Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(ugne77 @ 2009 10 07, 23:59)
Sveikos visos, na va, atkeliavo ir mano rūbeliai ir avalynė jau iš Angljos, prekiauju namuose po truputuką,ateityje galbūt atsidarysiu ir savo kokį kioskelį  lotuliukas.gif

aš irgi pradėjau nuo namu blush2.gif
Atsakyti
Sveiki. Mane domina klausimas is kur Vilniuje galima gaut devetu geru rubu vaikams? (tik ne Sentauro, ten man nepatiko) ax.gif Gal yra kur vieteliu, kur tuos rubus galma patiems rinktis,o ne maisais pirkti? Bukit geros pasidalinkti informacija... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marconi: 08 spalio 2009 - 06:45
Laba smile.gif
Kreipimasis į Irbyte- ot pristojau prie žmogaus lotuliukas.gif Sorry 4u.gif bet negaliu tau į až parašyt,prasitrink žinutes,nebepriima mano,tai rašau čia. Prašiau telefoniuko, neduodi,tai kaip man su tavim susisiekt? Negaliu per SM nei laiko paderint nieko,nes visą dieną dirbu,prie kompo nebūnu,vakare tavęs čia nėr unsure.gif Atėjo laikas siuntą pirkt, bet nebesuprantu nei kur,nei kada galima būtų atvažiuot. Ar ten tos pardės adresu,ar tie rūbeliai kur nors kitur yra?
Papildyta:
Mano anyta nori savo pakabas parduot,turi 1100 vnt. po 15 cnt. Prisipirko,dabar kitokių užsireikė,kaip mano doh.gif Jei kam reiks skambinkit tiesiai jai 8865322572
Atsakyti
ax.gif kaip sunku patalpas rasti
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2009 10 07, 14:40)
Sveikos...kaip tylu siandien musu temukej smile.gif  As nuo vakar visai nebegalvoju nei apie parduotuve nei apie prekyba ...sunus prasiskele antaki,vakar su greitaja i priemima,siuvo operacinej puse valandos...I darzeli neisim jau sia savaite,tad neikuom uzsiimt nebegalesiu.Taip nesiseka pastaruoju laiku,galvoju kam man reikejo dar su tuom skudurynu uzsiimti... verysad.gif

doh.gif Tik nenukabink nosies, seksis, tikėkim tuo 4u.gif
O dėl vaikiuko užuojauta unsure.gif Mano dvi dukros siūtais smakrais, viena spėjo ir dar antakį prasikirsti, žodžiu visiems pasitaiko blush2.gif 4u.gif

QUOTE(vilite @ 2009 10 07, 19:24)
tai va, aš visiems jau atskinėju pildau kiekviena diena po truputi  biggrin.gif

šiandien vėl ššš diena  doh.gif , na žiūrėsim kaip bus po 10 dienos  blush2.gif

labai noriu spėti įšokti į traukinį, tą kuris važiuos 10d lotuliukas.gif Gal kaip nors susikabinsime ir pradėsime dirbti, būt gerai, kai žmonės algas gaus ax.gif

lAbas rytas 4u.gif

Dar.... Kokios einamiausios prekės pas jus? Aš daug megztukų pasiėmiau, kelnių turėsiu mažai..., tai gerai ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 08 spalio 2009 - 09:11
irbyte parasyk i az savo tel. numeriuka
Atsakyti
QUOTE(ugne77 @ 2009 10 07, 23:59)
Sveikos visos, na va, atkeliavo ir mano rūbeliai ir avalynė jau iš Angljos, prekiauju namuose po truputuką,ateityje galbūt atsidarysiu ir savo kokį kioskelį  lotuliukas.gif

o tu kaip rubelius gavai tiesiai is anglijos siunte ar cia uzsipirkai
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif noriu ir aš prisijung i jusu gretas ir pasidalinti savo rupesteliais. Turiu mažyte PIGIU PREKIU KRAUTUVELE 11kvadratu ax.gif darbuojuos jau 4 men. nesu dar labai nusivylus bet kai tokios dienos kaip si tai noriu uzdaryt ir begt namo, nes siandien dar neturiu nei vieno lito verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 10 08, 16:05)
Sveikutes  4u.gif noriu ir aš prisijung i jusu gretas ir pasidalinti savo rupesteliais. Turiu mažyte PIGIU PREKIU KRAUTUVELE 11kvadratu  ax.gif  darbuojuos jau 4 men. nesu dar labai nusivylus bet kai tokios dienos kaip si tai noriu uzdaryt ir begt namo, nes siandien dar neturiu nei vieno lito  verysad.gif

o kuom ten prekiauji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 10 08, 15:05)
Sveikutes  4u.gif noriu ir aš prisijung i jusu gretas ir pasidalinti savo rupesteliais. Turiu mažyte PIGIU PREKIU KRAUTUVELE 11kvadratu  ax.gif  darbuojuos jau 4 men. nesu dar labai nusivylus bet kai tokios dienos kaip si tai noriu uzdaryt ir begt namo, nes siandien dar neturiu nei vieno lito  verysad.gif

niekada nenusimink net pirmai nesekmingai dienai esant..nebus taip kad eis ir eis zmones..cia ne maisto prekes..tad auksciau galvas mergaites.
pas mane gera send diena ir db matau matuojasi motera gal 20 rubu nusinesusi i kabina ir ka velkasi tas kaip ant jos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 10 08, 15:05)

o patalpėles nuomoji ar turi savo? Jei tai paguos, čia daugelis šiomis dienomis prekyba skundžiasi, gal po savaitgalio bus geriau 4u.gif
Beje, sveika įsijungusi į mūsų gretas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 10 08, 14:59)
o tu kaip rubelius gavai  tiesiai is anglijos  siunte  ar cia uzsipirkai

Ne, rūbeliai tiesiai iš Anglijos iš pirmų rankų, žmogus kaip sau rinkosi prekiauti, bet atidavė man. Rūbeliai tikrai labai geri, geros kokybės, daug avalynės turiu, tad jei kam įdomu būtų, prašom, visad priimsiu . ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugne77: 08 spalio 2009 - 14:39