Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IV tema)

QUOTE(evers @ 2009 10 13, 14:25)
4u.gif o kokiam puslapy ziurim....... g.gif ikelk nuoroda.... blush2.gif jai gali.... mirksiukas.gif

CIA, passwordas ziedeliai

QUOTE(Ice tea @ 2009 10 13, 14:26)
Nu nelabai galėčiau sau leisti už tokią kainą užsipirkti gėlių  verysad.gif Va jei būtų apie 20 lt, tai imčiau DĖŽĖMIS  thumbup.gif  thumbup.gif
Gal tada geriau laukiam čekų.
Arba po vieną brangią gėlytę kas metai iš Švedų  mirksiukas.gif

Deaja, deja, po 20 Lt as tokiu neradau niekur. Nei internete, nei parduotuvese. schmoll.gif
O tu nenori patikrinti Zalios stoteles parduotuves? Jie kartais turi grazesniu, gal bus pigiau?

Kadangi issivyste tokia diskusija, visos, kurios dar nepersigalvojot ir vis dar norit is Svedijos parduotuves, parasykit man i AZ, kad tikrai nepersigalvojot. Nelabai noreciau paskui sedeti su maiseliu svogunu, kuriuos po to persigalvojot ir nebenorit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 13 spalio 2009 - 13:48
QUOTE(Dvi @ 2009 10 13, 14:31)
CIA, passwordas ziedeliai
Deaja, deja, po 20 Lt as tokiu neradau niekur. Nei internete, nei parduotuvese. schmoll.gif

Kadangi issivyste tokia diskusija, visos, kurios dar nepersigalvojot ir vis dar norit is Svedijos parduotuves, parasykit man i AZ, kad tikrai nepersigalvojot. Nelabai noreciau paskui sedeti su maiseliu svogunu, kuriuos po to persigalvojot ir nebenorit  biggrin.gif

Dėl mano svogūno BŪK RAMI- aš TIKRAI IMSIU thumbup.gif thumbup.gif O kitais metais (gal net ir pavasarį hihihi.gif) norėsiu dar kokios vienos BRANGIOS LABAI VEISLINĖS mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 13 spalio 2009 - 13:47
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 13, 14:46)
Dėl mano svogūno BŪK RAMI- aš TIKRAI IMSIU  thumbup.gif  thumbup.gif O kitais metais (gal net ir pavasarį hihihi.gif) norėsiu dar kokios vienos BRANGIOS LABAI VEISLINĖS  mirksiukas.gif

OK. Aciu. Pavasari balandzio men galima bus daryti dar viena uzsakyma. As tada dar uzsakyciau mamai motinos dienai. Taip kad mes pavasariui jau 2 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 13, 14:29)
Parašiau į šiuos du:
pirmas
antras
Tai žinant mano menkas rusų kalbos žinias gal kaip nors susikalbėsim
Ir gal kuri iš mokančių angiškai nepatingėtų parašyt po laiškiuką, nes aš nelabai žinojau ir ko klausti reikia  blush2.gif  Tai paklausiau tik ar siunčia, ir kiek siuntimas kainuoja  blush2.gif  ax.gif

tai jei suprantu ten amarilis iseina 22-30lt....be siuntimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 13, 14:29)
Parašiau į šiuos du:
pirmas
antras
Tai žinant mano menkas rusų kalbos žinias gal kaip nors susikalbėsim
Ir gal kuri iš mokančių angiškai nepatingėtų parašyt po laiškiuką, nes aš nelabai žinojau ir ko klausti reikia  blush2.gif  Tai paklausiau tik ar siunčia, ir kiek siuntimas kainuoja  blush2.gif  ax.gif

Tiek ir užtenka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 10 13, 14:51)
tai jei suprantu ten amarilis iseina 22-30lt....be siuntimo g.gif

Papilio gaunasi 41 Lt + siuntimas. Svedijoj 43 Lt. Parktiskai sumokejau tiek pat.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 10 13, 15:01)

Žinai, dar sugalvojau, kad man pažiūrėk Giraffe ir Zombie. TIKRAI imčiau, jei būtų wub.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau kursą 0,13kursas pirkimo, tai dar idomu kiek siuntimas jeigu siunčia.
Atsakyti
Abu as 1 kazkuri? Parasyk keliu is viso nori ir koks pageidavimo eiliskomas (1-noriu labiausiai, 6-noriu is viso saraso maziausiai)
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 13, 15:07)
Pažiūrėjau kursą 0,13kursas pirkimo, tai dar idomu kiek siuntimas jeigu siunčia.

Kursas yra 10 kronų- 1,337 (1,34) lt mirksiukas.gif
Joooo, man irgi įdomu kiek dar siuntimas gaunasi g.gif Nes jau kuriuos nusižiūrėjau, kaina gaunasi apie 35 lt plius siuntimas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Dvi @ 2009 10 13, 15:09)
Abu as 1 kazkuri? Parasyk keliu is viso nori ir koks pageidavimo eiliskomas (1-noriu labiausiai, 6-noriu is viso saraso maziausiai)

Jau supratau, kad pasimetei doh.gif

Aš IMSIU TRIS svogūnus:
1. kažką iš Cybister (Tango, Evergreen, bile kas)
2. Zombie
3. Giraffe
thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 13, 15:12)
Jau supratau, kad pasimetei  doh.gif

Aš IMSIU TRIS svogūnus:
1. kažką iš Cybister (Tango, Evergreen, bile kas)
2. Zombie
3. Giraffe
thumbup.gif  thumbup.gif

OK. Dabar viskas savo vietose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 13, 15:12)
Kursas yra 10 kronų- 1,337 (1,34) lt  mirksiukas.gif
Joooo, man irgi įdomu kiek dar siuntimas gaunasi  g.gif Nes jau kuriuos nusižiūrėjau, kaina gaunasi apie 35 lt plius siuntimas  unsure.gif

O tai aš ne taip pat parašiau g.gif nu gal to 0,004 nedarašiau g.gif
Atsakyti