Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IV tema)

QUOTE(Ice tea @ 2009 10 02, 14:38)
Šitos dalybos gal prieš metus jau įvyko  mirksiukas.gif

Sita tai zinau, nuo to laiko nepraleidziu jokio posto susijusio su nauju vaiku atsiradimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Antras Red Nymph man ax.gif O oranzinis gal koks vienas dar laisvas blush2.gif Nezinau dar neissiskleide is Rimi oranzinis ar jis is ties oranzinis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 02, 14:59)
Norėčiau Red Nymh, jei galima, juk pilnaviduris  blush2.gif

Jau užrezervavau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Teska @ 2009 10 02, 15:21)
Antras Red Nymph man  ax.gif  O oranzinis gal koks vienas dar laisvas  blush2.gif Nezinau dar neissiskleide is Rimi oranzinis ar jis is ties oranzinis  ax.gif

Tai abu rezervuoju ir tau mirksiukas.gif Jei ką, tai oranžinį atšaukt galėsi lotuliukas.gif

O DABAR:
Red Nymph- NEBELIKO
Oranžinis vienas dar laisvas ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 02, 15:24)
Tai abu rezervuoju ir tau  mirksiukas.gif Jei ką, tai oranžinį atšaukt galėsi  lotuliukas.gif

O DABAR:
Red Nymph- NEBELIKO
Oranžinis vienas dar laisvas  ploja.gif  ploja.gif

Man atrodo, kad bus is naujoku arba oranzinis arba ruzavas, bet kad ne raudonas tai tiksliai thumbup.gif
Ok kai jau bus i vaikus panasus, na zinai is pampersu isauge ir patys mokes valgyt, tada as isivaikinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 02, 15:30)
Man atrodo, kad bus is naujoku arba oranzinis arba ruzavas, bet kad ne raudonas tai tiksliai  thumbup.gif 
Ok kai jau bus i vaikus panasus, na zinai is pampersu isauge ir patys mokes valgyt, tada as isivaikinsiu  mirksiukas.gif

Būtinai pasisakysim ir netgi pasirodysim įtėviams mirksiukas.gif
Atsakyti
o kur mano postas dingo apie prasyma Rezervuoti man RED NYMPH g.gif o juk is kart parasiau verysad.gif ... zodziu... as dar tursiu viena balta arctic white ir labai noreciau keisti i pilnaviduri blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 10 02, 15:41)
o kur mano postas dingo apie prasyma Rezervuoti man RED NYMPH g.gif  o juk is kart parasiau  verysad.gif ... zodziu... as dar tursiu  viena balta arctic white ir labai noreciau keisti i pilnaviduri  blush2.gif

Vajėėėėė blink.gif Nu rezervuoju ir tave- gal dar kokį vieną vaiką išstums ax.gif O gal tu norėsi oranžinio bigsmile.gif Bet mano dar vienas KAŽKOKS vaiką auginasi. Tai pirmenybė bus tau rinktis, nes tu man La Pazą augini blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 02, 14:43)
Vajėėėėė  blink.gif Nu rezervuoju ir tave- gal dar kokį vieną vaiką išstums  ax.gif  O gal tu norėsi oranžinio  bigsmile.gif Bet mano dar vienas KAŽKOKS vaiką auginasi. Tai pirmenybė bus tau rinktis, nes tu man La Pazą augini  blush2.gif

thumbup.gif
Atsakyti
As mamai arctic white planavau dovanot, bet kai prazydo superniai man tai galvoju labai deres prie manojo baltuko pukiaus blush2.gif As tai visada perku ne sau, o lieka man doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teska: 02 spalio 2009 - 14:53
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 02, 15:24)
Jau užrezervavau  mirksiukas.gif
Papildyta:

Valiooooo clap.gif , kad tik greičiau užaugtų sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 02, 15:52)
Valiooooo clap.gif , kad tik greičiau užaugtų  sokiai.gif

Kntrybes mes isivaikinsim broliukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 02, 16:00)
Kntrybes mes isivaikinsim broliukus  mirksiukas.gif

Tikrai- KANTRYBĖS, nes dabar jie miega saugiai su mamom-bombom (nes afigienai didelės thumbup.gif ), o paskui kokį sezoną dar greta augs mirksiukas.gif Prieš sodinant nufotkinsiu ir įkelsiu paveizėti. O jūs jau galit po truputį tvarkytis įvaikinimo dokumentus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 02 spalio 2009 - 15:05
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 02, 16:04)
O jūs jau galit po truputį tvarkytis įvaikinimo dokumentus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jo biurokratiniai procesai ilgai užtrunka, dar žiūrėk nepereis mūsų šeimyna psichologinio testo doh.gif Nes iki kol paaugs įvaikis MB šarai nuo mano manijos pavažiuos lotuliukas.gif
Atsakyti