Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IV tema)

QUOTE(Teska @ 2009 10 15, 15:22)
Oi mergos kaip aš jums pavydžiu, nu net nebe visai baltai  blush2.gif

O aš jau pradedu pinigus iš kojinės traukti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 15, 15:24)
O aš jau pradedu pinigus iš kojinės traukti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O kad iš kojinės išlystų kokis didelis pinigas, vakar čiut nesusigundžiau vilnonia patalyne, bet prisiminiau, kad gėliukų atsisakiau, tai ir patalynės galiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 15, 15:32)
O kad iš kojinės išlystų kokis didelis pinigas, vakar čiut nesusigundžiau vilnonia patalyne, bet prisiminiau, kad gėliukų atsisakiau, tai ir patalynės galiu  doh.gif

Ale rimtai- gerai, kad nesusigundei, nes juk gėlės svarbiau thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš va irgi susidėliojau prioritetus ir pirmoj eilėj amarilčikai wub.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 15, 15:32)
O kad iš kojinės išlystų kokis didelis pinigas

Būtų gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 15, 15:36)
Ale rimtai- gerai, kad nesusigundei, nes juk gėlės svarbiau  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Aš va irgi susidėliojau prioritetus ir pirmoj eilėj amarilčikai  wub.gif  tongue.gif

Mano prioritetų tai šiuo metu printeris, amariliai, amariliai, amariliai, nu o tada arveko ar kokios ten jau net pavadinimą pamiršau avies vilnos patalynė.
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 15, 15:42)
Mano prioritetų tai šiuo metu printeris, amariliai, amariliai, amariliai, nu o tada arveko ar kokios ten jau net pavadinimą pamiršau avies vilnos patalynė.

KAM TAU TO PRINTERIO g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 15, 15:44)
KAM TAU TO PRINTERIO  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Reikia labai darbo neturiu, tai neturiu kur atsispausdinti nemokamai, tai reikia savo tada
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 15, 15:45)
Reikia labai darbo neturiu, tai neturiu kur atsispausdinti nemokamai, tai reikia savo tada

Suprantu, kad reikia, bet KAM TAU TO PRINTERIO lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 15, 15:48)
Suprantu, kad reikia, bet KAM TAU TO PRINTERIO  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu ko tu kabinėjiesi g.gif nu negaliu mindai čia ant skaudžių temų, raudosiu tuoj, nes man Dvi nieko neparveža doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teska: 15 spalio 2009 - 14:55
QUOTE(Teska @ 2009 10 15, 15:54)
Nu ko tu kabinėjiesi  g.gif  nu negaliu mindai čia ant skaudžių temų, raudosiu tuoj, nes man Dvi nieko neparveža  doh.gif

blush2.gif atsiprašau- įsijaučiau ax.gif, užsivedžiau frusty.gif Nepyk, aš tau vaikiuką užauginsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 15, 17:01)
Nepyk, aš tau vaikiuką užauginsiu  mirksiukas.gif

Koks nors pašalietis įlindęs ir paskaitęs šią žinutę pasimestų - moteriškė kitai moteriškei žada vaikiuką užauginti g.gif

O man Ermitažas nuo darbo 20 min tongue.gif . Bet šiandie nevažiuosiu, ir taip jau laukia papildymas. Bet kaip sakė viena mano bendradarbė "Ženščyny slabyje suščestva, nemogut ustajat pered..."
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 15, 16:01)
blush2.gif atsiprašau- įsijaučiau ax.gif, užsivedžiau  frusty.gif Nepyk, aš tau vaikiuką užauginsiu  mirksiukas.gif

Aga atsiminsiu, kad vaikiukai pirmoj vietoj man ax.gif O kai va nukauki, tuoj pas žmones atsiranda ir prabunda giliai miegojusi sąžinė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 10 15, 16:09)
Koks nors pašalietis įlindęs ir paskaitęs šią žinutę pasimestų - moteriškė kitai moteriškei žada vaikiuką užauginti g.gif

Blaivas nesupras, girtam nerūpės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti