QUOTE(rogrinta @ 2009 10 08, 19:30)
Nu bet dienelė šiandien,vos 45 lt sukrapsčiau

taip dar tau pasisekė o pas mane 35

QUOTE(irbyte @ 2009 10 08, 21:45)
Ačiū pražuvele

QUOTE(blakstienute @ 2009 10 08, 21:53)
Sveikutes, zinokit ir man antra dienele nekokia, irgi jau norejosi 5 val uzsidaryti nes turejau kelis lt , ir ka jus manot po 5val kai suejo moteriskaiciu tai 150 suprekiavau 

Job tara rai

QUOTE(doviliukei @ 2009 10 08, 22:16)

Aš vis pasižiūriu pasižiūriu tuos skelbimus,tie patys jau pusmetį eina

QUOTE(vilite @ 2009 10 08, 22:59)

QUOTE(ecka @ 2009 10 08, 16:35)
o patalpėles nuomoji ar turi savo? Jei tai paguos, čia daugelis šiomis dienomis prekyba skundžiasi, gal po savaitgalio bus geriau
Beje, sveika įsijungusi į mūsų gretas

Beje, sveika įsijungusi į mūsų gretas

Aciu uz palaikima

QUOTE(ingace @ 2009 10 08, 22:33)
Aciu uz palaikima
patalpeles nuomoju daugiaauksti, gerai kad bent nuoma nedidel. Prekiauju rubais, bet labai rimtai galvoju kad greit visas 11 kvadratu bus zaislais nukrautas. kai tiek vietos nelabai ka sugalvoti gali 

o kur žaislus imi

QUOTE(irbyte @ 2009 10 08, 21:45)

atsakiau i az

Papildyta:
8 650 59786

Papildyta:
jie neisiardo, su priekabuke reikia arba jei didesne masinyte

Sestadieni galim irgi, pardaveja dirba, atleksiu ir as, vyra atsivesiu pakrasu jei reiks, vietoje galesi ir pakabu pasirinkti, drabuziuku gal ka rasi parduodao dar, nes viska sukeleme, isprdavimu darome. pasiskambinkim sudernsim

o lvovo gatvej irgi ispardavima darot?

Laba rytą
Sekmės Vajuta naujam versle
Tai kaip supratau pas tave ne tik komisas bus?

QUOTE(rogrinta @ 2009 10 09, 09:31)
Laba rytą
Tai kaip supratau pas tave ne tik komisas bus?

labas rytas

QUOTE(vajuta @ 2009 10 09, 01:24)

Papildyta:
QUOTE(irbyte @ 2009 10 09, 11:46)

Uoj, vajutai atsakau...o kad ji naujoji seimininke parduotuves

Sveikutės
Nu va jau rytoj ir aš atsidarau,vakar kabindama rūbus taip sušalau,kad vakare ėjau miegoti su temperatura,šalia maisto prekiu parduotuvė o mūsų šildymas bendras,tai žiūriu jie neskuba šildyti,baisu,kad tik nesusirgčiau
O jau kaip bijau rytdienos,jei niekas neužeis,nieko nepirks,oi dabar visokios mintys lenda i galvą.
O visoms jau prekiaujančioms sėkmės,nes rytoj jau 10,tai tik spėkit atlaikyti žmonių frontą

Nu va jau rytoj ir aš atsidarau,vakar kabindama rūbus taip sušalau,kad vakare ėjau miegoti su temperatura,šalia maisto prekiu parduotuvė o mūsų šildymas bendras,tai žiūriu jie neskuba šildyti,baisu,kad tik nesusirgčiau

O visoms jau prekiaujančioms sėkmės,nes rytoj jau 10,tai tik spėkit atlaikyti žmonių frontą

QUOTE(Emilyte @ 2009 10 09, 11:05)
Sveikutės
O jau kaip bijau rytdienos,jei niekas neužeis,nieko nepirks,oi dabar visokios mintys lenda i galvą.

BET algos bus tik pirmadienį,šeštadieniais nemoka,bent jau pas mus