Labas vakaras,senai prie kompo besedėjau,pasiilgau jau
Šiandien suprekiavau nei daug nei mažai -29 lt

Kas bus toliau nežinau,kas čia nutiko. Rimtai turbūt jau per pusmetį savą rajoną aprengiau niekam nieko nebereik
QUOTE(femme_fatale @ 2009 10 21, 10:16)
o isivaizduoju savo maza parduotuvele kazkaip taip:
Fantastika,svajonė mano... Bet norint tokią turėt reikia pastoviai gaut gerų prekių. Jei tokią galimybę turi,pirmyn. Bet jau turi turėt užsieny patikimus rinkėjus ir patikimą vairuotoją kas tokius daikčiukus tau tiektų (anytos siunta vairuotojo buvo gerokai patvarkyta,daug ko nerado)
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 10 21, 20:41)
na kai buvau tai dar tamsu buvo nelabai ir spalvos atsimenu pastato

o ten tas pastatas tai toks kaip ir atskiras vien tik audiniais prekiauja ir viduj tik dviem eilem yra prekiautojai
Nea,ne tas,audinių pastatas irgi geltonas. Aš pirkau kur drabužių taisykla antram aukšte yra,o apačioj ta parduotuvė visokiu pakabų,etikečių,siūlų ir t.t. Reik eit link senojo turgaus,arčiau audinių kieme prekaiujamų ne angare
QUOTE(Emilyte @ 2009 10 21, 22:51)
Bet jau mastau,kad reikia daryti kartu ir su suaugusiu rūbais,nes dabar surinksiu tik ant nuomos,o naujai siuntai ir nebeturėsiu už ką nusipirkti... Oi nebežinau ir ką bedaryti,taip nesinori nuleisti rankų,reikia už kažko kabintis
Man dabar tas pats

nebežinau ką daryt. Reik jau siuntą pirkt, nuomos mokestis ant nosies,o prekyba su..ikta. Taip visoms čia pradžioj bandžiau nosis pakelt,dabar pačiai ūpo nebėr, kad dar nors MB dirbtų,neimčiau į galvą,o dabar visa atsakomybė už šeimos likimą ant manęs..
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 10 22, 00:42)
man labai patinka viena parduotuvele Vilniuje [url=http://www.facebook.com/pages/Vilnius-Lithuania/DeZavu-Vintage-Boutique/126075427129]
Jėga
QUOTE(saulegraza34 @ 2009 10 22, 15:27)
Gal pavyks iki pirmadienio ištempti o tada bandysiu i Uteną pavažiuoti, jeigu bus prekės is Airijos.
Gal susitiksim

Aš tą patį planą rezgu