Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

tylu, kelinta diena jau tylu..... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BoruzheMamuzhe: 30 lapkričio 2009 - 17:52
QUOTE(BoruzheMamuzhe @ 2009 11 30, 16:51)
tylu, kelinta diena jau tylu.....  smile.gif

na tai pasakokites, tyla pralauskit, kaip gyvenat, kokios nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
As pilnai uzsiemusi. Apie nosi beveik negalvoju. Tik labai nervuoja, kad pro viena snerve kaip anksciau buvo blogai kvepuot, tai dabar atrodo dar blogiau - vos prakvepuoju. daznai kazkur viduj ji uzsikimsus, ar ten vidines siules trukdo orui praeit - nesuprantu blink.gif Kai intensyviai pasportuoju - atleidzia, ir kvepavimas pasidaro geras. Nosies forma kokia pasidare po menesio - tokia ir yra dabar (po 4 menesiu).

Kita, o tau suleistas gelis vis dar taip pat graziai islaiko nosies forma?
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 11 30, 17:25)
As pilnai uzsiemusi. Apie nosi beveik negalvoju. Tik labai nervuoja, kad pro viena snerve kaip anksciau buvo blogai kvepuot, tai dabar atrodo dar blogiau - vos prakvepuoju. daznai kazkur viduj ji uzsikimsus, ar ten vidines siules trukdo orui praeit - nesuprantu blink.gif Kai intensyviai pasportuoju - atleidzia, ir kvepavimas pasidaro geras. Nosies forma kokia pasidare po menesio - tokia ir yra dabar (po 4 menesiu).

Kita, o tau suleistas gelis vis dar taip pat graziai islaiko nosies forma?

g.gif
Man su kvepavimu viskas gerai ir gelis vis dar taip pat laikosi, forma tokia pat kaip po suleidimo
Atsakyti
man pats baisiausias dalykas, jei neprakvepuosiu po op normaliai blink.gif pradzioj tai viskas aisku, kad taip ir bus. Kas bijo uzdaru patalpu ar dar kokio velnio, o as bijau neprakvepavimo.... blink.gif blink.gif blink.gif

Kaip, Kita, tau dabar su kvepavimu, viskas gerai?
Atsakyti
QUOTE(Fragollina @ 2009 11 27, 00:41)
Honey,o tiu buvai pas profesoriu?

Labuka,

Dar nebuvau, niekaip nepavyksta man iš darbo ištrūkt, bet anksčiau ar vėliau vis tiek nuvažiuosiu pas jį, net jei tektų ir po naujų metų kelionę atidėt. Gaila, kad tau taip nusikėlė viskas, bet nieko, būsi jau viską susitvarkiusi su mokslais, šventės pasibaigusios bus, galėsi sau ramiai sveikt po op 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BoruzheMamuzhe @ 2009 11 23, 20:15)
Angelinka,

sveikinimai tau, ne be reikalo praejai ta sunku kelia  doh.gif  4u.gif
Dziaugiuosi kartu su tavimi  mirksiukas.gif

Merginos,
mane taip pat labai domina si tema, jau perskaiciau beveik visas buvusias temas forume:) Gal galite pasidalyti nuotraukelem kokiu tai budu (pries ir po..)?.. blush2.gif Labiausiai smalsu butu pamatyti Kita ir Angelinkos nosytes, jos cia bene labiausiai isgirtos... smile.gif
Visa gyvenima komplesuoju del savo dideles nosies, nors kiti bruozai butu visai grazus...
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2009 11 18, 12:49)
Sveikutės, atradau jūsų temą, oi bus skaitymo visų temų iš eilės  smile.gif  Norėčiau ir aš labai kada gyvenime padailinti tą savo nosytę, tik pirmiausia reiktų išsistudijuot viską nuo a iki ž. Jau jaučiu, kad pribrendo reikalas. Priimsit? Gal tada gaučiau ir prisijungimą prie nuotraukų, kad įvertint vieno ar kito gydytojo darbą. Ir savo patalpinčiau teismui.  smile.gif

Oi Tutia, esi labai grazi pana, tavo nosis labai daili, tau tinka. Ka tu ten nori keisti?? g.gif Mano nuomone Cheryl Cole nosis "neideali", bet ji tuo ir zavi, issioperavus ji prarastu savo zavesi, savituma...
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rusnele @ 2009 11 30, 22:28)
Oi Tutia, esi labai grazi pana, tavo nosis labai daili, tau tinka. Ka tu ten nori keisti??  g.gif Mano nuomone Cheryl Cole nosis "neideali", bet ji tuo ir zavi, issioperavus ji prarastu savo zavesi, savituma...

Teisingai thumbup.gif Ji man irgi tuo ir zavi, kad turi si savituma. Mano manymu jos tokia nosis nebjauroja
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 11 30, 23:47)
Teisingai thumbup.gif Ji man irgi tuo ir zavi, kad turi si savituma. Mano manymu jos tokia nosis nebjauroja

drinks_cheers.gif visiskai, ji man labai grazi is veido ir is visko ax.gif
Atsakyti
mergaites 4u.gif gal kas aiskinotes kaip ten del issimokejimo uz paslaugas dr. Viksraicio klinikoje, kurioje jis operuoja? gal zinote kokios palukanos ? Aciu. 4u.gif
Atsakyti
o as rytoj einu i konsultacija pas daktr.jankuna.gal kuri dar zinote ka gero ar blogo apie ji.gal esate girdejusios kam jis operavo nosyte? ax.gif
Atsakyti