Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(Emilyte @ 2009 10 09, 12:35)
Nu jo gali būti,tai aš ir pagalvojau,kad gal be reikalo darau atidarymą šeštadienį,ai vistiek neturiu ką veikti tai pažiūrėsiu kaip ten bus šeštadienį,vistiek tik kelias valandas dirbsiu ax.gif

O sestadienis kartais stebuklus daro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 10 09, 11:05)
Sveikutės smile.gif

Nu va jau rytoj ir aš atsidarau,vakar kabindama rūbus taip sušalau,kad vakare ėjau miegoti su temperatura,šalia maisto prekiu parduotuvė o mūsų šildymas bendras,tai žiūriu jie neskuba šildyti,baisu,kad tik nesusirgčiau unsure.gif  O jau kaip bijau rytdienos,jei niekas neužeis,nieko nepirks,oi dabar visokios mintys lenda i galvą.

O visoms jau prekiaujančioms sėkmės,nes rytoj jau 10,tai tik spėkit atlaikyti žmonių frontą lotuliukas.gif

biggrin.gif o tu nusiteikus kad eis kruvom ir pirks...cia reikai viskam but pasiruosus..kol sita dirva iarsim bus sunki pradzia..su tuo reik susitaikyt...ir ziurint kaip uzsirekomenduosi su kainom..aptarnavimu..viskas priklauso ir nuo to pradzioj
tiesiog su kiekviena diena 10 ar niolikta laukim pagerejimo...seip didieji pirkimai buna pries sventes..o ju greit nenusimato dar..ale laukim..ateis ir imusu kiema svente..nereikia noret is pradziu didelio pelno..neinvestavus savu pinigeliu,pelnas neateina
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 10 09, 11:05)
Sveikutės smile.gif

Nu va jau rytoj ir aš atsidarau,vakar kabindama rūbus taip sušalau,kad vakare ėjau miegoti su temperatura,šalia maisto prekiu parduotuvė o mūsų šildymas bendras,tai žiūriu jie neskuba šildyti,baisu,kad tik nesusirgčiau unsure.gif  O jau kaip bijau rytdienos,jei niekas neužeis,nieko nepirks,oi dabar visokios mintys lenda i galvą.

didziausios sekmes per atidaryma thumbup.gif o pirkeju manu kad tikrai bus kai yra salia maisto prekiu parduotuve tai eidami zmones duonos nusipirkt tai jau butinai uzsuks ir pas tave pasiziuret, o jau uzeje tai vistiek kazka nusipirks biggrin.gif lauksim naujienu rytoj is atidarymo smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif pagerejimo nera ir siandien tik bent jau ne 0,00lt ploja.gif o žaislus vežuosi Šiauliuose iš Ragaines gatves buna neblogu žaisliuku o ir pastoviu pirkeju jau turiu kurie tik del žaislu ateina.
Emilyte dideles sekmes dirbant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 10 09, 14:33)
Sveikutes 4u.gif  pagerejimo nera ir siandien tik bent jau ne 0,00lt ploja.gif o žaislus vežuosi Šiauliuose iš Ragaines gatves buna neblogu žaisliuku o ir pastoviu pirkeju jau turiu kurie tik del žaislu ateina.

Pas mus irgi labai daug kas zaislu teiravosi, geras dalykas mirksiukas.gif sekmes
Atsakyti
Sveikos gyvos,verslininkes smile.gif Kad priraset! Ir atidarymu yra nauju,ot smagu smile.gif Kad tik pasisektu mums visoms bigsmile.gif Mudu sedim namuose,nera kam palikti sunelio,taigi...mano darbai nusikelia..Na baldai sake apie treciadieni bus,tada prekyciu vaziosiu i Klaipeda.Gal kas zinot,ant Palangos vaziojant,kiek supratau uz Ermitazo kazkoks devetu sandelys yra,sake ir is furos prekiauja,gal kas pirkot??Ar geri buvo ar siaip sau...??
Atsakyti
QUOTE(irbyte @ 2009 10 09, 11:47)
lotuliukas.gif  ne, taigi ta parduotuve parduota, nedirba, kaip liko taip liko viskas, ten liko neisrinkti rubukai. va siandiena vyras tik nuleks paims prekystali kolegai grazins ir lentyna, ir viskas, leisim kitus seimininkus, turetu buti ten sekminga vietele, o ir rubukai geri, tai isiparduos, cia mano brolienes rinkti norveguose, tai geruciai.
Papildyta:

Uoj, vajutai atsakau...o kad ji naujoji seimininke parduotuves doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu geras lotuliukas.gif o as skaitau ir nesuprantu kodel taip rasai lotuliukas.gif net juokas paime, nuotaika pakilo lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 10 09, 16:41)
nu geras lotuliukas.gif  o as skaitau ir nesuprantu kodel taip rasai lotuliukas.gif net juokas paime, nuotaika pakilo lotuliukas.gif  thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 10 09, 13:33)
Sveikutes 4u.gif  pagerejimo nera ir siandien tik bent jau ne 0,00lt ploja.gif o žaislus vežuosi Šiauliuose iš Ragaines gatves buna neblogu žaisliuku o ir pastoviu pirkeju jau turiu kurie tik del žaislu ateina.

tai šaunu, man irgi šiandien jau geriau ax.gif

toli šiauliai neapsimoka važiuoti o kas žinot kaune vilniuj kažka g.gif
Atsakyti
Nu va jau paruošta parduotuvė atidarymui. Bet va šiandien išėjau plauti langų ir viena moteriškė isiprašė pažiųrėti,nes rytoj išvažiuoja,tai nupirko truputi nedaug bet vis šis tas.

O šianakt iš nuovargio ir temperatūros naktį šnekėjau,sakė vyras,kad sakiau jog pakabos kaip gėlės ir dar kažką lotuliukas.gif
Tai jau net apie tokius dalykus sapnuoju lotuliukas.gif

Tai jo aš ir nesitikiu didžiulio pelno iš karto,džiaugčiausi,kad nors apsidairyti užsuktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 10 09, 16:41)
nu geras lotuliukas.gif  o as skaitau ir nesuprantu kodel taip rasai lotuliukas.gif net juokas paime, nuotaika pakilo lotuliukas.gif  thumbup.gif

Nu pagaliau ir aš jau supratau apie ką jūs doh.gif Dėl to, Vajuta, ir klausiau ar ne tik komisą atsidarei,nes galvojau iš tavęs rūbelius perimt,bet kaip supratau tu juos išprekiausi,tiek dienų laužiau galvą kaip čia kas,visai aš fool.gif

Nu šiandien nebloga diena lyginant su visa sav.,bet visos savaitės suma perpus mažesnė nei anksčiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 10 09, 21:43)
Nu pagaliau ir aš jau supratau apie ką jūs  doh.gif Dėl to, Vajuta, ir klausiau ar ne tik komisą atsidarei,nes galvojau iš tavęs rūbelius perimt,bet kaip supratau tu juos išprekiausi,tiek dienų laužiau galvą kaip čia kas,visai aš  fool.gif

Nu šiandien nebloga diena lyginant su visa sav.,bet  visos savaitės suma perpus mažesnė nei anksčiau  verysad.gif

aisku biggrin.gif as galvojau ar juos prekiaut ar kam parduot. bet bandysiu suprekiaut.. vistiek mamos ir sau kazka nores paziuret ax.gif
Atsakyti