Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

kasos aparatas tikrai bargus dalykas...
Atsakyti
[quote=irbyte,2009 10 03, 21:02]
[/quo
na aisku jis patogiau,taciau cia visos pradedancios juk..nemanau,kad reikia islaidu jo isigyjimui,prieziurai..karoc ten tiek su juo pasackiu kad tikrai ne pirmo butinumo daiktas..o jei nesiseks prekyba..kam ismest pinigai i bala..
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Nu ir tempai pas jus doh.gif Nedirbat ar ką? biggrin.gif
Keikiaus keikiaus dėl mažai žmonių šią sav. bet paėmus bendrą mėn vidurkį pakankamai gera sav. g.gif Nereik Dievo medin vyt, reik tik ačiū jam sakyt

Mane irgi labai sudomino patalpėlės ir rūbai pasiūlyti irbytes, noriu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 03 spalio 2009 - 21:27
QUOTE(irbyte @ 2009 10 03, 22:02)

kaip as noriu pamatyt tas patalpeles...noreciau, kad jos man tiktu.. aisku tiek kabyklu man nereiktu...tik kazkiek but gerai ir pakabu.. ir vaikisku rubeliu....but idealus variantas jei dar koki simtuka nuo nuomos numestu.... ech... sirdele kirba.. gal netycia man tiks ir pasiseks...... ax.gif dabar kaip niekad turiu atsistot ant koju..... verysad.gif nes gyvenimas verciasi aukstyn kojom..... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(irbyte @ 2009 10 03, 17:36)
taigi pas mane yra prekystalis, parduodu visa parduotuves iranga, kreipkites tik. Mano grazus pagal uzsakyma darytas, naudotas 3men. atiduosiu uz 200
Papildyta:

na cia jau kosmines kainos...pagal mano patirti tikrai pigiau kasos aparatas ir is rimtu firmu, mes pirkome uz 800lt. jau pvm iskaiciuotas, aptarnavimo abonementas tada su 50% nuolaida metams, t.y. 100lt, apmoko pastato uzregistruoja uz ta pacia kaina. Kita aparata pirkau uz mazesni 600lt. Lygiai tas pats viskas. Kai jis tau nebereikalingas, ta pati firma ji parduoti gali jei nori. Na bet kasos aparatas vistiek nepigus dalykas, popierukai visa kita....
Papildyta:

jo ten vietele gerute, tik dirbti reikia noro ir turetu buti kaip sviestu patepta  smile.gif
Papildyta:

jau pasakojau garsiai del ko doh.gif  uab cia, stabdo veikla. Cia buvo papildoma imones veikla, nepagrindine.
Uzsukite, sakiau kita savaite pabusiu as ten darbo valandomis pati, nes ziuriu nemazai mergaiciu nori apziureti, tai prasom uzsukti mirksiukas.gif 
Paskaiciuosiu pirmadieni kiek kabyklu yra, pakabu ir rubuku vnt, tada galeciau pasakyt kaina kiek viskas, galesim tartis tada ka domins.  mirksiukas.gif
Papildyta:
Va prelimanariai is atminties paskaiciavau, sutalpinta yra 9 vnt stvu po 45lt. ir du dviauksciai po 55lt. , 600vnt. pakabu, 50% su klipsais 40cnt.. ir kitos po 20cnt.; rubukus po 1,50lt. skaiciuoajat apie 600vnt. vaikiskus kurie yra nesukabinti ir kitos smulkmenos dovanosiu, kabina irgi paruosta, na ten is tokios patalpeles.

Tai suma 515 kabyklos + 120 pakabos klipsines + 60lt. paprastos + 900lt uz rubus isrusiuotus, geros kokybes. Tad suma 1559lt ir visa parduotuve jusu mirksiukas.gif  pasirasot su nuomotoja ir viskas. Dirbkit.
o siaip kabyklu dar turime nemazai, rubu taipogi, nes dar yra iskraustoma 80kv parduotuve pilna buvo, ten jau patalpu neiseina perleisti, nes nuomotoja surado kitus nuominikus, beto mums ten buvo brangu.

o is kokios firmos pirkot? gal is new vision? smile.gif
Atsakyti
[quote=lasiukas,2009 10 03, 22:17]
[quote=irbyte,2009 10 03, 21:02]
[/quo
na aisku jis patogiau,taciau cia visos pradedancios juk..nemanau,kad reikia islaidu jo isigyjimui,prieziurai..karoc ten tiek su juo pasackiu kad tikrai ne pirmo butinumo daiktas..o jei nesiseks prekyba..kam ismest pinigai i bala..
[/quote]
na mes kai uab tai mums reikejo, turim du doh.gif irgi perleidziu su metine prieziura
Papildyta:
QUOTE(vajuta @ 2009 10 04, 01:05)
o is kokios firmos pirkot? gal is new vision? smile.gif

vienas euro 2000 su stalciumi, o kito nepamenu pavadinimo.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irbyte @ 2009 10 04, 11:47)
na mes kai uab tai mums reikejo, turim du doh.gif  irgi perleidziu su metine prieziura
Papildyta:

vienas euro 2000 su stalciumi, o kito nepamenu pavadinimo.... doh.gif

aisku smile.gif galvoju kaip ryt padaryt, kad atvaziuot kartu su vyru... bet jis gi dirba....tai man vienai tektu.... as jau sapnuoju naktim ta parduotuve doh.gif vakar nakti sapnavau, kad kai atvaziavom mus vos ne isvaret, nes pareikalavot leidimo apziuret parduotuve ir kad buvo labai baisi patalpa. o sianakt sapnavau, kad atejom su vyru ir apstulbom, taip grazu buvo..jauku. sakiau imam viska bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 10 04, 00:45)
kaip as noriu pamatyt tas patalpeles...noreciau, kad jos man tiktu.. aisku tiek kabyklu man nereiktu...tik kazkiek but gerai ir pakabu.. ir vaikisku rubeliu....but idealus variantas jei dar koki simtuka nuo nuomos numestu.... ech... sirdele kirba.. gal netycia man tiks ir pasiseks...... ax.gif  dabar kaip niekad turiu atsistot ant koju..... verysad.gif  nes gyvenimas verciasi aukstyn kojom..... cray.gif

Vajuta, gal nesusikalbejom, tas patalpas perleidziu su viskiuom, suskaiciavau 1550lt ir visa parduotuve jusu, mokates nuoma nuomotojai 1000lt ji is manes ima.

o jei reikia atskirai nusipirkti kabyklu, rubuku, pakabu prasom, turiu jau iskraustoma parduotuve, tai atvesiu is ten, sakykit kiek ko reikia, arba atlekit lvovo g. pasiziuresit, jei tinka ir atves vyras kol mes kavos isgersim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irbyte @ 2009 10 04, 11:52)
Vajuta, gal nesusikalbejom, tas patalpas perleidziu su viskiuom, suskaiciavau 1550lt ir visa parduotuve jusu, mokates nuoma nuomotojai 1000lt ji is manes ima.

o jei reikia atskirai nusipirkti kabyklu, rubuku, pakabu prasom, turiu jau iskraustoma parduotuve, tai atvesiu is ten, sakykit kiek ko reikia, arba atlekit lvovo g. pasiziuresit, jei tinka ir atves vyras kol mes kavos isgersim mirksiukas.gif

as supratau, kad su viskuo.. bet man tiek daug pakabu ir kabyklu gal nereiktu.. nzn, reik pamatyt.... o jus toli nuo parduotuves gyvenat? gal kazkaip butu imanoma po pietu kartu ten nuvaziuot.. kol vyras namie... ir laiko yra... paziuretumem, pakalbetumem ir nusprestumem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 10 04, 11:50)
aisku smile.gif  galvoju kaip ryt padaryt, kad atvaziuot kartu su vyru... bet jis gi dirba....tai man vienai tektu.... as jau sapnuoju naktim ta parduotuve doh.gif  vakar nakti sapnavau, kad kai atvaziavom mus vos ne isvaret, nes pareikalavot leidimo apziuret parduotuve ir kad buvo labai baisi patalpa. o sianakt sapnavau, kad atejom su vyru ir apstulbom, taip grazu buvo..jauku. sakiau imam viska bigsmile.gif

nedekit dauk vilciu, nera ten labai ispudinga, na patalpos tvakingos, suremontuotos, tik trukumas apsvietimo, tamsoka taip, tai tektu sviestuvus pasikeisti nes niuri sviesa. Bet siaip labai patogios, tuoleto patalpoa didele tvakinga, dusas yra, vietos pasideti pqapildomiems daiktams.
na atlekit ryt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vajuta @ 2009 10 04, 11:55)
as supratau, kad su viskuo.. bet man tiek daug pakabu ir kabyklu gal nereiktu.. nzn, reik pamatyt.... o jus toli nuo parduotuves gyvenat? gal kazkaip butu imanoma po pietu kartu ten nuvaziuot.. kol vyras namie... ir laiko yra... paziuretumem, pakalbetumem ir nusprestumem ax.gif

siandiena norit? na tolokai, bet galvoju i miesta lekti, arba vyra nusiusciau, nes as su mazyle.
Atsakyti
QUOTE(irbyte @ 2009 10 04, 11:57)
nedekit dauk vilciu, nera ten labai ispudinga, na patalpos tvakingos, suremontuotos, tik trukumas apsvietimo, tamsoka taip, tai tektu sviestuvus pasikeisti nes niuri sviesa. Bet siaip labai patogios, tuoleto patalpoa didele tvakinga, dusas yra, vietos pasideti pqapildomiems daiktams.
na atlekit ryt mirksiukas.gif
Papildyta:

siandiena norit? na tolokai, bet galvoju i miesta lekti, arba vyra nusiusciau, nes as su mazyle.

siandien noreciau, nes ryt vyras negales nuvaziuoti.. o as noriu su juo kartu kad...pasitart, nes viena kazkaip bijau.. finansai tai ne mano...
mes ir turim panasaus amziaus vaika 4u.gif tik musu keleta men.jaunesnis nei jusu biggrin.gif
Atsakyti
tai sutariam kelinta valanda ten susitinkame
Atsakyti