Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IV tema)

Mano Rimiukas irgi dovana sau metiniu proga, tik gryžo MB sakau - ačiū tau labai už gėlę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 01, 11:30)
Taigi Jurbarke Rimi nėra  doh.gif

Čia tai bent blink.gif Pasirodo mus nedaug kilometrų skiria mirksiukas.gif O aš pernai Jurbarke kelis amarilius maximoj pirkau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2009 10 01, 15:27)
Aš stengiuosi sodinti į vos didesnius vazonus, nes sako, kad mažesniuose geriau žydi  ax.gif

Jeigu per didelis vazonas, viskas išeis į šaknis ir lapus-žiedų nebus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 10 01, 12:41)
Nors aš ne "kaime" gyvenu, bet mano rimi neturi beveik gėlių o juo labiau vazoninių g.gif .  Patarkit, gal man šiek tiek nurimti su gėlių pirkimais?  blush2.gif Kai parsinešiau baltai žydintį, tai mama sako "gal sustok, biški. ir taip neturi kur statyti". O aš pamatau kokio neturiu, jau ir norisi doh.gif

Man ir tas pats mirksiukas.gif Tik vyras nustemba-tu dar tokio neturi?
Atsakyti
sveikutės. aš irgi prisijungsiu prie jūsų 4u.gif
pernai vyras pastebėjęs kaip varvinu seilę dėl balto amarilio padovanojo prieš Kalėdas. Amarilio žiedai balti, nerealiai gražiai žydėjo. per vasara išleido 4 didelius sodrius lapus ir dabar sustojo - nieko nebeleidžia, bet ir negelsta. Tai ar pjaunat tokios būsenos gėlei lapus ramybės periode?
labai noriu, kad vėl taip gražiai žydėtų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 01, 17:06)
Čia tai bent blink.gif Pasirodo mus nedaug kilometrų skiria mirksiukas.gif O aš pernai Jurbarke kelis amarilius maximoj pirkau blush2.gif
Papildyta:

O iš kur Tu esi? ax.gif g.gif
Dar į Jurbarką gali nevažiuoti - amarilių nėra schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 01 spalio 2009 - 17:58
QUOTE(jediara @ 2009 10 01, 18:58)
O iš kur Tu esi?  ax.gif g.gif 
Dar į Jurbarką gali nevažiuoti - amarilių nėra  schmoll.gif

Kur bėga Šešupė ........Kontrabanda užsiminėjam-Rusiją matau iš savo kiemo.
Kaip gerai, kad perspėjai aciuks.gif jau būčiau norėjus palėkti assa.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 01, 23:34)
Kur bėga Šešupė ........Kontrabanda užsiminėjam-Rusiją matau iš savo kiemo.
Kaip gerai, kad perspėjai aciuks.gif jau būčiau norėjus palėkti assa.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingucci @ 2009 10 01, 17:21)

aš dar nekirpčiau - mažiau liečiau ir luktelčiau, kad imtų gelsti. maniškiai ėmė gelsti jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingucci @ 2009 10 01, 18:21)
sveikutės. aš irgi prisijungsiu prie jūsų  4u.gif
pernai vyras pastebėjęs kaip varvinu seilę dėl balto amarilio padovanojo prieš Kalėdas. Amarilio žiedai balti, nerealiai gražiai žydėjo. per vasara išleido 4 didelius sodrius lapus ir dabar sustojo - nieko nebeleidžia, bet ir negelsta. Tai ar pjaunat tokios būsenos gėlei lapus ramybės periode?
labai noriu, kad vėl taip gražiai žydėtų...  ax.gif

Suretink liejima dvigubai, o po kiek laiko visai nebeliek ir prades gelst lapai.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 01, 16:23)
Man ir tas pats mirksiukas.gif Tik vyras nustemba-tu dar tokio neturi?

lotuliukas.gif

nu bet kaip matau cia ligoniu ratelis susirinkes tongue.gif MB pamates gele irgi juokesi, sakau nesijuok iki tavo gimtadienio pamatysi kaip ji grazai suzydes biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai iki geltimo lieju normaliai (nu pagal išdžiuvimo lygį), bet jei jau gelsta, tai gelsta. Pati niekada nedarau kad gelstų ax.gif

O vakar RIMI papirkau Sweet Pink. Svogūnas nėra labai superinis, bet .... dar tokio neturiu blush2.gif Tik LABAI bijau, kad sužydės eilinis raudonas doh.gif Nu greit bus matyt, nes žiedstiebis jau GERAS thumbup.gif thumbup.gif

Turėtų būti toks wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 02, 09:25)
O vakar RIMI papirkau Sweet Pink.

Gražuolis wub.gif Man atrodo panašių mačiau jau pražydusių RIMI smile.gif
Atsakyti