Mano du
vaikus auginas tik nezinau kokie, pagal viska kaimiskas dryziukas arba raudonas ir vienas is mandesniu kazkuris, nes neuzsirasiau nieko ant vazoniuku, o jau susipyniau gausybej
registruojuos ir as naujoj temelej
,nu MADERIR GROZYBIU IKELEI
QUOTE(egleja @ 2009 09 29, 21:09)
Matau, kad ji pagelbėjo evers
O aš vakar patikrinau savo shetelenginius svogūnus : liberty jau kažkas lenda
, o baltoji nimfa turbūt serga raudonlige
, po viršutiniu lukštu radau puvinį ir tokių raudonumų. Kol kas apipjausčiau ir pamerkiau į kalio permanganatą. Vat tik bijau kad kitos neužsikrėstų, bet iš kitos pusės jos parduotuvėj ten vienoj krūvoj stovi tai gali būt ir kitos užsikrėtę
Nusipirkau humbedžio (tikiuosi nenusišnekejau
), tai galvoju ar geriau jame pamirkyti prieš sodinant ar visus actara nupurkšt
Actara yra sisteminis insekticidas nuo įvairiausių kenkėjų ir amarų, todėl nuo raudonligės abejoju ar padėtų
QUOTE(jediara @ 2009 09 30, 09:02)
Actara yra sisteminis insekticidas nuo įvairiausių kenkėjų ir amarų, todėl nuo raudonligės abejoju ar padėtų 
O kas galėtų padėti nuo raudonligės?
QUOTE(Teska @ 2009 09 29, 16:37)
Ice tea AČIŪ UŽ NAUJĄ TEMĄ čiupk baliončiką
ir
[attachmentid=185253]
[attachmentid=185253]
Imčiau šitas natūra
Aleksote karmelitoj yra amarilių po 5 litus. nužydėję. vieną pasiėmiau, nes antras žiedas išleistas
įtariu, akd beveislis, o spalva tb balta su raudonais dryžiais
mergos nenervinkit visokiom egzotinėm
, Įdedat tokių grožių ir man vos ne visko iš eilės norisi
Jei būtų: nuvažiuoji, papigiai nusiperki, tai ant palangės minimum 3 eilėm vazonai stovėtų
Mano tai kazkokiais raupliukais ale spuogiukais keliu amarilku lapai pasidenge, bet cia kazkas man neaiskaus.
Ice tea as ir naturoj griebciau
Tik neuzpykit, kad ne i tema
Mergos reikia pagalbos, bet ne i tema, as darau darba marketingo ir apklausa, tai kuri netingetu 5min. atsakinet i kl. parasyciau nuoroda i az.
Ice tea as ir naturoj griebciau
Tik neuzpykit, kad ne i tema
Mergos reikia pagalbos, bet ne i tema, as darau darba marketingo ir apklausa, tai kuri netingetu 5min. atsakinet i kl. parasyciau nuoroda i az.
Nusipirkau RIMI Tropical Orange
Buvo akcija 9,99 kainavę 14,99
QUOTE(diasaja @ 2009 10 01, 08:45)
Prašom vaizdų širdims pamalonint