Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(vajuta @ 2009 10 23, 09:22)
tai panevezy kur turguj yra vaiku prekiu komisas visokius priima. aisku jie svarus, bet ir gerai panesiotu matydavau....
o del komiso veiklos as jau daug ka zinau.. ir sutarti esu pasirengus... bet kaip seksis.. pas konkurentus butu idomu uzsukt pasisniukstinet... ax.gif
va tau tai gerai, kad nereikia kazkam papildomai pinigeliu rinkt... thumbup.gif  o as ir mastau, kad tik man kas liktu kai uz viska sumokesiu.... verysad.gif

kažkoks buvo vaikų komisas, esu kartą užklydusi, bet dabar yra dar kitas komisas (gal tas pats, tik kitoje vietoje g.gif ), ai, žodžiu, neinu į turgų, nzn, bijau nusikalbėti, bet ten ir mačiau prastų rūbų dėvėtų blush2.gif

Žinok ir tai svarstau, ar atsiimsiu ką investavau, bet jei taip po truputuką judės, turėčiau... Norėtųsi tik didesnės patalpos, o tai praeiti sunku, bet klientai giria, kad tvarkinga, sakė darbuotoja , tai nors tiek biggrin.gif Tiesa, vakar radau bliuzelę supurkštą putom, kur tarp langų pučia, ir įtariu, kad tai klientų darbas, nes kai kabinau, būčiau tikrai pastebėjusi unsure.gif doh.gif Taip kad, visur pasitaiko nesąžiningų ar norinčių koją pakišti.... (kai kam sakė priš...kabinoje, kai kam pavogė, man etiketę nuplėšė ir bandė kitą etiketę "prastumti", žiauru..., reikia labai saugoti, nors ne auksą parduodame)
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 10 23, 10:32)
kažkoks buvo vaikų komisas, esu kartą užklydusi, bet dabar yra dar kitas komisas (gal tas pats, tik kitoje vietoje g.gif ), ai, žodžiu, neinu į turgų, nzn, bijau nusikalbėti, bet ten ir mačiau prastų rūbų dėvėtų blush2.gif

Žinok ir tai svarstau, ar atsiimsiu ką investavau, bet jei taip po truputuką judės, turėčiau...  Norėtųsi tik didesnės patalpos, o tai praeiti sunku, bet klientai giria, kad tvarkinga, sakė darbuotoja , tai nors tiek biggrin.gif Tiesa, vakar radau bliuzelę supurkštą putom, kur tarp langų pučia, ir įtariu, kad tai klientų darbas, nes kai kabinau, būčiau tikrai pastebėjusi  unsure.gif doh.gif Taip kad, visur pasitaiko nesąžiningų ar norinčių koją pakišti.... (kai kam sakė priš...kabinoje, kai kam pavogė, man etiketę nuplėšė ir bandė kitą etiketę "prastumti", žiauru..., reikia labai saugoti, nors ne auksą parduodame)

jo jo, yra kitas komisas aikstej prie teismo. bet jame neesu dar buvus.. sake ten viska priima.
o del visokiu nesamoniu... vakar pas mane buvo uzsuke du berniokai itartini. kazkaip i parduotuve nejo, kol as neisejau trumpam iki sale esancio kiosko. kai grizau jie priejo klausdami ar pas mane yra vyrisku rubu. parodziau kur, tai nuejo. o ten atskira patalpa.. as net lauko duru neuzdariau.. viena buvau, bijojau tokiu.. isejo..nieko nepirko. bet paskui radau tuscia pakaba g.gif tik nzn ar ji ten buvo kito palikta, ar jie kazka issinese...ech.. taip baisu pasidare.. vyras vakare atvaziavo pasiimt... turetu greitai jis kameras man pastatyt.. va tada viska matysiu.. baisu kokiu tik zmoniu nebuna... viena moteriske ismete du litus kai jai graza daviau ir nuriedejo link radiatoriu. sake uzkrito. pati pakrapste, as paziurejau greitai, neradau, daviau kitus 2lt. o kai isejo atidziau paieskojau. neradau nieko. vadinas pasieme ir pasake, kad uzkrito. nors ir dek tokiai per makaule..atsiprasau uz toki issireiskima mad.gif
Atsakyti
Labas rytas!

Vajuta, darydama komisa, tik gerai atsirink priimamus rubelius. Nebijok pasakyti ne akivaizdziai prastiems, nes irgi visko prisiziurejus esu doh.gif Bet siaip kai suorientuoji savo klientus, tai paskui ir nebenesa visokio slamsto. Siaip kaune kiek esu apsilankiusi komisuose, visai nebloga nuomone apie viena, bet prekytes tai tikrai ohoho. Kainos nemazos, bet tikrai verta... O del konkurentu, tai tikrai nepergyvenk, net jeigu ir salia atsidarytu... Atsirenka zmones pagal prekes kur pirkti smile.gif

Mileja, as irgi noreciau pas tave atvaziuoti, tik nezinau kaip elgtis su pirkimu, dar juk ir savo patalpu neturiu blush2.gif bet labai idomus pasiulymas, o tu gal ir veliau planuoji vaziuoti i uk rubeliu atsirinkineti? Padarytume bizniuka cool.gif mirksiukas.gif Beje, mergaites is kitu miestu, jeigu yra noro tu atrusiuotu, galiu ju paimti Jums, o prie progos vaziuodamos pro Kauna pasiimtumet... Masina mano didele, telpa daug... Siaip vyras vaziuos kita savaite i Klaipeda, tik nezinau ar tures laiko tiems pervezimams doh.gif

Himeko, uzsienyje devetus surenka, buna rusiuoja vietoje, buna isveza nerusiuotus. Susirasti kompanijas, kurios tai daro nera sunku, bet bendradarbiauti su jomis tiesiogiai sudetinga, jeigu prekiaujama mazmena, o ne didemena... Nes kiekiai turi buti ispudingi... Siaip kiek zinau LT yra imoniu, kurios LT rinkai atrusiuotu net nepardavineja, o izveza tolyn... Dazniausiai i Rusijos rinka prastesnius, o geresnes kokybes atrusiuotus netgi atgal i ta pacia UK.

Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 10 23, 09:40)
jo jo, yra kitas komisas aikstej prie teismo. bet jame neesu dar buvus.. sake ten viska priima.
o del visokiu nesamoniu... vakar pas mane buvo uzsuke du berniokai itartini. kazkaip i parduotuve nejo, kol as neisejau trumpam iki sale esancio kiosko. kai grizau jie priejo klausdami ar pas mane yra vyrisku rubu. parodziau kur, tai nuejo. o ten atskira patalpa.. as net lauko duru neuzdariau.. viena buvau, bijojau tokiu.. isejo..nieko nepirko. bet paskui radau tuscia pakaba g.gif tik nzn ar ji ten buvo kito palikta, ar jie kazka issinese...ech.. taip baisu pasidare.. vyras vakare atvaziavo pasiimt... turetu greitai jis kameras man pastatyt.. va tada viska matysiu.. baisu kokiu tik zmoniu nebuna... viena moteriske ismete du litus kai jai graza daviau ir nuriedejo link radiatoriu. sake uzkrito. pati pakrapste, as paziurejau greitai, neradau, daviau kitus 2lt. o kai isejo atidziau paieskojau. neradau nieko. vadinas pasieme ir pasake, kad uzkrito. nors ir dek tokiai per makaule..atsiprasau uz toki issireiskima mad.gif

pyypp doh.gif Pas mane yra kameros, tik vyras ar nebus atjungęs, reikės sakyti, kad filmuotų ir rašytų g.gif Žinai, dabar tokie laikai, kai žmonės sąžinę ir už degtukų dėžutę gali parduoti, a nu ką jiems padarysi, belieka saugotis doh.gif

O iš kur tu pažįsti taip Panevėžį bigsmile.gif (nzn to kito komiso, kalbėjau būtent apie esantį prie turgaus ax.gif )
Papildyta:
QUOTE(femme_fatale @ 2009 10 23, 09:42)
Labas rytas!

Vajuta, darydama komisa, tik gerai atsirink priimamus rubelius. Nebijok pasakyti ne akivaizdziai prastiems, nes irgi visko prisiziurejus esu  doh.gif  Bet siaip kai suorientuoji savo klientus, tai paskui ir nebenesa visokio slamsto. Siaip kaune kiek esu apsilankiusi komisuose, visai nebloga nuomone apie viena, bet prekytes tai tikrai ohoho. Kainos nemazos, bet tikrai verta... O del konkurentu, tai tikrai nepergyvenk, net jeigu ir salia atsidarytu... Atsirenka zmones pagal prekes kur pirkti smile.gif

drinks_cheers.gif

Kažką ne taip paskaičiau, maniau tie rūbai atvežti yra Kaune g.gif doh.gif
Atsakyti
Oi mergaites o del saugumo, tai tikrai tokie laikai doh.gif Nenustebciau jeigu rinkliavas berniukams vel moketi reikes doh.gif unsure.gif O del vagysciu, tai sunku nuo to apsisaugoti, buvau Marijampolej tokioj didelej devetu parduotuvej prekybos centre, tai visi rubukai su cipais, isivaizduoju kiek kainuoja tokia apsauga doh.gif net ir vaikiski po kelis litukus ir tie doh.gif Nieko nepadarysi, siulyciau brnagesnius rubelius ar daiktus pries akis tureti, gal yra galimybe kazkur salia kasos pasidaryti kabykla geresniems brangesniems rubams... Aisku dekingiausia yra, kai viena patalpa, nes per kelias patalpas nesuziuresi... Juk ir vagys gudrus siais laikais, yra pasakoja keleta prekiaujanciu, kaip sugeba po apacia rubu prisirengt, kaip po kelis vaiksto, vienas uzkalba prie kasos, kitas tuo metu rubus nusirinkineja doh.gif Beje, ir kainas bando apkeisti, sito tai esu prisiziurejus ir pati pirkdama doh.gif

Astaja, o i kur rubelius vezioji? Vaizuoji i Pasvali? cool.gif ax.gif

Lliucija6, darom bizni drinks_cheers.gif mirksiukas.gif Idomu kaip skandinavu rubai? Atsimenu dar senais laikais, kai sitie visi devetu verslai nebuvo prasideje, tai labai girdavo kokybe thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ecka @ 2009 10 23, 09:49)
Kažką ne taip paskaičiau, maniau tie rūbai atvežti yra Kaune g.gif  doh.gif

As supratau, kad Kaune unsure.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2009 10 23, 10:02)

As supratau, kad Kaune  unsure.gif  ax.gif

tada kažkas kitas ne taip suprato bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 23 spalio 2009 - 09:13
Jums leidus sukursiu nauja temuke wink.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2009 10 23, 10:12)
Jums leidus sukursiu nauja temuke wink.gif

ti aiškiai 4u.gif Tik pribaikim šią biggrin.gif
Atsakyti
Nu pribaigiam smile.gif

kas cia zadejo nuotrauku kokiu tai deti, kazkaip nespalvinga ta musu temuke biggrin.gif

o va cia nauja tema :

NAUJA TEMA

Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2009 10 23, 10:42)
Labas rytas!

Vajuta, darydama komisa, tik gerai atsirink priimamus rubelius. Nebijok pasakyti ne akivaizdziai prastiems, nes irgi visko prisiziurejus esu  doh.gif  Bet siaip kai suorientuoji savo klientus, tai paskui ir nebenesa visokio slamsto. Siaip kaune kiek esu apsilankiusi komisuose, visai nebloga nuomone apie viena, bet prekytes tai tikrai ohoho. Kainos nemazos, bet tikrai verta... O del konkurentu, tai tikrai nepergyvenk, net jeigu ir salia atsidarytu... Atsirenka zmones pagal prekes kur pirkti smile.gif

Mileja, as irgi noreciau pas tave atvaziuoti, tik nezinau kaip elgtis su pirkimu, dar juk ir savo patalpu neturiu  blush2.gif  bet labai idomus pasiulymas, o tu gal ir veliau planuoji vaziuoti i uk rubeliu atsirinkineti? Padarytume bizniuka  cool.gif  mirksiukas.gif Beje, mergaites is kitu miestu, jeigu yra noro tu atrusiuotu, galiu ju paimti Jums, o prie progos vaziuodamos pro Kauna pasiimtumet... Masina mano didele, telpa daug... Siaip vyras vaziuos kita savaite i Klaipeda, tik nezinau ar tures laiko tiems pervezimams  doh.gif

Himeko, uzsienyje devetus surenka, buna rusiuoja vietoje, buna isveza nerusiuotus. Susirasti kompanijas, kurios tai daro nera sunku, bet bendradarbiauti su jomis tiesiogiai sudetinga, jeigu prekiaujama mazmena, o ne didemena... Nes kiekiai turi buti ispudingi... Siaip kiek zinau LT yra imoniu, kurios LT rinkai atrusiuotu net nepardavineja, o izveza tolyn...  Dazniausiai i Rusijos rinka prastesnius, o geresnes kokybes atrusiuotus netgi atgal i ta pacia UK.

labas rytas smile.gif , planuoja aziuoti ir veliau, nes per sias kelias dienas nemazai jau pardaviau thumbup.gif. dar labai noreciau, kad gal i asmenini zinute parasytumet, butent kaip pvz noretumet, kad butu surusiuota, po kiek sudeta, nes dabar, kai pirmas kartas, tai dejau tiesiog i maisus, kokius turejau ir tiek smile.gif
Atsakyti
įdomi informacija turinčioms patentus:
http://www.lrytas.lt...d...d=99&view=2
Atsakyti
QUOTE(astaja @ 2009 10 23, 07:02)
Tilžės turguj prekiavau, bet.... nebeprekiausiu g.gif . Matai, visur skirtingai kai važinėji - vienam miestely 6, kitam 5 , kai kur ir po 10 Lt ima seniūnija, o kai kur iš viso nemoki  ax.gif  mirksiukas.gif. Tai va ten ir buvau kur mokėt nereikia  tongue.gif

o tai kaip suprasti tilzes turguj nereikia moket jus prekiaujat netoli gal kioskelio ten salia vezimukai gal ax.gif g.gif
o kaip is anksto reikia susimoketi kad nori kokiam miestely prekiauti, o cia pvz 6litau jau uzmenesi ar kaip rolleyes.gif g.gif
Atsakyti