Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

verysad.gif oj mergikes kaip as jums baltai pavydziu o as vis patalpu nerandu ,tai ir nesiryztu nieko daryt
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 10 08, 19:30)

Nu bet dienelė šiandien,vos 45 lt sukrapsčiau  doh.gif ,visi tik pro šalį bėgo skėčiais užsidengę ir į svečius neužsukdami  verysad.gif Penktą užsidariau,užkniso veltui sedėt

taip dar tau pasisekė o pas mane 35 doh.gif tai puse 6 užsidariau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irbyte @ 2009 10 08, 21:45)
atsakiau i az mirksiukas.gif  soryy kad buvau dingusi

Ačiū pražuvele 4u.gif

QUOTE(blakstienute @ 2009 10 08, 21:53)
Sveikutes, zinokit ir man antra dienele nekokia, irgi jau norejosi 5 val uzsidaryti nes turejau kelis lt , ir ka jus manot po 5val  kai suejo moteriskaiciu tai 150 suprekiavau blush2.gif

Job tara rai doh.gif Tai gal be reikalo pasiploviau doh.gif Bet anyta irgi zyzt pradėjo,kad nori anksčiau užsidaryt,tai važiavau jos paimt

QUOTE(doviliukei @ 2009 10 08, 22:16)
verysad.gif oj mergikes kaip as jums baltai pavydziu o as vis patalpu nerandu ,tai ir nesiryztu nieko daryt

Aš vis pasižiūriu pasižiūriu tuos skelbimus,tie patys jau pusmetį eina unsure.gif Jei nuomuotojas nenuleis kainos,neįsivaizduoju ką darysiu unsure.gif Kad tik nelikčiau su skudurais ant gatvės

QUOTE(vilite @ 2009 10 08, 22:59)
taip dar tau pasisekė o pas mane 35  doh.gif  tai puse 6 užsidariau  doh.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif anyta 39 surinko,irgi sako "ooo tu daugiau" 6 lt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 10 08, 16:35)
o patalpėles nuomoji ar turi savo? Jei tai paguos, čia daugelis šiomis dienomis prekyba skundžiasi, gal po savaitgalio bus geriau  4u.gif
Beje, sveika įsijungusi į mūsų gretas 4u.gif

Aciu uz palaikima 4u.gif patalpeles nuomoju daugiaauksti, gerai kad bent nuoma nedidel. Prekiauju rubais, bet labai rimtai galvoju kad greit visas 11 kvadratu bus zaislais nukrautas. kai tiek vietos nelabai ka sugalvoti gali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 10 08, 22:33)
Aciu uz palaikima 4u.gif  patalpeles nuomoju daugiaauksti, gerai kad bent nuoma nedidel. Prekiauju rubais, bet labai rimtai galvoju kad greit visas 11 kvadratu bus zaislais nukrautas. kai tiek vietos nelabai ka sugalvoti gali ax.gif

o kur žaislus imi g.gif nes noriu ir aš užsivešti žaisliuku blush2.gif daug kas prašo batu bet vis bijau kad prašo prašo o po to nebereikės niekam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irbyte @ 2009 10 08, 21:45)
mirksiukas.gif
atsakiau i az mirksiukas.gif  soryy kad buvau dingusi
Papildyta:

8 650 59786 mirksiukas.gif kam ko reiks kreipkites
Papildyta:

jie neisiardo, su priekabuke reikia arba jei didesne masinyte mirksiukas.gif
Sestadieni galim irgi, pardaveja dirba, atleksiu ir as, vyra atsivesiu pakrasu jei reiks, vietoje galesi ir pakabu pasirinkti, drabuziuku gal ka rasi parduodao dar, nes viska sukeleme, isprdavimu darome. pasiskambinkim sudernsim mirksiukas.gif

o lvovo gatvej irgi ispardavima darot? ax.gif
Atsakyti
Laba rytą smile.gif
Sekmės Vajuta naujam versle mirksiukas.gif Tai kaip supratau pas tave ne tik komisas bus?
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 10 09, 09:31)
Laba rytą  smile.gif
Sekmės Vajuta naujam versle mirksiukas.gif Tai kaip supratau pas tave ne tik komisas bus?

labas rytas smile.gif na kaip ir tik komisa planuoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 10 09, 01:24)
o lvovo gatvej irgi ispardavima darot?  ax.gif

lotuliukas.gif ne, taigi ta parduotuve parduota, nedirba, kaip liko taip liko viskas, ten liko neisrinkti rubukai. va siandiena vyras tik nuleks paims prekystali kolegai grazins ir lentyna, ir viskas, leisim kitus seimininkus, turetu buti ten sekminga vietele, o ir rubukai geri, tai isiparduos, cia mano brolienes rinkti norveguose, tai geruciai.
Papildyta:
QUOTE(irbyte @ 2009 10 09, 11:46)
lotuliukas.gif  ne, taigi ta parduotuve parduota, nedirba, kaip liko taip liko viskas, ten liko neisrinkti rubukai. va siandiena vyras tik nuleks paims prekystali kolegai grazins ir lentyna, ir viskas, leisim kitus seimininkus, turetu buti ten sekminga vietele, o ir rubukai geri, tai isiparduos, cia mano brolienes rinkti norveguose, tai geruciai.

Uoj, vajutai atsakau...o kad ji naujoji seimininke parduotuves doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Nu va jau rytoj ir aš atsidarau,vakar kabindama rūbus taip sušalau,kad vakare ėjau miegoti su temperatura,šalia maisto prekiu parduotuvė o mūsų šildymas bendras,tai žiūriu jie neskuba šildyti,baisu,kad tik nesusirgčiau unsure.gif O jau kaip bijau rytdienos,jei niekas neužeis,nieko nepirks,oi dabar visokios mintys lenda i galvą.

O visoms jau prekiaujančioms sėkmės,nes rytoj jau 10,tai tik spėkit atlaikyti žmonių frontą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 10 09, 11:05)
Sveikutės smile.gif

Nu va jau rytoj ir aš atsidarau,vakar kabindama rūbus taip sušalau,kad vakare ėjau miegoti su temperatura,šalia maisto prekiu parduotuvė o mūsų šildymas bendras,tai žiūriu jie neskuba šildyti,baisu,kad tik nesusirgčiau unsure.gif  O jau kaip bijau rytdienos,jei niekas neužeis,nieko nepirks,oi dabar visokios mintys lenda i galvą.

O visoms jau prekiaujančioms sėkmės,nes rytoj jau 10,tai tik spėkit atlaikyti žmonių frontą lotuliukas.gif

BET algos bus tik pirmadienį,šeštadieniais nemoka,bent jau pas mus
Atsakyti
Nu jo gali būti,tai aš ir pagalvojau,kad gal be reikalo darau atidarymą šeštadienį,ai vistiek neturiu ką veikti tai pažiūrėsiu kaip ten bus šeštadienį,vistiek tik kelias valandas dirbsiu ax.gif
Atsakyti