Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(JEma @ 2009 11 02, 21:43)
Oho  blink.gif  Numirciau tikriausiai is nezinios. Siaubas kiek ilgai  doh.gif  Man ir tos trys sav begs vezlio zingsniu... rolleyes.gif

labiau uz lietuva pazengusios salys yra pries echo daryma ansciau nei 18sav. Anksciau daro toms kurios priklauso rizikos grupei (kam virs 35m.) ju manymu echo daro neigiama poveiki anstyvomis nestumo savaitemis, todel cia visom mamoms tenka laukti iki 18 sav. kada atliekami issamus tyrimai... tai va ir as laukiu, nors pirma vaika gimdziau lt, bet ir lt pirmas echo man buvo daromas 16 sav.
Atsakyti
Man patys pirmieji pozymiai buvo sutrikes virskinimas (labai skausmingai pute vidurius blink.gif - pasireiske labai anksti, po 'ivykio' praejus vos keletui dienu bigsmile.gif ) bei sunkios, nuvarge, net kiek patine kojos (velgi, labai anksti pajauciau, nes to niekada anksciau nebudavo). Dar - nuovargis, rytinis pasyvumas.

Veliau (po keletos savaiciu) fiziniai pozymiai pasireiske: truputi 'pasitaisiau' rolleyes.gif padidejo krutine bigsmile.gif , patamsejo speneliai...
Atsakyti
QUOTE(wilmaa @ 2009 11 02, 22:16)
labiau uz lietuva pazengusios salys yra pries echo daryma ansciau nei 18sav. Anksciau daro toms kurios priklauso rizikos grupei (kam virs 35m.) ju manymu echo daro neigiama poveiki anstyvomis nestumo savaitemis, todel cia visom mamoms tenka laukti iki 18 sav. kada atliekami issamus tyrimai... tai va ir as laukiu, nors pirma vaika gimdziau lt, bet ir lt pirmas echo man buvo daromas 16 sav.

Jojo mano gine irgi pries echo tiksliau pries dazna echo... Bet man visada nuskyla anksti ji darytis, nes pirmasis nestumas buvo gresiantis kuris baigesi nelaimingai. Dabar kai padare praita sav echo ir nieko nemate, itare negimdini, tai po sav butinai turejom kartoti echo ax.gif Dabar kai jau pamatem puslyte tai nutarem kad anksciau 3 sav neberizikuosim listi pas leliu net su isoriniu echo. Ir tai dziaugiuosi, kad man dabar dar vaginalinio echo neprireike ax.gif
O tai jum nestuma patvirtina is kraujo? Nes iki 18 sav laukt nezinioje kazkaip.... Vistiek reikia isitikint ar tikrai nestumas yra g.gif
Atsakyti
Sveiki ir sveikos smile.gif
susiduriau su tokia problemele, todel nutariau su kazkuo pasikonsultuoti, busiu dekingas uz atsakymus..
Taigi, mano drauge apeme paranoja, kad ji pastojo.. Turejome lytinius santykius kazkur pries 3 savaites. Ji pries savaite susirgo.. Atrodo kaip ir neimanoma, kad kas butu, bet ji mane itikineja, kad kazkokiai jos draugiai net ir jau pastojus dar buvo menesines.. Manes tai neitikina, bet jai pastoviai silpna, pykina, skauda pilva.. Zodziu siandien paprasiau, kad pasidarytu testa.. Ir kas keisciausia testas rode ne viena ar dvi juosteles o apskritai visas plotas buvo raudonas, pakartojom su dar vienu testu ir sitas rode ta pati.. Tai dabar net nebezinau jau ka galvot.. Dar sis tas.. jai nei sio nei to pradejo puliuoti bamba, ji ten turi auskara, bet puliuoja is kazkur giliau..
As manau, kad nestumo tikimybe lygi nekaltam prasidejimui, bet buciau dekingas uz jusu nuomones...
Atsakyti
o as nezinau ka galvoti, siandien turiu sirgti, vakar vakare pasirode biski kraujo, galvojau jau prasidejo mm, bet per nakti nieko, siandien vel jokio pozymio apie mm, atlaisvejo viduriukai, tai turbut kad tai jau zenklas kad pareina mm...siaip daugiau jokiu kitu pozymiu nera apart jautrios krutines g.gif testo dar tikrai nepirksiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolinijo @ 2009 11 03, 11:51)
Sveiki ir sveikos smile.gif
susiduriau su tokia problemele, todel nutariau su kazkuo pasikonsultuoti, busiu dekingas uz atsakymus..
Taigi, mano drauge apeme paranoja, kad ji pastojo.. Turejome lytinius santykius kazkur pries 3 savaites. Ji pries savaite susirgo.. Atrodo kaip ir neimanoma, kad kas butu, bet ji mane itikineja, kad kazkokiai jos draugiai net ir jau pastojus dar buvo menesines.. Manes tai neitikina, bet jai pastoviai silpna, pykina, skauda pilva.. Zodziu siandien paprasiau, kad pasidarytu testa.. Ir kas keisciausia testas rode ne viena ar dvi juosteles o apskritai visas plotas buvo raudonas, pakartojom su dar vienu testu ir sitas rode ta pati.. Tai dabar net nebezinau jau ka galvot.. Dar sis tas.. jai nei sio nei to pradejo puliuoti bamba, ji ten turi auskara, bet puliuoja is kazkur giliau..
As manau, kad nestumo tikimybe lygi nekaltam prasidejimui, bet buciau dekingas uz jusu nuomones...

Mano nuomone pirmiausiai jus ne pagal taisykles panaudojot testa turbut del to issiliejo viskas, antra geriausiai testa darytis ryte, patikimesnis rezultatas, na o trecia susirgus normaliom mm o ne keliu dienu patepliojimu galvoti kad esi pastojus man kazkaip skamba paranojiskai... tai mano subjektyvi nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgonse @ 2009 11 03, 13:17)
Mano nuomone pirmiausiai jus ne pagal taisykles panaudojot testa turbut del to issiliejo viskas, antra geriausiai testa darytis ryte, patikimesnis rezultatas, na o trecia  susirgus normaliom mm o ne keliu dienu patepliojimu galvoti kad esi pastojus man kazkaip  skamba paranojiskai... tai mano subjektyvi nuomone  4u.gif

Priimu tavo subjektyvia nuomone smile.gif Na nezinau, as kartu nebuvau, kai ji daresi ta testa,, Gal ir neteisingai pasidare, o daresi ryte... Na menesines irgi atrodo tuo laiku atejo ir lyg ir normalios.. Na as irgi manau, kad cia daugiau paranoja.. tik man sunku ziureti, akip ji kankinasi del visos sitos situacijos.. Paprasysiu, kad ryt is ryto pasidarytu dar karta testuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgonse @ 2009 11 03, 11:49)
o as nezinau ka galvoti, siandien turiu sirgti, vakar vakare  pasirode biski kraujo, galvojau jau prasidejo mm, bet per nakti nieko, siandien vel jokio pozymio apie mm,  atlaisvejo viduriukai, tai turbut kad tai jau zenklas kad pareina mm...siaip daugiau jokiu kitu pozymiu nera apart  jautrios krutines g.gif testo dar tikrai nepirksiu... blush2.gif

galima galvoti, kad tu jau nestuke.gif nes man butent taip ir buvo, turejo but mmm, viena vakara pasirode lasas kraujo ir viskas, dar 2 dienas palaukusi pasidariau testa ir stai turim rezultata nestuke.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2009 11 03, 10:36)
Jojo mano gine irgi pries echo tiksliau pries dazna echo... Bet man visada nuskyla anksti ji darytis, nes pirmasis nestumas buvo gresiantis kuris baigesi nelaimingai. Dabar kai padare praita sav echo ir nieko nemate, itare negimdini, tai po sav butinai turejom kartoti echo  ax.gif  Dabar kai jau pamatem puslyte tai nutarem kad anksciau 3 sav neberizikuosim listi pas leliu net su isoriniu echo. Ir tai dziaugiuosi, kad man dabar dar vaginalinio echo neprireike  ax.gif
O tai jum nestuma patvirtina is kraujo? Nes iki 18 sav laukt nezinioje kazkaip.... Vistiek reikia isitikint ar tikrai nestumas yra  g.gif

cia zinok pirma karta nuejus pas akusere, ne ginekologe, vyskta pokalbis 1.5val r dokumentu tavrkymas. Jiems cia pakanka to kad nera mmm ir NT rodo teigiama. Niekas nieko netikrina iki 18 sav, tik paima kraujo tyrima, slapima, bet ten daro tyrimus del viskokiu bakteriju slapime, o krauja ima kiekviena karta kai vizitas buna. Vizitai cia reti: pirmas buvo rugseji, tai sekantis bus echo gruodzio pradzioje ir pas akusere tik sausio pabaigoje. Siaip kas kiek tai laiko akusere pati paskambina pkalausti kaip jautiesi ar turiu kokiu klausimu ir pan. Ir as lankausi ne poliklinikoje, o universitetineje ligonije iskart, ten nesciaisias tik priziuri...
Atsakyti
Na matyt jos krauja imdamos gal Hcg ziuri g.gif Nes vistiek realiai turi stebti kas vyksta... O pas mus cia manau nuo giniu daug priklauso. Mano gine naturaliste tai paniai kaip ir uzsienyje jautiesi... wub.gif
Atsakyti
user posted image

Man pirmas pozymis tai buvo nuolatinis norejimas miegoti, prigulti ... unsure.gif Ir dar visai dingo lytinis potraukis... blush2.gif nail.gif slap.gif pilvą maudė kaip prieš mėnesines kokias tris savaites. verysad.gif Mėnesinės taip ir neatsirado, o krūtys pakito nuo pirmų dienų - pasidarė jautresnės, sustandėjo speneliai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 11 01, 00:56)
Huh, o mano galvelėje dabar nerimas ..  g.gif Menesinės veluoja  aštuonerias dienas, beveik visi neštumo požymiai atsiradę  doh.gif  Palauksiu dar kelias dienas, pirksiu testuką  nestuke.gif  Labai pergyvenu, nes jaunutė dar esu ..  g.gif  bet tėvelis laimingas vaikšto ir tikisi, kad testas teigiamas bus  blush2.gif

Svarbiausia kad tetis laimingas tongue.gif nes dazniausiai buna atvirksciai mirksiukas.gif
Atsakyti