Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

jo ir man jau smagu,vaziuoju jau siand.i mokescius pazymu uzsisakineti ir pradesiu pasiruosimui darbui.manau kita savaite atsidaryt,jei nuomos sutarti paruos greit. 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zmonele @ 2009 10 14, 21:12)
Tikrai labai smagu del doviliukes.
O kokiam rajone atsidarysi? Kiek uz muona mokesi? Ir kokia kvadratura? 4u.gif

sanciuose aukstuose atsidarau,kvadratura mazoka 30 kv.,o nuoma 300lt plius mokesciai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 10 14, 20:06)
thumbup.gif  clap.gif  clap.gif patalpas radau

Sveikinimai dideliausi 4u.gif. As vakar sutingejau ir nedirbau visai, bet gerai gal kad ir nebuvau butu vejas reklama tik sulauzes. Bet siandien sulaukiau geru ziniu galesiu truputi pasididint patalpas thumbup.gif vis ne 11 kvadratu. Visoms geros prekybos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės:) kažkaip labai tylu mūsų temoje pasidarėsad.gif Turbūt visos sulaukėte išsvajotosios 10 dienos ir puolėte darbuotis smile.gif O aš šią savaitę nieko nesuprekiavau, nes oras toks, kad nebuvau niekur isvaziavusi:(( šiandieną gailiuosi, kad neišvažaivau, bet nieko jau nebepadarysi:((
O Jūs mergaitės nepradinkite, parašykite kaip sekasi, kaip prekyba vyksta? Gal kur kokį naują rūbelių tiekėją gerą atradote:) pasidalinkite paslaptimi,
Atsakyti
Sveikutės prekybininkės 4u.gif Aha kažkaip dingusios visos g.gif darbuojatės ? Aš irgi pasigailėjau šiandien kad niekur neišvažiavau, bet kad vakar prognozės orų buvo labai ne kokios, na bet ryt tai lėksiu bigsmile.gif jau pasikroviau pilna auto. Tik dar nesugalvojau kur lėksiu.... turiu tokią negerą mintį važiuot ten kur dar nesu buvus tik iš kalbų žinau kad ten vyksta prekyba tai va, pabandysiu ax.gif
Geros prekybos visoms thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės visos smile.gif

Vakar tai diena siaubinga,nei vieno lito nesuprekiavau,šiandien tai jau normaliau. Man jaučiu reikia didesnės reklamos,nes kazko labai mazas zmoniu srautas,gal ir vieta nelabai dėkinga schmoll.gif Reikės kažką galvoti.
Atsakyti
4u.gif o man jau liudna darosi.
Papildyta:
net nesmagu pries irbyte verysad.gif
Papildyta:
ryt vaziuoju i vilniu, jei vel mano vairuotojo planai nepasikeis g.gif
Papildyta:
ok.gif reiks pas irbyte su sampanu vaziuot
Atsakyti
Sekmes visom pradedanciom 4u.gif 4u.gif

Na pas mane pagerejimo nera viena diena geriau kita butinai blogiau. Vienu zodziu gaunasi sudmalyste. Nera isibegejimo. Kaip riedejau taip ir riedu apie nuli.

Na su Eudra kazkaip man nepasiseke, bet reiks pabandyti dar karta, nes vel Sentaure paemiau tai nieko gero doh.gif Vienu zodziu kainos tokios ir kokybe tokia pas tiekejus kad savus atsiimi nuomai ir mokesciams surenki ir viskas.Pelno nerasta. Atvirai kalbant nezinau ne ka daryti. Antras menesis eina blogiau kaip rugsejis.
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2009 10 15, 21:53)
Sekmes visom pradedanciom 4u.gif  4u.gif

Na pas mane pagerejimo nera viena diena geriau kita butinai blogiau. Vienu zodziu gaunasi sudmalyste. Nera isibegejimo. Kaip riedejau taip ir riedu apie nuli.

Na su Eudra kazkaip man nepasiseke, bet reiks pabandyti dar karta, nes vel Sentaure paemiau tai nieko gero doh.gif Vienu zodziu kainos tokios ir kokybe tokia pas tiekejus kad savus atsiimi nuomai ir mokesciams surenki ir viskas.Pelno nerasta. Atvirai kalbant nezinau ne ka daryti. Antras menesis eina blogiau kaip rugsejis.

tipitapu auksciau nosi ,o tai ir as bijot pradedu kai jus tokios nusimine.
Atsakyti
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2009 10 15, 22:19)

as ryt busiu humanoj tai is ten truputi rubu pasimsiu paziuresiu kokia kokybe bus.
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 10 14, 21:43)

VALIO, sveikinu doviliukei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2009 10 15, 21:47)
4u.gif  o man jau liudna darosi.
Papildyta:
net nesmagu pries irbyte verysad.gif
Papildyta:
ryt vaziuoju i vilniu, jei vel mano vairuotojo planai nepasikeis g.gif
Papildyta:
ok.gif reiks pas irbyte su sampanu vaziuot

tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irbyte: 15 spalio 2009 - 20:44
Labuka,
nu prekyba kaip čia pasakius,jei ne odinė striukė,kurią pardaviau už 270 lt. ,tai būt buvę ne kas. Dievuliui tik padėkot galiu thumbup.gif

Sėdžiu dabar ir laužau galvą ką daryt,ryt buvau sugalvojus lėkt į Uteną nerūšiuotų pirkt. Kolegė atkalbėjo,sako sandėly dabar tik likučiai bebus likę, juk primadienį atsivežė,nors pardavėjas sako,kad neišrinkti g.gif Pasimečiau visiškai. Kitas pasirinkimas Sentauras arba Vintex,kas geriau ? Nupušt baigiu nuo mastymo,išdurnėsiu doh.gif O ryt prieš darbą reiktų apsisukt. Vsio einu alaus įkalt,gal išganinga mintis kils biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 10 15, 22:45)
Labuka,
nu prekyba kaip čia pasakius,jei ne odinė striukė,kurią pardaviau už 270 lt. ,tai būt buvę ne kas. Dievuliui tik padėkot galiu  thumbup.gif

Sėdžiu dabar ir laužau galvą ką daryt,ryt buvau sugalvojus lėkt į Uteną nerūšiuotų pirkt. Kolegė atkalbėjo,sako sandėly dabar tik likučiai bebus likę, juk primadienį atsivežė,nors pardavėjas sako,kad neišrinkti  g.gif Pasimečiau visiškai. Kitas pasirinkimas Sentauras arba Vintex,kas geriau ? Nupušt baigiu nuo mastymo,išdurnėsiu  doh.gif O ryt prieš darbą reiktų apsisukt. Vsio einu alaus įkalt,gal išganinga mintis kils  biggrin.gif

Niu Sentaura mesk is galvos.....nemazai teko is bedos ten pasipidyma daryti..siaubingos prekes... o dar nerusiuoti kur....na gal man taip vis pakliudavo bet kosmaras, viskas sumirke, slapia doh.gif schmoll.gif
Atsakyti