Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

Labas rytas visoms,

Sveikinu naujai atsidariusias ir svieziai pradejusias... Pries sventes turetu tikrai pasitaisyti prekyba 4u.gif Is tikruju tai kai pagalvoji, laikas labai nedekingas, visi iesko storu rubu, megztiniu, striuku, kurie paprastai yra daugiau nunesiojami, prastesnes kokybes juos gaunam pirkdamos kg. O paprasyt per daug negali, nes pirkejai tuoj akis ispucia blink.gif Gera pokalbi neseniai girdejau, kai vaiksciojau savo megstamoj parduotuvelej Kaune doh.gif dvi tokios poneckos buvo apake ir vaiksciojo garsiai komentuodamos kainas, nu atseit dar tokiu kainu nemate devetuose lotuliukas.gif
O as vis dar normaliu patalpu paieskose, Marijampoleje ir Kaune... Beje, klausimukas, gal kuri esat pirkusi manekena? Kur pirkot ir kiek kainavo?
Atsakyti
as is Eudra pirkau medvilninius dzemperius paauglinius labai super kokybe buvo,megztuku maisa ir geri papuole,kazkaip nedrystu kitko pirkt nes ne ka uzdirbsi,paskaiciavau jei as uz maisa sumkesiu 250-300 tai pardavimas bus labai brangus jau vien turi imt uz uz daikta 40 lt kad dar uzdirbt..seip Eudra del asortimento galima kazka koki maisa pasimt nes pardavimo kaina gaunasi brangi.Vakar airiskus pirkau is Utenos,tikrai gera kkybe daug su kainom ir svarus rubai,ismeciau viena vasarini trumpa sijonuka kuris buvo sokoladuotas .Kol kas manau apsistosiu ties airiskais rubais nerusiuotais,ju kokybe nors nesudeveta iki galo.
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(lasiukas @ 2009 10 13, 10:03)
Vakar airiskus pirkau is Utenos,tikrai gera kkybe daug su kainom ir svarus rubai,ismeciau viena vasarini trumpa sijonuka kuris buvo sokoladuotas .Kol kas manau apsistosiu ties airiskais rubais nerusiuotais,ju kokybe nors nesudeveta iki galo.

O kur tu ten ir iš ko perki? Kokia kaina? Kaip supratau nerūšiuoti?
Papildyta:
QUOTE(saulegraza34 @ 2009 10 12, 22:25)
O dar šiandien, kad užsipirkau prekių, dar tokio š..do nebuvo teke nusipirkti g.gif verkti norisi ir mest viską po velnių

blink.gif Kur tu čia taip apsipirkai?

QUOTE(tipitapu @ 2009 10 13, 00:00)
Siaip drabuziai Eudros suglamzyti ir purvini. Galvoju kazka ne ta as nusipirkau tikriausiai.
Aplamai pas mane vaikiskus blogai perka gal kainas aukstas uzdejau ? Patarkite kiek Jus statote striuke vaikiska As nuo 7 Lt iki 16 Lt. Kelnes megztukai vaikiski nuo 4 Lt iki 7 Lt.

blink.gif blink.gif nustebinai , kiek kartų pirkau tik kelis daiktus teko plaut,o jau prekių daug kart ėmiau. Ir tai purvinos buvo,jau rašiau anksčiau,vaikiškos striukytės,bet ten ir pigios jos,dėl to ir kokybė kitokia. Bet ant kai kurių kainas 30 lt. uždėjau nes buvo superinių.
Atsakyti
Utenoje Basanaviciaus gtv.seip skelbimai lietuvos ryte sestadieniniam buna kur kas prekiauja kokiais rubais..kiek zinau ateinanti pirmadieni bus is anglijos ten rubai..dar kita airiski.Kaina 5.30 imant 300 kg nuolaida 5.10
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 10 13, 10:21)
Utenoje Basanaviciaus gtv.seip skelbimai lietuvos ryte sestadieniniam buna kur kas prekiauja kokiais rubais..kiek zinau ateinanti pirmadieni bus is anglijos ten rubai..dar kita airiski.Kaina 5.30 imant 300 kg nuolaida 5.10

Bliamba ir norisi ir baisu doh.gif Vdrug ten tik kokie triusikai blink.gif lotuliukas.gif ,kaip sunku apsispręst,o verkiant man reik jau siuntos
Papildyta:
Uoj pamiršau,jei turi telefoniuką tų Uteniškių,gal įmesk į až ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 10 13, 09:32)
Bliamba ir norisi ir baisu  doh.gif Vdrug ten tik kokie triusikai  blink.gif  lotuliukas.gif ,kaip sunku apsispręst,o verkiant man reik jau siuntos
Papildyta:
Uoj pamiršau,jei turi telefoniuką tų Uteniškių,gal įmesk į až  ax.gif

vat sito nezinom nei viena..nenori triusu imk rusiuotus..ale brangu velniskai..nzn znk emem trys materos vakar..jos man ir paskambino kad minciau greisciau nes kokybe gera..pvz pas mano drauge paltai 9 su visom kainom..bliuzonai ir su kainom..man nepapuole tokiu graziu paltu taciau striukiu bliuzonu geru yra..pas kita moteri ir geros prekes..send vel nori vaziuot tik kazin ar bus jau..pasiskambinkite 869870925
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 10 13, 11:15)
send vel nori vaziuot  tik kazin ar bus jau..pasiskambinkite 869870925

Ačiū labai aciuks.gif Gaila,kad tik dabar perskaičiau,jaučiu teks kito atvežimo laukt,išrinkot jau viską biggrin.gif

Merginos,o ar jums pasijautė,kad žmonės atlyginimus gavo? Man tai ne unsure.gif

Oi dar bajeruks,anyta šiandien visą dieną beveik tuščiai sedėjo,vakare prieš uždarant pardę užėjo moteriškė ir prisipirko visko už 550 lt. blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 13 spalio 2009 - 20:03
QUOTE(rogrinta @ 2009 10 13, 20:56)
Merginos,o ar jums pasijautė,kad žmonės atlyginimus gavo? Man tai ne  unsure.gif

Oi dar bajeruks,anyta šiandien visą dieną beveik tuščiai sedėjo,vakare prieš uždarant pardę užėjo moteriškė ir prisipirko visko už 550 lt.  blink.gif  blink.gif

nea schmoll.gif nepasijautė

blink.gif nu čia tai geras fainai kaip thumbup.gif
šiandien nedirbau aš buvau prekyčiu užsipirkti nerušiuotu tai visai nieko pakliuvo daug striukiu ir paltuku pakliuvo ir kėduku dar buvo g.gif tai kol parsivežiau kol atrušiavau doh.gif

rytoj kabinsiuos dirbdama blush2.gif
Atsakyti
nu ir as ryt vaziuosiu patalpu apziureti, manau sitos man tiks ir patiks ax.gif tada ir as i darbus kibsiu.
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliukei: 13 spalio 2009 - 21:27
QUOTE(doviliukei @ 2009 10 13, 22:31)
nu ir as ryt vaziuosiu patalpu apziureti, manau sitos man tiks ir patiks ax.gif tada ir as i darbus kibsiu.
Papildyta:
4u.gif

reikia tikėtis, papasakosi kaip sekėsi biggrin.gif

o aš vyruka siuntus buvau pažiūrėti kaip palapine susivirinti reikės pirkti metalo ir dar po turgus palakstyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 10 13, 23:47)
reikia tikėtis, papasakosi kaip sekėsi  biggrin.gif

o aš vyruka siuntus buvau pažiūrėti kaip palapine susivirinti reikės pirkti metalo ir dar po turgus  palakstyti  doh.gif

tikiuosi pasiseks ir man,nes jau valdiskas darbas uzkniso.
Atsakyti
Va va,as irgi pagalvojau kad vien parduotuvej sededama daug nepaprekiausiu,reikia ir i kaimus,nuejau i mokescius,perdare ta pazyma,darase kad ir isveziojama prekyba galiu verstis ir patalpose.
Gal kas is "Gilinedo"yra eme rubu?Kaip kokybe?Cia pjurietem klausimas biggrin.gif
Atsakyti