Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(vajuta @ 2009 10 04, 12:00)
siandien noreciau, nes ryt vyras negales nuvaziuoti.. o as noriu su juo kartu kad...pasitart, nes viena kazkaip bijau.. finansai tai ne mano...
mes ir turim panasaus amziaus vaika 4u.gif  tik musu keleta men.jaunesnis nei jusu biggrin.gif

beje, del apsvietimo tai jau patys pasidarytumem kaip reikia.. svarbu, kad butu tvarkinga ir gera vieta... nes as vaiku komisa noriu padaryt...kad but teveliam patogu rast..
Papildyta:
QUOTE(vajuta @ 2009 10 04, 12:02)
beje, del apsvietimo tai jau patys pasidarytumem kaip reikia.. svarbu, kad butu tvarkinga ir gera vieta... nes as vaiku komisa noriu padaryt...kad but teveliam patogu rast..

mes bet kada galim atvaziuot, tai nuspreskit Jus smile.gif kaip patogiau, nes reikalu, kiek supratau turit blush2.gif
Atsakyti
bet as noreciau viska kas ten yra ir perleisti, kiek yra kabyklu, pakabu ir rubu, kaip ir skaiciavau, kad atsiskaitom sutariam ir man nieko is ten isivesti nebereiktu, na tik prekystali paimsiu ir lentyna tokia, nes ne mano.
Papildyta:
tai galime dabar, vyra nusiusiu
Papildyta:
12val. tarkim
Atsakyti
QUOTE(irbyte @ 2009 10 04, 12:06)
bet as noreciau viska kas ten yra ir perleisti, kiek yra kabyklu, pakabu ir rubu, kaip ir skaiciavau, kad atsiskaitom sutariam ir man nieko is ten isivesti nebereiktu, na tik prekystali paimsiu ir lentyna tokia, nes ne mano.
Papildyta:
tai galime dabar, vyra nusiusiu

na, jei mum per daug visko butu, tai gal patys parduotumem. o jei suaugusiu rubu ten yra daug...nzn ka su jais daryt doh.gif gal kam parduot jei nera labai prasti.. reik viska ivertint...apziuret tas patalpas..
Papildyta:
QUOTE(vajuta @ 2009 10 04, 12:08)
na, jei mum per daug visko butu, tai gal patys parduotumem. o jei suaugusiu rubu ten yra daug...nzn ka su jais daryt doh.gif  gal kam parduot jei nera labai prasti.. reik viska ivertint...apziuret tas patalpas..

o Jus pati niekaip neatvaziuotumet? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
rubukai suaugusiu geri tikrai, nes vyro broliene rinko mum. Vaikisku nelabai dauk yra. na netiek kiek kitu. Parduotumet siaip.

va vyrui pasakiau kad komisa daryt ten norit, tai sake ten tinkama vieta tam dalykui
Papildyta:
Vyriukas mano geriau viska zino, jis ten tvarkesi.
Atsakyti
QUOTE(irbyte @ 2009 10 04, 12:14)
rubukai suaugusiu geri tikrai, nes vyro broliene rinko mum. Vaikisku nelabai dauk yra. na netiek kiek kitu. Parduotumet siaip.

va vyrui pasakiau kad komisa daryt ten norit, tai sake ten tinkama vieta tam dalykui
Papildyta:
Vyriukas mano geriau viska zino, jis ten tvarkesi.

mes ir manom kad tinkama... nes gana aisku nupasakot ir srautai zmoniu yra..ir, manau, vietos pakaktu...
Atsakyti
Tai ar siusti 12val? as maze eisiu migdyti, pietus gaminti...oi kai sekmadienis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 10 04, 12:15)
mes ir manom kad tinkama... nes gana aisku nupasakot ir srautai zmoniu yra..ir, manau, vietos pakaktu...

tai gerai, tada gal uzteks ir jo.. bet man mieliau su moterim sneket biggrin.gif ar tiktu ten pirma valanda susitikt?
Papildyta:
QUOTE(irbyte @ 2009 10 04, 12:15)
Tai ar siusti 12val? as maze eisiu migdyti, pietus gaminti...oi kai sekmadienis... doh.gif

galima ir 12 biggrin.gif
Atsakyti
Oki, pirma valanda lauks tuomet jusu mirksiukas.gif tik iskart atsiprasau jei kokia betvarke bus blush2.gif
Papildyta:
Tikiuosi tiks jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irbyte @ 2009 10 04, 12:23)
Oki, pirma valanda lauks tuomet jusu mirksiukas.gif  tik iskart atsiprasau jei kokia betvarke bus  blush2.gif
Papildyta:
Tikiuosi tiks jums mirksiukas.gif

nieko tokio smile.gif na, paziuresim, gal ir tiks.. as pati to labai noreciau.. tada pirma valanda atvaziuosim smile.gif
Atsakyti
sutarta, iki

parasykit po visko kai aptarsit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irbyte @ 2009 10 04, 12:27)
sutarta, iki
parasykit po visko kai aptarsit mirksiukas.gif

gerai, iki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 10 04, 11:29)
gerai, iki 4u.gif

jau laikau kumščius už abi 4u.gif