Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(wilmaa @ 2009 11 19, 10:05)
negimdini nestuma itaria tada kai gimdoje nieko nemato o nestumo testas rodo II. Bet tu negalvok apie tai, nes dar gali ir nematyti nieko pas tave, nes yra per mazas nestumas  mirksiukas.gif  stumk visas blogas mintis i sali ir saugok save db  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif butent, svarbiausia teigiamos emocijos, kad ir kaip sunku butu...
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2009 11 19, 10:27)
Nu tai smagu kad nieko blogo nemate. O tai dabar liepe pasirodyt po kokios savaiteles? Nes as kai pirma karta apsilankiau pas gine irgi nieko nemate, nors pagal mmm jau turejo buti 6 sav. Itarem negimdini bet dar reikejo palaukti. Po savaites jau matem puslyte uzaugusia  thumbup.gif  Dabar belieka kita savaite isitikinti kad leliukas tikrai vystosi... Kaip letai bega tos dienos  doh.gif

Jema, as tave seniai matau tarp planuojanciu, ir pati planavau 1,5 metu... doh.gif
Kokiu bedu turejai? kaip pavyko pastoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(harmonija... @ 2009 11 19, 11:21)
Jema, as tave seniai matau tarp planuojanciu, ir pati planavau 1,5 metu...  doh.gif
Kokiu bedu turejai? kaip pavyko pastoti?  4u.gif

Nu zinok juokinga bet matyt reikejo neplanuot smile.gif Siaip kiek darem tyrimu visi buvo geri ar bent jau ant ribos. VK laborante pasake kad vyro tikrai pas gyd nereikia siusti, o pas mane irgi lyg viskas gerai buvo, neskaitant 2 rastu bakteriju, bet gine uztikrino kad ju daugelis turi ir pastoti tikrai negali maisyti. Na paskui nusipirkom nauja busta ir laikinai persikelem pas mano mama gyvent, kol apsitvarkysim. u ir ten salia musu miegamieji tai su tais ND kazkaip nesinorejo mandravoti biggrin.gif Tai va ta cikla nebematavau nei BT, negadinau OT (nes nenorejau kad mama pamatytu kad cia zaidziu taip) ir palikom viska likimui. Ir si cikla tik 3 ND tebuvo, kai anksciau visokius budus isbandem ir kas 2 dienos ir kasdien ir tik pries O, nu zodziu... Ir va nesulaukiam mmm. netikejau kad pamatysiu II todel NT sugadinau tik po 4d nesulaukus mmm, pamaciau vaiduokli, pasidariau Hcg ir va... Auginu pilvelyje savo stebukliuka, tikiuosi dabar kad jis auga ir stipreja... wub.gif O kaip jum pavyko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JEma: 19 lapkričio 2009 - 11:41
QUOTE(wilmaa @ 2009 11 19, 12:05)
negimdini nestuma itaria tada kai gimdoje nieko nemato o nestumo testas rodo II. Bet tu negalvok apie tai, nes dar gali ir nematyti nieko pas tave, nes yra per mazas nestumas  mirksiukas.gif  stumk visas blogas mintis i sali ir saugok save db  drinks_cheers.gif

QUOTE(JEma @ 2009 11 19, 13:13)
drinks_cheers.gif  butent, svarbiausia teigiamos emocijos, kad ir kaip sunku butu...

Aciu mergaites, reikia tiketis, kad viskas bus gerai 4u.gif
(Manau, ryt arba poryt vaziuosiu pasidaryt Hcg-parasysiu, ka suzinosiu) mirksiukas.gif
Atsakyti
Na pirma karta pastojau po 3 menesiu BT matavimo,taciau baigesi nesivystanciu... Poto negalejau pastoti metus laiko... Nors taikiau ir ovuliacijos testus ir bt ir viska kas imanoma... taigi po puses metu pasidariusi hormonus ir visus kitus imanomus tyrimus, kreipiausi i klima. Tyrimai buvo geri(hormonai,virusai,bakterijos,vyro geris) Tik progesteronas ant zemosios ribos bet vis tiektelpa i norma(apie20).Ovuliacijavyko,folikulai brendo... Klimas stebejo visa reikala dar pora menesiu ir poto pradejo duoti duphastona po ovuliacijos(gleivine irgi normoj,bet ant mazosios puses 8mm). Taigi viskas susivede i geltonkunio funkcijos nepakankamuma(ka jau ir pati buvau issiaiskinusi iki ateinant pas klima). Dar po keliu menesiu,klimas pradejo skirti pregnyli,ovitreli,kad issprogdinti folikula. ir tiesiog kai jau viskas buvo nusibode, nesulaukiau menesiniu... pradejo pykinti... irnetepliojo pries menesines... kas nuolatos budavo...as igavau vel vilti... vel laikas pradejo slinkti letai...bet sulaukiau ryto ir pasidariau testa...tada dar kita ryta ir pamaciau,kad jis ryskeja(nuopregnylio man ir taip vaiduokliuodavo)...Tada supratau, kad as laukiuosi wub.gif
Stai toks mano nevaisingas kelias, kai viskas telpa i norma,bet pastoti negali lotuliukas.gif
Atsakyti
labutis visoms planuojancioms ir esamoms mamytems 4u.gif
jungiuosi ir as i planuojanciu buri ax.gif
ir iskart su klausimu, ar remens edimas gali buti vienas is pozymiu?
ir taip pat viduriavimas?
veda is proto jau.
mmm veluoja jau 4 dienas.
sekmadieni dariausi testa, buvo vaiduokliukas.
palaukiau pora dieneliu, ir vakar ryte pakartojau testa - neigiamas.
bet nesinori pasiduoti ir galvoti kad si karta nepavyko.
kazkaip idomiai gaunasi - ankstenis testas vaiduokliukas, kuris isryskejonei iskarto, bet isryskejo, o naujesnis - neigiamas,
et... o taip noretusi buti nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(svaigutis @ 2009 11 19, 17:03)
labutis visoms planuojancioms ir esamoms mamytems 4u.gif
jungiuosi ir as i planuojanciu buri ax.gif
ir iskart su klausimu, ar remens edimas gali buti vienas is pozymiu?
ir taip pat viduriavimas?
veda is proto jau.
mmm veluoja jau 4 dienas.
sekmadieni dariausi testa, buvo vaiduokliukas.
palaukiau pora dieneliu, ir vakar ryte pakartojau testa - neigiamas.
bet nesinori pasiduoti ir galvoti kad si karta nepavyko.
kazkaip idomiai gaunasi - ankstenis testas vaiduokliukas, kuris isryskejonei iskarto, bet isryskejo, o naujesnis - neigiamas,
et... o taip noretusi buti  nestuke.gif  wub.gif

tetai turi buti vienos firmos, vieno jautrumo.
Atsakyti
supratau mirksiukas.gif
nes dariau dvieju skirtingu firmu, norejau paziureti ka rodys skirtingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(harmonija... @ 2009 11 19, 17:15)
tetai turi buti vienos firmos, vieno jautrumo.

testai tikrai neturi buti vienos firmos. Jei netsumas yra, tai parodys ir bet kuris kitos firmos testas. Pati niekuomet nedarydavau tos pacios firmos NT vien del to kad noredavau pamatyti, jog ir kitas NT rodo ta pati rezultata mirksiukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
ka manote apie mano situacija?
apie remens edima ir kita atveji? blush2.gif
ir apie vaidkliuko buvima ir po to nebuvima.
gal kuriai lygiai taip pat buvo 4u.gif
tiesiog idomu ir nekantru mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmaa @ 2009 11 19, 17:39)
testai tikrai neturi buti vienos firmos. Jei netsumas yra, tai parodys ir bet kuris kitos firmos testas. Pati niekuomet nedarydavau tos pacios firmos NT vien del to kad noredavau pamatyti, jog ir kitas NT rodo ta pati rezultata  mirksiukas.gif

rizikuociau daryti skirtingu firmu, pries tai isitikinusi ju vienodu jautrumu, bet dazniausiai i tai moterys net neatsimena paziureti, tai del to reikia nusipirkti tos pacios firmos ir ziureti kaip ryskeja(kaip dideja hcg kiekis organizme). Ypatingai siuo atveju kai vienas vaiduokliuoja kitas ne schmoll.gif
Atsakyti
sveikos panelytes smile.gif
esu cia naujoke, ir oj kiek as cia visko prisikaiciau smile.gif
noreciau pasidalinti ir as savo pojuciais, tik dar nieko nezinau ar as nestuke.gif ar nea. lapkricio pradzioj buvo mano mm, ir po mm su vyru isdykavome nemazai, mes jau daug metu neižsisaugojam ir neplanuojam kol kad maziuko, saugomes naturaliu budu blush2.gif ir jau buvo mano vaisingosios ienos ir ovuliacija, po savaicikes turetu buti vel mano mm. taciau viskas butu gerai jei ne mano savijauta. jau kokia savaicike gera mane ziauria pykina, valgyt noriu nezmoniskai smile.gif bet kai pavalgau ti tokia sunki jauciuos, uzkietejo viduriai, vis pamaudena man pilvuka, sian ti taip suskaudo kaip kad kartais buna per mm. ir krutine jautri pasidare, dariausia testuka, bet buvo neigiamas, gal buvo per anksti, bet kankino mane tie pojuciai, ir i galva visokios mintys lindo. merginos ka jus apie tai manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abejojanti: 19 lapkričio 2009 - 18:29