Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Lemyna @ 2009 10 09, 20:55)
Kad aš klaikiai bijau jį darytis  doh.gif tieog dar nelaikas  unsure.gif

Man bent jau pilvą skaudėtų, nugarą, tai ramiau būtų, kad kažkas panašaus vyksta. O dabar nieko  blink.gif  Kaip norėčiau rytoj rasti mmm  rolleyes.gif

Man dar dvi dienas iš eilės klaikiai kraujas iš nosies bėgo, ar tai gali turėti ką nors bendro? Nes šiaip man nebėgdavo niekad  schmoll.gif

Na logiskai pagalvojus gal ir gali kraujas begti,juk nestumo pirmus 3men pas nestuke.gif sokineja spaudimas,jis nebuna pastovus,jei esi jautresne gal del to...nors man taip nera..As nuop irmu dienu jauciau pilvo tempima,tarsi butum persivalgius ir i sonus tempia.Pasidaryk testuka,nors man asmeniskai 5d iki laukiamu mm nerode testukai.parode kaip velavo jau 5d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dinaraop: 10 spalio 2009 - 12:28
QUOTE(dinaraop @ 2009 10 10, 14:19)
Na logiskai pagalvojus gal ir gali kraujas begti,juk nestumo pirmus 3men pas  nestuke.gif  sokineja spaudimas,jis nebuna pastovus,jei esi jautresne gal del to...nors man taip nera..As nuop irmu dienu jauciau pilvo tempima,tarsi butum persivalgius ir i sonus tempia.Pasidaryk testuka,nors man asmeniskai 5d iki laukiamu mm nerode testukai.parode kaip velavo jau 5d.

lietuvoje NT nera pakankamai jautrus, todel dazniausiai nestuma jie parodo tada kai veluoja mmm. Su pirmu nestumu sugadinau begale NT ir parode tik kai mmm velavo savaite laiko. O db gyvenu svedijoje tai cia NT testai daug jautresni ir aisku brangesni, todel dabartini nestuma man parode iki mmm likus 3 d. 4u.gif
Atsakyti
Iš visų pirmoj žinutėj išvardintų požymių abu kartus buvo tik teigiamas testas lotuliukas.gif ir abu kartus jaučiau tokį keistą skonį, lyg metalo, burnoje. Čia panašiai pirmom savaitėm po neatsiradusių mmm blush2.gif
Atsakyti
sveikos mergaites biggrin.gif ,as noriu paklausti ar kam nors buvo ar aplamai buna taip pavizdziui sergi menesinem ir esi nescia?
Atsakyti
Na va, šiandien nuo ryto iki popietės lengvai paskaudėjo pilvą ir pasirodė švelniai rausvos išskyros g.gif tikiuosi, kad tai bus mmm 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Kadangi su vyru bandom antrą leliuką pasigaminti, tai irgi labai stebiu savo savijautą ir organizmo siunčiamus ženklus. Iki mm man dar likę porą dienų. Vis pamaudžia pilvą, atsirado problemų su viduriais (užkietėjo), labai padidėjo mano dirglumas, tiesiog viskas labai erzina. Dariausi NT, bet jis nieko neparodė, tiksliau I. Bet gal dar ir per anksti yra, kad kažką parodytų..?
Atsakyti
QUOTE(sirocco @ 2009 10 10, 22:46)
Labas vakaras. Kadangi su vyru bandom antrą leliuką pasigaminti, tai irgi labai stebiu savo savijautą ir organizmo siunčiamus ženklus. Iki mm man dar likę porą dienų. Vis pamaudžia pilvą, atsirado problemų su viduriais (užkietėjo), labai padidėjo mano dirglumas, tiesiog viskas labai erzina. Dariausi NT, bet jis nieko neparodė, tiksliau I. Bet gal dar ir per anksti yra, kad kažką parodytų..?

bandyk daryti NT kai mmm veluos kelias dienikes, tada tikrai bus tikslus rezultatas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lapinuke @ 2009 10 10, 17:41)
sveikos mergaites biggrin.gif ,as noriu paklausti ar kam nors buvo ar aplamai buna taip pavizdziui sergi menesinem ir esi nescia?

man taip buve nera, bet nemazai merginu ir budamos nestuke.gif serga mmm, taciau mmm buna kiek kitokios nei iprastai. Jos buna trumpos ir negausios.
Atsakyti
sukieteja viduriukai ir mane kamavo pradzioje nestumo ir buvo skaudi krutine...o jau menesiniu dingimas tik patvirtino mano spejimus :)sekmes pasigauti savo leliuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmaa @ 2009 10 07, 18:04)
apsilankyk butinai pas ginekologe, bus paciai ramiau kodel tokia tavo savijauta. O ir as esu girdejus tokiu atveju, kai merginos serga net 5 men budamos nestukes. Kai pajunta judesiukus leliuko, tada tik supranta kad kazaks ne taip  biggrin.gif kantrybes visoms planuojancioms savo leliukus ir lauksim geru ziniu  mirksiukas.gif

Sveiki,
Na va buvau pas gydytojąsmile.gif Aš sveika ir viskas pas mane thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aš+jis @ 2009 10 12, 12:58)
Sveiki,
Na va buvau pas gydytojąsmile.gif Aš sveika ir viskas pas mane  thumbup.gif

na tai smagu girdeti, kad pas tave viskas gerai 4u.gif kaip kitoms sekasi, kurios planuojate savo leliukus ir kurios laukiate tu II juosteliu smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(sirocco @ 2009 10 10, 21:46)

na man ir savaite velavo ir nerode nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapinuke @ 2009 10 10, 16:41)

Mane toks pats klausimas kamuoja smile.gif Diena pries mmm pasidariau NT, lyg ir lyg ir pasirode vaiduokliukas. Po to atejo tos mmm, bet tokiso keistos buvo, negausios, pora dienu pakraujavo silpnai ir viskas. Dar siek tiek patepliojau. Dabar daugiau kaip savaite jau praejo nuo pirmos mmm dienos, mane stipriai troskina, rytasi norisi paguleti, vakarais uzluztu migdydama klecka 21 val. Pasikartojau testuka, matau vaiduokliuka ryskesni. Manau kad NT gali buti nekokybiskas, nes pirkau pati pigiausia, nes ir taip pinigeliu jiem jau esu ismeciusi doh.gif ir ar galejo kazin ta ryskuma itakoti tai, kad kraujavau, jei istikruju laukiuosi? Ir dabar sedziu nezinioje. Vyras jau pyksta del tu gadinamu testu, pacia irgi nervuoja tas, kad "viena diena laukiuosi, kita nebe"... Dabar pasirode tokios isskyros kaip butu formuojantis gleiviu kamstukui, tai ne isskyros, o tokios skaidrios, siek tiek su rusvu tasios gleives... Galvojau apie dar viena NT, nu bet kiek galima... Jauciu palauksiu savaitele ir tiesiai pas daktare echo darytis...
Atsakyti