Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

Sveikos 4u.gif
Kad kazkas su manim vyskta supratau,kai nuo mano megstamiausiu kvepalu supykino biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
noriu ir as prisijungti prie jusu ...ir dar nuomones paklaust kas su manim daros schmoll.gif
situacija tokia kad pereitos mmm buvo labai negausios, o kelias dienas pries mmm pasirode vos vos rausvos isskyros, paskui dingo ir poto prasidejo mmm, kurios truko 4d. kur anksciau budavo visalaik be isimties 7d.
tai va po siu mmm jau yra 43 CD ,o mm niekaip nesulaukiu.(visalaik buna 30-32 CD) smile.gif
labai labai noriu tiketi kad jau esu nestuke.gif
pries savaite NT-neigiamas , siandien taip pat, nematyt nei jokio vaiduokliuko verysad.gif
tai jau nebezinau nei ka manyt...o savijauta tokia kaip kad laukciaus...didelis silpnumas, svaigsta galva, pries pora savaiciu labai pykino gal kokia savaite, o dabar tik labai retai pykina. Taip pat daznai buna keistas skonis burnoj-atrodo kad gelezies atsikandus...ir dar nezinau ar cia tame yra teisybes, kad sako jei laukiesi tai padideja pulsas, o pastarasias 2 savaites maniskis pakiles ir smarkiai... tai jau nebezinau nei ka sau galvot... nestuke.gif ar ne verysad.gif
gal kuriai buvo panasiai
Atsakyti
QUOTE(katyyna @ 2009 10 09, 13:20)
Sveikutes,
noriu ir as prisijungti prie jusu ...ir dar nuomones paklaust kas su manim daros schmoll.gif
situacija tokia kad pereitos mmm buvo labai negausios, o kelias dienas pries mmm pasirode vos vos rausvos isskyros, paskui dingo ir poto prasidejo mmm, kurios truko 4d. kur anksciau budavo visalaik be isimties 7d.
tai va po siu mmm jau yra 43 CD ,o mm niekaip nesulaukiu.(visalaik buna 30-32 CD) smile.gif
labai labai noriu tiketi kad jau esu nestuke.gif
pries savaite NT-neigiamas , siandien taip pat, nematyt nei jokio vaiduokliuko verysad.gif
tai jau nebezinau nei ka manyt...o savijauta tokia kaip kad laukciaus...didelis silpnumas, svaigsta galva, pries pora savaiciu labai pykino gal kokia savaite, o dabar tik labai retai pykina. Taip pat daznai buna keistas skonis burnoj-atrodo kad gelezies atsikandus...ir dar nezinau ar cia tame yra teisybes, kad sako jei laukiesi tai padideja pulsas, o pastarasias 2 savaites maniskis pakiles ir smarkiai... tai jau nebezinau nei ka sau galvot... nestuke.gif  ar ne verysad.gif
gal kuriai buvo panasiai

labukas. Nieko nelauk ir eik pas savo ginekologe, tada tiksliau viska zinosi. Gal kitos priezastys yra, jei NT neigiamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(emely @ 2009 10 09, 09:24)
Mane pykinti pradėjo, dar prieš kelias dienas iki numatytų mėnesinių. O pykina nepriklausomai nuo paros laiko ir nepriklausomai nuo to ar valgiau ar ne. Net atrodo blogiau tada kai alkana esu g.gif . Kolkas pykinimas nestiprus tai savotiškai džiugina  ax.gif Žiūresim kas bus toliau...

na manes visai nepykino. Tik kokia 13 sav buvo keistu sestadieniu, kai ryte atsikelus supykindavo ir tada jau visa diena galvos pakelti negaledavau. bet tik pora biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes tikiuosi nepulsit manes del mano kvailo klausimo norejau paklausti, jei moteris pastojusi ir pirma menesi serga mmm (juk buna tokiu atveju, bet tada tos mmm kiek kitokios buna nu tikruju mmm), tai jos BT turi nukristi ar vistiek laikytis pakilusi? dekui uz atsakymus
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Noriu paklausti jūsų nuomonės, gal ir juoksitės, bet man truputi neramu unsure.gif

Mano mmm visada buvo reguliarios, o savaitę prieš padidėdavo krūtų jautrumas, o ne už ilgo ir pilvo nugaros skausmai, kurie iki pat pradžios vis dažnėdavo ir aštrėdavo.

Dabar mmm. turėjo prasidėti 7-8 d., bet jų nėra, nėra nei krūtų jautrumo nei jokių kitų skausmų schmoll.gif Tik gal kokį kartą ar du prieš laukiamas mmm suskaudo pilvą. Ir viskas, dabar jokių mmm požymių.
Ką jūs manot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 10 09, 20:21)
Sveikos  4u.gif

Noriu paklausti jūsų nuomonės, gal ir juoksitės, bet man truputi neramu  unsure.gif

Mano mmm visada buvo reguliarios, o savaitę prieš padidėdavo krūtų jautrumas, o ne už ilgo ir pilvo nugaros skausmai, kurie iki pat pradžios vis dažnėdavo ir aštrėdavo.

Dabar mmm. turėjo prasidėti 7-8 d., bet jų nėra, nėra nei krūtų jautrumo nei jokių kitų skausmų  schmoll.gif  Tik gal kokį kartą ar du prieš laukiamas mmm suskaudo pilvą. Ir viskas, dabar jokių mmm požymių.
Ką jūs manot? unsure.gif

siaip dazniausiai nestumo przdioje ypac kada turetu buti mmmm skauda pilva, ugara ir t.t., zodziu skausmai buna tokie kaip pries mmm, todel nors ir jau buni nestuke.gif jauciant tokius skausmus dazniausiai tikiesi sulaukti mmm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 10 09, 19:21)
Sveikos  4u.gif

Noriu paklausti jūsų nuomonės, gal ir juoksitės, bet man truputi neramu  unsure.gif

Dabar mmm. turėjo prasidėti 7-8 d., bet jų nėra, nėra nei krūtų jautrumo nei jokių kitų skausmų  schmoll.gif  Tik gal kokį kartą ar du prieš laukiamas mmm suskaudo pilvą. Ir viskas, dabar jokių mmm požymių.
Ką jūs manot? unsure.gif

jei praejo krutu jautrumus, tai turetu greit mm pasirodyti. bet kiekvienai gali buti labai individualu ir gal tu esi butent is tu kuriom krutu jautrumas sumazejo. man tai pagrindinis pozymis ir buvo, kad tas jautrumas laikesi ilgiau nei iprasta nestuke.gif
kaip supratau, mm veluoja, tai testas turetu jau parodyti nestuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2009 10 09, 20:02)
jei praejo krutu jautrumus, tai turetu greit mm pasirodyti. bet kiekvienai gali buti labai individualu ir gal tu esi butent is tu kuriom krutu jautrumas sumazejo. man tai pagrindinis pozymis ir buvo, kad tas jautrumas laikesi ilgiau nei iprasta nestuke.gif
kaip supratau, mm veluoja, tai testas turetu jau parodyti nestuma smile.gif

Kad aš klaikiai bijau jį darytis doh.gif tieog dar nelaikas unsure.gif

Man bent jau pilvą skaudėtų, nugarą, tai ramiau būtų, kad kažkas panašaus vyksta. O dabar nieko blink.gif Kaip norėčiau rytoj rasti mmm rolleyes.gif

Man dar dvi dienas iš eilės klaikiai kraujas iš nosies bėgo, ar tai gali turėti ką nors bendro? Nes šiaip man nebėgdavo niekad schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 10 09, 20:55)
Kad aš klaikiai bijau jį darytis  doh.gif tieog dar nelaikas  unsure.gif

Man bent jau pilvą skaudėtų, nugarą, tai ramiau būtų, kad kažkas panašaus vyksta. O dabar nieko  blink.gif  Kaip norėčiau rytoj rasti mmm  rolleyes.gif

Man dar dvi dienas iš eilės klaikiai kraujas iš nosies bėgo, ar tai gali turėti ką nors bendro? Nes šiaip man nebėgdavo niekad  schmoll.gif

del kraujo is nosies tai net nezinau ar cia gali buti pozymis g.gif gal nuo streso kraujas bega ir mm veluoja? siulyciau vis del to testuka darytis, nes tada bus aisku. dazniausiai pamacius neigiama testa moteris nusiramina ir sulaukia mm.
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2009 10 10, 08:54)
del kraujo is nosies tai net nezinau ar cia gali buti pozymis g.gif gal nuo streso kraujas bega ir mm veluoja? siulyciau vis del to testuka darytis, nes tada bus aisku. dazniausiai pamacius neigiama testa moteris nusiramina ir sulaukia mm.

...man bego kraujas is nosies pora kartu, bet gal apie 4 men. ..ir tai yra normalu, nes padideja kraujo kiekis organizme...bet pacioje pradzioje , nezinau del ko cia galetu... g.gif
Atsakyti
Šiandien vis dar nėra mmm unsure.gif bet ryte pasiražius, pasitampius pradėjo pilvą skausdėti bigsmile.gif bet ne ilgai, kelias minutes pamaudė smile.gif
Jaučiu lauksiu iki pirmadienio ir tada jau pirksiu unsure.gif
Atsakyti