Po to ir menesines velavo, bet nestumo testas nestumo nerode. Parode tik 3 testas 2 juosteles, gydytoja man sake, kad taip gali buti.
Kai as pastojau, vienas pirmuju pozymiu buvo padidejusi krutine. As sportuoju, t.y. begioju ir padidejusia krutine as is karto pastebejau, nes buvo ne taip patogu begti 
Po to ir menesines velavo, bet nestumo testas nestumo nerode. Parode tik 3 testas 2 juosteles, gydytoja man sake, kad taip gali buti.
QUOTE(jurgonse @ 2009 10 30, 15:46)
kokia sunki man buna ta savaite likus iki mm, atrodo is proto issikraustysiu, nes butent siuo metu pasidarau labai nervinga irzli, viskas aplink nervina, net menkiausios smulkmenos, o dar ir visi kiti pozymiai, kaip krutu skausmas strenu maudimas, vis galvoju gal tai ne pms o gal nestumo pozymiai, bet deja vis tenka nusivilt, ir beveik visada zliumbiu kad nepastoju butent likus iki mm savaitei ir mm metu, paskui vel viduj viskas aprimsta vel nuotaika pagereja, i viska daug paprasciau pradedu ziuret, pradedu save nuteikinet kad maziau galvociau apie pastojima, atsipalaiduociau. ir pastebejau kad nete pradedu ieskot informacijos apie pirmuosius nestumo pozymius butent likus 1 sav iki mm 
pazistamas jausmas
sveikos, o as labai bijau
su vyru visada saugomes gumytemis bet vat viena diena labai norejom ir nebuvo ju po ranka tai padarem be ju, bet jis pas mane nepabaige. turejau susirgti 24d bet jau savaite kaip nesergu
vyro jau kelias dienas zyziu kad testa parnestu. labai bijau, kaip manot ar galiu but pastojus?
QUOTE(blizgutia @ 2009 10 31, 19:11)
sveikos, o as labai bijau
su vyru visada saugomes gumytemis bet vat viena diena labai norejom ir nebuvo ju po ranka tai padarem be ju, bet jis pas mane nepabaige. turejau susirgti 24d bet jau savaite kaip nesergu
vyro jau kelias dienas zyziu kad testa parnestu. labai bijau, kaip manot ar galiu but pastojus? 
yra galimybe, kad gali buti pastojus, kadangi vyras dar pries baigdamas isskiria siek tiek spermos sexo metu. Toks apsisaugijmo budas viuenas is nesaugiausiu... Patariu pirkti NT ir bus aisku viskas, gal mmm veluoja del kitu priezasciu
Huh, o mano galvelėje dabar nerimas ..
Menesinės veluoja aštuonerias dienas, beveik visi neštumo požymiai atsiradę
Palauksiu dar kelias dienas, pirksiu testuką
Labai pergyvenu, nes jaunutė dar esu ..
bet tėvelis laimingas vaikšto ir tikisi, kad testas teigiamas bus
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 11 01, 02:56)
Huh, o mano galvelėje dabar nerimas ..
Menesinės veluoja aštuonerias dienas, beveik visi neštumo požymiai atsiradę
Palauksiu dar kelias dienas, pirksiu testuką
Labai pergyvenu, nes jaunutė dar esu ..
bet tėvelis laimingas vaikšto ir tikisi, kad testas teigiamas bus 
nieko tu jau nelauk ir darykis NT. Mes mmm tau gali veluoti del nervinio pagrindo, todel kad db nerviniesi jog gali buti nestuke. Todel kai pasidarysi testa bus tikrai viskas aisku, jau tiek dienu praejo nuo laukiamu mmm, kad testas parodys tikrai kaip yra. O jei bus neigiamas ats, gal ir susirgsi kai nebeliks nervuku del galimo
6 sav. pradejo pykinti, buvo labai keista, nes mm buvo laiku, taigi jau nescia budama dar sirgau normaliomis mmm. veliau pradejo skaudeti speneliai, pykino iki pat nestumo pabaigos.
Sveikutes as jau po gines
Negimdinis atmestas, matem puslyte. Tai va pagal leliuko dydi mums dabar 5 sav ir 2d. O turetu buti 6 sav ir 5 d
Nu bet per savete gerokai paaugom, mus jau ir echo mato. O kadangi temute apie pozymius tai ka galiu pasakyti - pozymiu jokiu
Pilva labai retai pamaudzia. Krutine tik vos jautri, kaip ir pries mmm. Nei pykina nei dar kas
Tai truputeli neramina, bet juk ne visoms tie pozymiai ir buna
QUOTE(JEma @ 2009 11 02, 20:12)
Sveikutes as jau po gines
Negimdinis atmestas, matem puslyte. Tai va pagal leliuko dydi mums dabar 5 sav ir 2d. O turetu buti 6 sav ir 5 d
Nu bet per savete gerokai paaugom, mus jau ir echo mato. O kadangi temute apie pozymius tai ka galiu pasakyti - pozymiu jokiu
Pilva labai retai pamaudzia. Krutine tik vos jautri, kaip ir pries mmm. Nei pykina nei dar kas
Tai truputeli neramina, bet juk ne visoms tie pozymiai ir buna 
sveikinu su gerom naujienom ir linkiu lengvo nestumo
Man per pirma nesekminga nestuma krutine irgi zveriskai jautri buvo
Nei miegot galejau ir net vyras prisiliest negaledavo
O dabar nu as ja jauciu bet labai minimaliai...
Aciu uz palinkejimus... Dabar bus neramu, kol neisgirsiu sirdeles ir nepamatysiu jau susiformavusio leliuko
Ech laukti dar 3 sav
Aciu uz palinkejimus... Dabar bus neramu, kol neisgirsiu sirdeles ir nepamatysiu jau susiformavusio leliuko
QUOTE(JEma @ 2009 11 02, 20:59)
Man per pirma nesekminga nestuma krutine irgi zveriskai jautri buvo
Nei miegot galejau ir net vyras prisiliest negaledavo
O dabar nu as ja jauciu bet labai minimaliai...
Ech laukti dar 3 sav

tai tau dar neilgai laukti reikes. O as gyvenu Svedijoje, tai cia pirma echo daro ir sirdeles klauso tik 18 sav. Todel dar nei girdejau savo maziuko sirdutes, nei maciau ne vieno kartelio
QUOTE(wilmaa @ 2009 11 02, 20:06)
tai tau dar neilgai laukti reikes. O as gyvenu Svedijoje, tai cia pirma echo daro ir sirdeles klauso tik 18 sav. Todel dar nei girdejau savo maziuko sirdutes, nei maciau ne vieno kartelio
bet jau pradejau jausti malonius pakutenimus pilvelyje, tai biskiuka ramiau jau 
Oho