Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IV tema)

QUOTE(Teska @ 2009 09 30, 16:09)
Mano tai kazkokiais raupliukais ale spuogiukais keliu amarilku lapai pasidenge, bet cia kazkas man neaiskaus.

Pas mane irgi vienas su raupsais blush2.gif Bet kažkaip auga sau, kitų neužkrečia (nes čia tie 3in1), sau žydėjo, į svogūną nesimeta tie raupsai ir nieko nesako, nerėkia naktimis. Tai aš jį taip ir palikus turiu mirksiukas.gif
Gali man siųsti į až, nes pati marketingą baigus ir žinau KĄ TAI REIŠKIA doh.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2009 10 01, 08:45)
Nusipirkau RIMI Tropical Orange bis.gif Buvo akcija 9,99 kainavę 14,99 thumbup.gif

Nu psio- daugiau kaip savaitė praėjo nuo paskutinio pirkimo tongue.gif - važiuosiu ir aš į RIMI thumbup.gif thumbup.gif Tik kažin ar mūsų kaimo rimi bus amarilių g.gif g.gif
Atsakyti
Ice tea, o kur jūsų kaimas? unsure.gif Aleksoto kaime tai nėvienos rimi, o kitur lyg visur yra mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 10 01, 09:16)
Ice tea, o kur jūsų kaimas? unsure.gif Aleksoto kaime tai nėvienos rimi, o kitur lyg visur yra mastau.gif

A.Šančiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet ten TIKRAI kaimo parduotuvė- jei nori pasijusti kaime, kviečiu atvažiuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 01, 08:40)
A.Šančiai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bet ten TIKRAI kaimo parduotuvė- jei nori pasijusti kaime, kviečiu atvažiuoti  mirksiukas.gif

ai, tai jūs turit rimi prancūzų g., teko būti smile.gif o man apie kaimą gali nepasakoti - bent penkios karvės priešais langus ganosi tongue.gif bet mes dar miestas cool.gif beje, vieninetelis arti privežantis mikras iš mūsų kaimo į jūsų važiuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2009 10 01, 09:00)
Prašom vaizdų širdims pamalonint  photo.gif  ploja.gif

dar tik bando žiedukus rodyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 10 01, 09:43)
ai, tai jūs turit rimi prancūzų g., teko būti smile.gif o man apie kaimą gali nepasakoti - bent penkios karvės priešais langus ganosi  tongue.gif bet mes dar miestas  cool.gif beje, vieninetelis arti privežantis mikras iš mūsų kaimo į jūsų važiuoja  smile.gif

51 mirksiukas.gif
Jei ką rasiu, tai pakviesiu tave į RIMI thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jauciu man iki Savo reikia tapset, o gal kur prie Redos bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 01, 09:58)
Jauciu man iki Savo reikia tapset, o gal kur prie Redos bus  g.gif

Aha bigsmile.gif nulėk, tada ir aš jeigu ką tenai nulėksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip Jums gerai, o aš neturiu kur lėkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 01, 09:40)
kaip Jums gerai, o aš neturiu kur lėkti  verysad.gif

nėra Rimi pas jus? unsure.gif neliūdėk, tuos sezonas prasidės console.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 10 01, 11:01)
nėra Rimi pas jus?  unsure.gif neliūdėk, tuos sezonas prasidės console.gif

Taigi Jurbarke Rimi nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 01, 10:30)
Taigi Jurbarke Rimi nėra  doh.gif

niu, Maxima yra, tikreai atveš, taigi amarilių sezonas prasidės ax.gif buvau įsitikinusi, kad tu iš Biržų unsure.gif
Atsakyti