Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IV tema)

QUOTE(Dvi @ 2009 10 13, 11:06)
Teska - 1 - Papilio, Lima, Cybister Tango

Žinai brauk mane lauk
Atsakyti
Aš taip pat galvoju, kad rizika didelė - gali nebūti nei gėlių, nei pinigų cry.gif

Laukiam žinių iš Čekijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 13, 13:28)
Aš taip pat galvoju, kad rizika didelė - gali nebūti nei gėlių, nei pinigų  cry.gif

Laukiam žinių iš Čekijos  4u.gif

Čekam reikia laišką parašyt, mielai parašyčiau bet angliškai schmoll.gif
Atsakyti
Labai norėjau nuvažiuoti į Čekiją (bandžiau MB kalbinti), sakiau visai šeimai padarysime ekskursiją, bet kai sužinojo mano tikslus, visiems noras praėjo, bet aš vistiek mažytę viltį turiu ten nuvykti biggrin.gif O dabar gerai bus ir paštu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 13, 13:05)
We can ship the bulbs but we cannot control what happens with customs inspectors and postal delivery.  Sometimes international orders are lost and we do not charge enough to replace them or refund them no matter what.  So if you order, you must be willing to accept the risk of loss.

Tikrai nerekomenduoju, pro muitinę vargu ar praeis. Iš šito parašymo matosi, kad jokio fitosanitarinio sertifikato jie neturi. Geriau jau iš čekų.
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 13, 13:19)
O iš kur tu siuntei aną kartą  blush2.gif Ir kokia kaina maždaug gaunasi  g.gif

Kainos +- tokios kaip Svedijoj. Uztat 40-50 Lt kaina Svedijoj man neatrodo didele, ir jei nereikia vazotis su uzsakymu, kreditines mokejimais ir siuntimais, as mieliau sumoku cia litu kitu brangiau ir is karto vaziuoju namo su issirinktais svogunais. Albume, kur buvau imetus linka, prie nuotrauku jos surasytos, per metus nelabai ir pasikeite - gali paziureti. + siuntimas i LT ir + issiuntinejimas jums i namus. Jei didesnis kiekis (5-6 svogunai, priklausmai nuo kanos), atsiuncia nemokamai. Tik is ten siusdama as is karto prasyciau jusu po + 3Lt uz kiekviena svoguna uz savo kreditines korteles naudojima ir administravima blush2.gif Jei rimtai svarstytumet tokia galimybe, reiktu patikrinti ka jie turi ir kokios siais metais kainos.Jei ne, jokiu problemu, galit uzsakineti ir per cekus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 13 spalio 2009 - 13:18
Dvi, kiek kainuotų siuntimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 13, 14:05)
Dvi, kiek kainuotų siuntimas  blush2.gif

Paziuresiu, parasysiu veliau, gal velai vakare. Dabar susirinkime, nelabai galiu rasyti blush2.gif
Atsakyti
Parašiau laišką čekam rusiškai, pažiūrėsim ar atrašys. Labai jau smalsu
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 13, 14:21)

4u.gif o kokiam puslapy ziurim....... g.gif ikelk nuoroda.... blush2.gif jai gali.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 10 13, 14:01)
Kainos +- tokios kaip Svedijoj. Uztat 40-50 Lt

Nu nelabai galėčiau sau leisti už tokią kainą užsipirkti gėlių verysad.gif Va jei būtų apie 20 lt, tai imčiau DĖŽĖMIS thumbup.gif thumbup.gif
Gal tada geriau laukiam čekų.
Arba po vieną brangią gėlytę kas metai iš Švedų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 13 spalio 2009 - 13:27
QUOTE(Teska @ 2009 10 13, 14:21)

lauksim atsakymu rolleyes.gif
Atsakyti
Parašiau į šiuos du:
pirmas
antras
Tai žinant mano menkas rusų kalbos žinias gal kaip nors susikalbėsim
Ir gal kuri iš mokančių angiškai nepatingėtų parašyt po laiškiuką, nes aš nelabai žinojau ir ko klausti reikia blush2.gif Tai paklausiau tik ar siunčia, ir kiek siuntimas kainuoja blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teska: 13 spalio 2009 - 13:32