Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IV tema)

Mano du nestuke.gif vaikus auginas tik nezinau kokie, pagal viska kaimiskas dryziukas arba raudonas ir vienas is mandesniu kazkuris, nes neuzsirasiau nieko ant vazoniuku, o jau susipyniau gausybej lotuliukas.gif
Atsakyti
registruojuos ir as naujoj temelej ax.gif ,nu MADERIR GROZYBIU IKELEI
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 09 29, 21:09)
registruojuos ir as naujoj temelej  ax.gif ,nu MADERIR GROZYBIU IKELEI

Matau, kad ji pagelbėjo evers mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš vakar patikrinau savo shetelenginius svogūnus : liberty jau kažkas lenda bigsmile.gif , o baltoji nimfa turbūt serga raudonlige doh.gif , po viršutiniu lukštu radau puvinį ir tokių raudonumų. Kol kas apipjausčiau ir pamerkiau į kalio permanganatą. Vat tik bijau kad kitos neužsikrėstų, bet iš kitos pusės jos parduotuvėj ten vienoj krūvoj stovi tai gali būt ir kitos užsikrėtę scare.gif Nusipirkau humbedžio (tikiuosi nenusišnekejau biggrin.gif ), tai galvoju ar geriau jame pamirkyti prieš sodinant ar visus actara nupurkšt g.gif
Atsakyti
Actara yra sisteminis insekticidas nuo įvairiausių kenkėjų ir amarų, todėl nuo raudonligės abejoju ar padėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 09 30, 09:02)
Actara yra sisteminis insekticidas nuo įvairiausių kenkėjų ir amarų, todėl nuo raudonligės abejoju ar padėtų  g.gif

O kas galėtų padėti nuo raudonligės? ax.gif Jau supratau reiktų fungicido smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cunami: 30 rugsėjo 2009 - 08:17
QUOTE(Teska @ 2009 09 29, 16:37)
Ice tea AČIŪ UŽ NAUJĄ TEMĄ čiupk baliončiką  4u.gif  ir
[attachmentid=185253]

Imčiau šitas natūra wub.gif mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aleksote karmelitoj yra amarilių po 5 litus. nužydėję. vieną pasiėmiau, nes antras žiedas išleistas thumbup.gif įtariu, akd beveislis, o spalva tb balta su raudonais dryžiais unsure.gif
Atsakyti
mergos nenervinkit visokiom egzotinėm doh.gif , Įdedat tokių grožių ir man vos ne visko iš eilės norisi bigsmile.gif Jei būtų: nuvažiuoji, papigiai nusiperki, tai ant palangės minimum 3 eilėm vazonai stovėtų blush2.gif
Atsakyti
Mano tai kazkokiais raupliukais ale spuogiukais keliu amarilku lapai pasidenge, bet cia kazkas man neaiskaus.
Ice tea as ir naturoj griebciau
Tik neuzpykit, kad ne i tema
Mergos reikia pagalbos, bet ne i tema, as darau darba marketingo ir apklausa, tai kuri netingetu 5min. atsakinet i kl. parasyciau nuoroda i az.
Atsakyti
Nusipirkau RIMI Tropical Orange bis.gif Buvo akcija 9,99 kainavę 14,99 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 01, 08:45)
Nusipirkau RIMI Tropical Orange bis.gif Buvo akcija 9,99 kainavę 14,99 thumbup.gif

Prašom vaizdų širdims pamalonint photo.gif ploja.gif
Atsakyti