o kai nueme gipsa, visai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 11 19, 17:45)

O jau chirurga issirinkai?

Pas SV bandysiu eiti ir gal cia vilniui pas Radzeviciu nueisiu.
Atsakyti
Na, mergaitės, įdėjau savo nuotrauką - pažiūrėkit unsure.gif
Jau po op gydytojas pakraipė galvą - "platoka". Matyt, kai ji pasislinko iš vietos taip gavosi. Bet man viskas būtų dzin, jei tik ji būtų tiesi. Ir kas keisčiausia, prieš op, kai aptarinėjom formą, aš pasakiau, kad nenoriu labai didelių vizualių pasikeitimų, svarbiausia, kad nosis būtų tiesi. O dabar pro vieną pusę vos vos prakvėpuoju ir tai varo mane į neviltį verysad.gif

Kažin kaip Fragolinai sekasi???
Atsakyti
Katka, neatidaro tavo nosiuko, man docx failų išvis neatidarinėja unsure.gif
Atsakyti