Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IV tema)

cia daugybe grazumeliu....lygtais cia maciau......pasizvalgymui....
gal rasit kam ko reikia.... blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 15, 12:02)
Tikrai maniškis thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Dėkui, Ice tea 4u.gif  4u.gif  4u.gif Kviečiu visas į krikštynas thumbup.gif  essen.gif  gathering.gif  drinks_cheers.gif  friends.gif  yahoo.gif  assa.gif

Prašom nepamiršt baltos mišrainės essen.gif essen.gif essen.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 10 15, 11:40)
tokio vaikuti gavau ir as..tad dabar auginuos...nu paprastas,bet neprastas.... thumbup.gif  mirksiukas.gif

gal panasus...truputy aky uzmeciau... blink.gif ...net nezinau....
Atsakyti
Amarilių augintojos pietauja gathering.gif arba baltą mišrainę pas Ice Alfresco kabina thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, kurios mokat gerai lenkiškai pažiūrėkit šitą psl., ką jos ten pasodinę tokius juodus mažus ir dygsta amariliai. Vaikiukai tokie negalėtų būti?
http://www.floraforu...ic,2383.60.html
lenkų forumas apie amralius
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 15, 12:56)
Merginos, kurios mokat gerai lenkiškai pažiūrėkit šitą psl., ką jos ten pasodinę tokius juodus mažus ir dygsta amariliai. Vaikiukai tokie negalėtų būti?

Amarilius galima iš sėklų auginti, bet as niekaip tuose žieduose jų nerandu, arba nežinau kur ieškot. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 15, 11:56)

seklos ten. kaip sykis neseniai apzhiurejau internete amariliu seklas. bet nusprendzhiau, kad neturechiau kantrybes ish ju augalus augintis ax.gif jau pakankamai sunku sulaukt kol svogunas prazhys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 10 15, 13:14)
seklos ten. kaip sykis neseniai apzhiurejau internete amariliu seklas. bet nusprendzhiau, kad neturechiau kantrybes ish ju augalus augintis ax.gif jau pakankamai sunku sulaukt kol svogunas prazhys lotuliukas.gif

O kur matei? Prašom apšviest kaimą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 15, 12:56)

Jo jo- sėklos mirksiukas.gif kaip ir svogūnus juk pirma sėklas pasodina, o paskui užauga svogūniukai, kuriuos mes pas save į daržus sodinam mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(evers @ 2009 10 15, 12:13)
gal panasus...truputy aky uzmeciau... blink.gif ...net nezinau....

Aha- ir man panašus drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 15, 12:15)
O kur matei? Prašom apšviest kaimą  doh.gif

ai, nugi internete,- pvz, ebay.de,
va i shita labai spoksojau:
andu kalnu amarilis
arba i Charisma

paskiau http://www.b-and-t-world-seeds.com/, pvz yra seklu visokiu rolleyes.gif

ash chia bishki jusu temute paskaitinejau, ir uzhsikabinau. Aishku, gi nepradesiu nuo bet ko lotuliukas.gif ,- tai renkuosi kokia chia grazhuole 'pradzhiai' nusipirkt ax.gif Shi savaitgali, beje, Olandijos Keukenhof parke didzhiuuuule svogunu muge...nors vazhiuok g.gif juo labiau, busiu vos uzh 150km rolleyes.gif
Atsakyti

user posted image
[/quote]
atsiprasau kad pasikolinsiu nuotraukele as ir tokia turiu ir man atrodo su vaikiuku....jei nesumaisius galvu....
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2009 10 15, 11:20)
ŽJ, labai gražūs žiedai smile.gif

o mano orchidėja netikėtai pražydo  biggrin.gif (už 5 litus tas)

user posted image
Papildyta:
user posted image

man jis toks oranžinis lyg, dar neturiu tokio smile.gif o jau koto tvirtumas  blink.gif bijau, kad neišvirstų smile.gif

Nu ir dar karta atsiprasau............ o sitoks amarilis ir pas mane yra gaila bet pavadinimu tikrai nezinau.
Tai dar kas baltu idekit tik pas mane tusciaviduris, bet irgi grazus...
Papildyta:
O tos seklos tai man atrodo turetu buti gale ziedo kur buna toks bumbuliukas zalias...tai as manau ten subresta seklos....nors dar nebandziau ieskot bet jau kai prazys tai ieskosiu,,,,
Atsakyti
Būtų įdomu pabandyti auginti iš sėklų ax.gif (jei kantrybės užtektų blush2.gif )
Atsakyti